Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yer kaplama sorunu olmuyorsa neden olmasınNevreste ,pet şişeye yeşil soğan yerine ,maydonozu koyup ta buzluğa atsak olur mu?Buradan sorayım dedim,güzel fikirmiş.
Okuyan diyecek ,neden bahsediyor.Bakınız,Nevoşun son konusuna.
Hayırlı olsun canımKim evleniyorKızlar düğünden dolayı bu yarışmaya katılamayacağım . .
Başarılar dilerim . .
Hayırlı olsun evlenin bekarları evliliğe teşvik edinKızlar düğünden dolayı bu yarışmaya katılamayacağım . .
Başarılar dilerim . .
Teşekkür ederim canımHayırlı olsun evlenin bekarları evliliğe teşvik edin
Maydonozu ped şişe yerine poşete koyarak buzluga koy deynep daha az yer kaplar aynı sonuç alırsın . Dereotunu çok koyarım dolmalara tezesi herdaim bulunmuyorNevreste ,pet şişeye yeşil soğan yerine ,maydonozu koyup ta buzluğa atsak olur mu?Buradan sorayım dedim,güzel fikirmiş.
Okuyan diyecek ,neden bahsediyor.Bakınız,Nevoşun son konusuna.
Ben dereotunu bul yıl salamura yaptım çok güzel olduMaydonozu ped şişe yerine poşete koyarak buzluga koy deynep daha az yer kaplar aynı sonuç alırsın . Dereotunu çok koyarım dolmalara tezesi herdaim bulunmuyor
Haftaya pazar katılım sona eriyoraz kaldı sanki
Son hafta tarifler arka arkaya gelebilir
Son hafta tarifler arka arkaya gelebilir
Maydonozu ,o şekilde koyuyorum da ,rengi kararıyor ya,sanki pet şişe içinde kalırsa rengi yeşil kalır mı acaba diye düşündüm ,aşağı gözde kalsa belki yeşil olur da ,buzlukta yeşil kalmıyor malesef maydonoz.Maydonozu ped şişe yerine poşete koyarak buzluga koy deynep daha az yer kaplar aynı sonuç alırsın . Dereotunu çok koyarım dolmalara tezesi herdaim bulunmuyor
Neye katiliyoruzKatılım için son hafta