Bilsem daha önce eklerdimŞekerpareleri yapmış koymuş topiğeeeeeeeee bir daha ki yarışma için ne istesem acaba...
Koymasaydı yarışmadan attıracaktım kendimi..Topiğe mi koymuş,ben de teşekkür edince kargoyla gönderdi sandım
Aman sakın evde durama sen,hep gezHiç te kıskanmadım
Hoşgeldin hanım ablam saygılar efeniiimmmKızlarrrrrrr
Hoşgeldin hanım ablam saygılar efeniiimmm
Bir editör olarak atılmak yakışır mıydı sizeKoymasaydı yarışmadan attıracaktım kendimi..yakın olsaydık yollardı ama ben teeeeeeeeeeee uzaklardayım senelerdir bu günü beklemiştimm
Biz de balık yidik,ama bizimki evde.Hamsi,çinekop,palamut ,balık şov yaptımHehehehee balık yidikkkk
Sen aklımdan hiç çıkmıyorsun sürekli aklımdasın ablaYa ben ya bennnnnn
Aus aklına gelmesin.Bu aralar diyette ,aklını çelme.
Peki ya yemek bölümü editörüne hiç yakışır mıydı şekerpare yapmamaaaaaakkkkkkkBir editör olarak atılmak yakışır mıydı size
Biz de balık yidik,ama bizimki evde.Hamsi,çinekop,palamut ,balık şov yaptım.Annem ,babam da gelmişti akşam ,iyi oldu.
Ay sanki ihtiyacı varAus aklına gelmesin.Bu aralar diyette ,aklını çelme.
Kız şekerpareyi ne yapacaksın?Topiğinde mis gibi el açımı baklavaları ,burma baklavası var ,istedikten sonra onları istesene.Peki ya yemek bölümü editörüne hiç yakışır mıydı şekerpare yapmamaaaaaakkkkkkk
Bence yakışmaz daha çok yapsınnnnnn
Bir editör olarak atılmak yakışır mıydı size
Biz de balık yidik,ama bizimki evde.Hamsi,çinekop,palamut ,balık şov yaptım.Annem ,babam da gelmişti akşam ,iyi oldu.
Sen aklımdan hiç çıkmıyorsun sürekli aklımdasın ablaonlar arada bir aklımdan çıkıyor ondan şekerpare yaptıklarında hatırlıyorum onları
Hiç aram yok baklavalarlaKız şekerpareyi ne yapacaksın?Topiğinde mis gibi el açımı baklavaları ,burma baklavası var ,istedikten sonra onları istesene.
Kola canavarıyımdır ben.Keşke zararlı olmasa da her gün içsemOhh yarasın tam şov yapmışlsın sende,bende levrek yidimm yanında rakı yoktu ama olsaydı ne giderdi beaaaakolayla idare ettim ..
Duyun duyunnn huuuuuuu
Kola canavarıyımdır ben.Keşke zararlı olmasa da her gün içsem
Demek öyleSen aklımdan hiç çıkmıyorsun sürekli aklımdasın ablaonlar arada bir aklımdan çıkıyor ondan şekerpare yaptıklarında hatırlıyorum onları