Mezeler - Ordövrler Ara sıcaklar - Mezeler - Ordövrler

En başarılı bulduğunuz Ara sıcaklar - Mezeler - Ordövrler?

• Ankete Katılan
    811
  • Anket Kapalı .
Hayırlısı hakında olsun Benim tanıdığım bir kızcağız vardı oğlan bir kamyon gülü kapısına boşaltıp evlenme teklif etti hemde pırlanta yüzükle aradan bir ay geçti oğlaN köyünden başka kızla nişanlandı şimdi onunla evli herşey nasip bide sonuç önemli olan köyden gelen kızın kapısına gitmiş banada bir kamyon gülle evlenme teklifi etti demiş kız öbürüde demiş sonuç nikahlı Kocam defol. Kısmet kısmet gelin ata binmiş ya nasip demiş:halay:
Ben mi birine teklif etsem acaba :KK53::KK53::sus::süslü:

Gençler günümüzde özellikle kızlar çok dikkat etmeli bekarım diyip evli çıkanı netlerde üç göbek atan adamdan ne halt ararsan var ... bu yazım kızlara okuyanlara en azından ders niteliğinde güzel bir konu dikkat edin kızanlar sonra aman kapıldım evliymiş diye diz dövmeyin gerçi bu net çıktı çıkalı ellerde birer telefon 7 diden 70 aile birliğimizi Bilgisayardı şuydu buydu bu işler yaktı yıktı... yok netten dürtmeler ev eşyasını günlük yaşamını paylaşanlar ne ararsan var artık eskideN boş vakitleRde
Kitap okuyan örGü örEn yaDa kuran okuyan yaşlılar bitti şimdi netlerdeler.. 70 yaşında halam bana Face hesap al diyor oturmaya gittiğim komşum aman şu ne paylaşmış diye herkes gömülmüş cep telefonuna yada gözler evlilik programlarında eskiden misafir gelince dantel vardı ellerimizde misafirin gözünün içine bakardık konuşurken şimdi cep yaDa tv ye bakıyoruz gelin gerisini siz düşünün gençleri zaten düşünemiyorum bile tv tele arası sanal yaşamlar oluştu :işsiz:

Yok :KK45: Sabah tamam diyorum, akşam olmazzz :KK12:bir kulp bulup takıyorum teklif eden ben olsam:KK58: kulp takamam gibi geldi.
Belkide dilin öyle söylüyor aslında yazdıklarından şunu anladım harbi biri çıksa karşına gerçekten yuvanın hanımı eşinin can yoldaşı olursun net olunca yazarken bazen seni tenzih ediyorum şımarık kelimelerle kendimizi olduğumuzdan farklı gösteren karekterlere bürünüyoruz neyse canım hayırlısı diyelim :hamarat:

Maşaallah:nazar::KK45:Her yaşın ayrı bir güzelliği var.Ayrıca kadın 30'dan sonra daha güzel:KK45:Ben 35 olduğum için söylemiyorum:KK70:
Hayat 40 ında değil, farkında olunca başlar. bir şeyleri fark etmek onu görmek :KK57:veya ona bakmaktan ayrı :stop:şeydir. siz güzelliğinizin farkına var mışsınız iç güzelliği de :KK28:var.daha ne olsun doldur doldur içelim :KK50: gelsin mezeler:kk77:

X