Iyi geceler herkese hepinizi optum
Deynepnaz izin vermiyormuşBen izin vermiyorum
Banane ,gelmeseymiş,beni etiketleyip çağırdın,ben gidene kadar bekleyeceksinUykum geldi abla kiz
Ne zaman gidicen pekiBanane ,gelmeseymiş,beni etiketleyip çağırdın,ben gidene kadar bekleyeceksin
Hayin nevroş, kendime başka elti bulayim ben de kimsenin buyuk değil ayol ne yapayım ben hep benden küçükleri diyorlar, işim zorBiz dedikodu yapmayızAma iyi fikirmiş yapabiliriz
İyi gecelerIyi geceler herkese hepinizi optum
Ne zaman gidicen pekieniste cagiriyor desem yind mi vermen izin
Yok benim birader yaş olarak senden büyükHayin nevroş, kendime başka elti bulayim ben de kimsenin buyuk değil ayol ne yapayım ben hep benden küçükleri diyorlar, işim zor
İyi geceler
GünaydınHayin nevroş, kendime başka elti bulayim ben de kimsenin buyuk değil ayol ne yapayım ben hep benden küçükleri diyorlar, işim zor
İyi geceler
Son güne sakliyolar canim bence
Bir de benGelen tariflerin yarısını bilmiyorum yav,hiç yemedim,ben miyim sadece acaba?
Yalnız olmadığıma sevindimBir de ben
Önceden proluk ilk üçe veriliyordu zaten,proluğun yine çaresi var da,madalya için illa 1.olmak şartbari bu yarismada ilk uce odul verin yaaa nolur kiyada proluk falan
Son gelen tarif hariç diğerlerini biliyorumGelen tariflerin yarısını bilmiyorum yav,hiç yemedim,ben miyim sadece acaba?
Hiç şaşırmadımSon gelen tarif hariç diğerlerini biliyorum
Aslında daha bir sürü tarif var..Niye kimse yapmıyorHiç şaşırmadım
Aslında daha bir sürü tarif var..Niye kimse yapmıyorSanki ben yaptım