Öteki eltiyi dışlarız nevroşVallahi gerçek olsa ciddi bdv konusu oluruzAma ben diğer eltimle çok iyi anlaşıyorum Nana ile de sorun olmaz..
Aynen canım bu konularda kimseye kefil olunmaz..5 parmağın beşi bir değil..Biz 4 kardeşiz hiç alakamız yok...Başkasına nasıl güveneceksin..Aynen ben de.2 kardeşim var,Onlarda bile karışmadım ,hani bir söz var ya,iyi olur Allah tan ,kötü olur kulundan bilir diye.
O ediyse benimde olmam lazim gibi mi
Yok eltim sahiden çok iyidir..Yazık dışlamayalım.Öteki eltiyi dışlarız nevroş
Tüm akrabalarıma kkyı dökülür deşifre olurum
Kv için mi yapalım diyorsun?Yok eltim sahiden çok iyidir..Yazık dışlamayalım..O işi başkaları için yaparız
Ailelik birşey yoktu canım, olan oldu iyiki de oldu da gerçeği gordum diyelimHakkında hayırlısı olsun canım.İyi elektrik almıştın aslında.Bu işler böyle.Araya aileler girince illa bir tatsızlık çıkıyor bazı konularda
Belki de eltin de k.k uyesidir olur mu olur vallTüm akrabalarıma kkyı dökülür deşifre olurum
O kadar detaya girmeyelimKv için mi yapalım diyorsun?
Yok değil biliyorumBelki de eltin de k.k uyesidir olur mu olur vall
Haha dusunsene cekil ordan sen yapamuyorsun edi ben olcamYok değil biliyorumOlması problem değil
Pek anlayamayacağı için ,gözüde olacağını sanmıyorumHaha dusunsene cekil ordan sen yapamuyorsun edi ben olcam
Zaten 2 de madalyası var
Olmaz, 2 kişi iyidir. Yoksa diğer elti ile arkamdan mi konusacaksinizYok eltim sahiden çok iyidir..Yazık dışlamayalım..O işi başkaları için yaparız
Piki o zaman. Ben izin istesem mi acaba bu gunlukPek anlayamayacağı için ,gözüde olacağını sanmıyorum
Biz dedikodu yapmayızZaten 2 de madalyası var
Olmaz, 2 kişi iyidir. Yoksa diğer elti ile arkamdan mi konusacaksiniz
Tamam canım görüşürüzPiki o zaman. Ben izin istesem mi acaba bu gunluk
Piki o zaman. Ben izin istesem mi acaba bu gunluk
Ben izin vermiyorumTamam canım görüşürüz
Uykum geldi abla kizBen izin vermiyorum