Bir de ince ince sarmaya çalıştım,Çok güzel olurduBen çok severim Ay sevmediğim ne var acaba
Emekler boşa gitmişBir de ince ince sarmaya çalıştım,aeben kalın demesin diye
Kabak olabilir mi sevmediğin ,ben fazla sevmemde,kızartıp ,yoğurtlaması haricinde fazla sevmem.
Yeni taşındığım yere yabancıyım, katılım süresi bitmeden yufkacı bulursam katılacağım.Tamam sen ekle ben onu kekler pastalar bölümüne taşırımBu kategoride bizimleee değulsun sanırım
En sevdiğim meze
Çok pis severim.Ara sıcak olarak lahana sarması sarmıştım,kadınların zayıf noktası,çoğumuzun düşüncesi canım.
Börek mi yapacaksın bize,çok zekiyim değil mi?Yeni taşındığım yere yabancıyım, katılım süresi bitmeden yufkacı bulursam katılacağım.
Yeni evin hayırlı olsunYeni taşındığım yere yabancıyım, katılım süresi bitmeden yufkacı bulursam katılacağım.
Pasta yapcam.Börek mi yapacaksın bize,çok zekiyim değil mi?
Sunum yapmadan kocası kayınvalidesine götürmüşÇok pis severim.noldu niye katılamadın?
Hahahaha çok acı.Sunum yapmadan kocası kayınvalidesine götürmüş
Hem yemeği yapması ,hem sunum aynı güne gelmesin ,ertesi günü sunum yapayım dedim.Eşimin gelme saati pişti.Benim kv de çok pis sever benim sarmalarıÇok pis severim.noldu niye katılamadın?
Buyrun benimNevooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Ne varNevoooooooooooooooooooooooooooooooo dedimmmmmmmmmmmmm
Yine mi şekerpare istiyor yoksaNe var
Buyrun benim
Ne var
Şekerpareleri yapmış koymuş topiğeeeeeeeee bir daha ki yarışma için ne istesem acaba...Yine mi şekerpare istiyor yoksa
Yıllardır başımın etini yiyorYine mi şekerpare istiyor yoksa
Topiğe mi koymuş,ben de teşekkür edince kargoyla gönderdi sandımŞekerpareleri yapmış koymuş topiğeeeeeeeee bir daha ki yarışma için ne istesem acaba...
Afiyet bal şeker olsunTatlılar çok güzeldi teşekkür ettim