Evet sana seslendimKulağım çınladı ,bana mı seslendin?
Ne yapayım canım,mutfağı hallettim,kız da uyumayacağım diye diretti.O çizgi film izliyor ,ben ne var yok diye KKya gireyim dedim.Evet sana seslendimNe yapıyorsun
Aman sakın evde durama sen,hep gezHanım kaçar,dünürler yemeğe davet ettiler dışarıya çıkacağız görüşürüz güzeller iyi akşamlar hepinize
Demek oda bizim gibi gececiNe yapayım canım,mutfağı hallettim,kız da uyumayacağım diye diretti.O çizgi film izliyor ,ben ne var yok diye KKya gireyim dedim.
Bizim için bile iyi değil esasında ,gece 11 ile 5 arasında uykuda olmamız lazım da işte olmuyor,özellikle çocukların.Demek oda bizim gibi gececiBenim çocuklarda hep geç yatarlardı 11-12
Orası öyle ama alışkanlık vazgeçemiyoruzBizim için bile iyi değil esasında ,gece 11 ile 5 arasında uykuda olmamız lazım da işte olmuyor,özellikle çocukların.
Bayağı geç geliyorlarmış eve.Orası öyle ama alışkanlık vazgeçemiyoruzKızlarda mecbur oturuyorlar 18:30da eve geliyorlar...Yemek,biraz dinlenme ancak bitiyor dersler 12'yi geçirmiyoruz ama o bile çok geç
Bayağı geç geliyorlarmış eve.
Bu kategori biraz yavaş ilerleyecek herhalde .Çiğköfteden sonra millet tırstı mı ne?
Evet geç geliyorlar ..Bayağı geç geliyorlarmış eve.
Bu kategori biraz yavaş ilerleyecek herhalde .Çiğköfteden sonra millet tırstı mı ne?
Dedikodu yapıyoruz
Napıyorsunuz hanımlar.
Bize meze yapacak mısın
Napıyorsunuz hanımlar.
Sen yine bir imkan bulursun.Ne yapacağını da tahmin ediyorum ben.Evet geç geliyorlar ..
Evet öyle oldu ben daha çok tarif gelir diye bekliyordumGerçi tarifler çifter çifter geldi
Çiğköfte korkutmuş olabilirBende düşünüyorum ama bir imkan bulamadım..Gerçi ne yapacağımı bile düşünmedim..Belki kaçırırım Yerime sen mi yapsan
Bana da söyle ne yapacağımıSen yine bir imkan bulursun.Ne yapacağını da tahmin ediyorum ben.
Dün denedim katılayım diye ,o kadar da çekim yapmıştım ,olmadı.Demek ki işaret bu dedim kendi kendime.Nasıl olsa kazanamayacaksın katılma dedim.
Genelde aklıma gelenler ,senin aklına da geliyor ya ,o yüzden dedim.Bana da söyle ne yapacağımıBen sahiden bilmiyorum
Hayırlısı olsunSanki ben yapınca kazanacağım
Bak bu konuda haklısınGenelde aklıma gelenler ,senin aklına da geliyor ya ,o yüzden dedim.
Kazanmasanızda madalyalarınız var sonuçta.Hem sen kazanmasan da kendini ispat etmiş birisin .Hatta itiraf edeyim,ilk üye olduğum zamanlar beğensem de vermemiştim birkaç kez sana oy.Çünkü zaten o yapabilir ,kendini ispatlamış diye.Belki benim gibi düşünüp oy vermeyen de olur sana.
Ara sıcak olarak lahana sarması sarmıştım,kadınların zayıf noktasıBak bu konuda haklısınBen de senin dün ne yaptığını merak ediyorum
Sağol canım benimo senin güzel yüreğinle güzel bakışın
Tamam sen ekle ben onu kekler pastalar bölümüne taşırımPasta yapıyorum, onunla katılsam?
En sevdiğim mezePasta yapıyorum, onunla katılsam?
Çok güzel olurduAra sıcak olarak lahana sarması sarmıştım,kadınların zayıf noktası,çoğumuzun düşüncesi canım.