Ben mi birine teklif etsem acabaHayırlısı hakında olsun Benim tanıdığım bir kızcağız vardı oğlan bir kamyon gülü kapısına boşaltıp evlenme teklif etti hemde pırlanta yüzükle aradan bir ay geçti oğlaN köyünden başka kızla nişanlandı şimdi onunla evli herşey nasip bide sonuç önemli olan köyden gelen kızın kapısına gitmiş banada bir kamyon gülle evlenme teklifi etti demiş kız öbürüde demiş sonuç nikahlı Kocam defol. Kısmet kısmet gelin ata binmiş ya nasip demiş
Var mı düşündüğün biriBen mi birine teklif etsem acaba
Yok
Var mı düşündüğün biri
Belkide dilin öyle söylüyor aslında yazdıklarından şunu anladım harbi biri çıksa karşına gerçekten yuvanın hanımı eşinin can yoldaşı olursun net olunca yazarken bazen seni tenzih ediyorum şımarık kelimelerle kendimizi olduğumuzdan farklı gösteren karekterlere bürünüyoruz neyse canım hayırlısı diyelimYokSabah tamam diyorum, akşam olmazzz bir kulp bulup takıyorum teklif eden ben olsam kulp takamam gibi geldi.
Yaş kaçYokSabah tamam diyorum, akşam olmazzz bir kulp bulup takıyorum teklif eden ben olsam kulp takamam gibi geldi.
18 de de beğenmedim, 28 de de, 38 de de 41Yaş kaçYaş ilerleyince beğenmek zor oluyor ondan şey etmiştim
Maşaallah18 de de beğenmedim, 28 de de, 38 de de 41
Hayat 40 ında değil, farkında olunca başlar. bir şeyleri fark etmek onu görmekMaşaallahHer yaşın ayrı bir güzelliği var.Ayrıca kadın 30'dan sonra daha güzel Ben 35 olduğum için söylemiyorum
20 Kasım katılım için son günAy katılmak istiyorum ama bebek var.. bakalım.
Ara sıcaklara giriyor
Ara sıcaklara galiba
Nevoşu üstte görememişimAra sıcaklara galiba
Sen O çılgınlığı yapmaya karar verdin galibaGel bi çılgınlık yapta katıl
Lahana sarmistim ama fotoğraflamadimSen O çılgınlığı yapmaya karar verdin galiba
Ben direkten döndüm
Ben fotoğrafladım da nolduLahana sarmistim ama fotoğraflamadim
Usengec deynepBen fotoğrafladım da noldu
Sarmayı kaynanaya kaptırdım
Bugün de ilk defa yaptığım bir tarifi çektim ama sunumunu yapamadım,erindim