Peki canim parrdonLütfen giymeyelim bu konuya
Kefil oluyorsun, saana bundan koca olur diyorsun, güvenip nikahı kiyiyorum kötü çıkar ise vay haline
Büdü'sü kimSenden iyi sponsor mu bulcak abla. Koskoca k.k nin edisi
Ben almayayım o zamanLütfen giymeyelim bu konuya
Kefil oluyorsun, saana bundan koca olur diyorsun, güvenip nikahı kiyiyorum kötü çıkar ise vay haline
Yok canım benden sponsor olmazSenden iyi sponsor mu bulcak abla. Koskoca k.k nin edisi
Rabia01Büdü'sü kim
Hayırdır bir problem mi varkeşke hiç yapmasaydim
Eeeeeee bana koca adayını kim bulacak o zamanBen almayayım o zaman
Kayınbiraderim var istersen ona alalım seniEeeeeee bana koca adayını kim bulacak o zaman
Oldu bir şeylerHayırdır bir problem mi var
Hakkınızda hayırlısı olsun canımOldu bir şeyler
Kefil olursan olur, sen 1 ay kendini sponsor olacak duruma getir Bende biraz ara vereyim ki hemen bulmuş demesinler , tamam mıKayınbiraderim var istersen ona alalım seniAma kefil değilim
Amin , hayırlısıHakkınızda hayırlısı olsun canımİnan şer gibi görünen herşeyde bir hayır vardır Rabbim sana hayırlı kaderler nasip etsin..
Hakkında hayırlısı olsun canım.İyi elektrik almıştın aslında.Bu işler böyle.Araya aileler girince illa bir tatsızlık çıkıyor bazı konulardaOldu bir şeyler
Bu devirde kendime dahi güvenip kefil olmamKefil olursan olur, sen 1 ay kendini sponsor olacak duruma getir Bende biraz ara vereyim ki hemen bulmuş demesinler , tamam mı
Simdi siz eltimi oldunuzKefil olursan olur, sen 1 ay kendini sponsor olacak duruma getir Bende biraz ara vereyim ki hemen bulmuş demesinler , tamam mı
Sonra birşey olmasındansa baştan olması çok iyi oluyorHakkında hayırlısı olsun canım.İyi elektrik almıştın aslında.Bu işler böyle.Araya aileler girince illa bir tatsızlık çıkıyor bazı konularda
Vallahi gerçek olsa ciddi bdv konusu oluruz
Konuyu kim acar acabaVallahi gerçek olsa ciddi bdv konusu oluruzAma ben diğer eltimle çok iyi anlaşıyorum Nana ile de sorun olmaz..
Aynen ben de.2 kardeşim var,Onlarda bile karışmadım ,hani bir söz var ya,iyi olur Allah tan ,kötü olur kulundan bilir diye.Bu devirde kendime dahi güvenip kefil olmamO yüzden benden sponsor olmaz
Benden yana problem olmazKonuyu kim acar acaba