Mezeler - Ordövrler Ara sıcaklar - Mezeler - Ordövrler

En başarılı bulduğunuz Ara sıcaklar - Mezeler - Ordövrler?

• Ankete Katılan
    811
  • Anket Kapalı .
Bizim için bile iyi değil esasında ,gece 11 ile 5 arasında uykuda olmamız lazım da işte olmuyor,özellikle çocukların.
Orası öyle ama alışkanlık vazgeçemiyoruzKızlarda mecbur oturuyorlar18:30da eve geliyorlar...Yemek,biraz dinlenme ancak bitiyor dersler12'yi geçirmiyoruz ama o bile çok geç

Bayağı geç geliyorlarmış eve.
Bu kategori biraz yavaş ilerleyecek herhalde .Çiğköfteden sonra millet tırstı mı ne?
Evet geç geliyorlar ..
Evet öyle oldu ben daha çok tarif gelir diye bekliyordumGerçi tarifler çifter çifter geldi
Çiğköfte korkutmuş olabilirBende düşünüyorum ama bir imkan bulamadım..Gerçi ne yapacağımı bile düşünmedim..Belki kaçırırımYerime sen mi yapsan

Sen yine bir imkan bulursun.Ne yapacağını da tahmin ediyorum ben.
Dün denedim katılayım diye ,o kadar da çekim yapmıştım ,olmadı.Demek ki işaret bu dedim kendi kendime.Nasıl olsa kazanamayacaksın katılma dedim.

Bana da söyle ne yapacağımıBen sahiden bilmiyorum
Hayırlısı olsun Sanki ben yapınca kazanacağım

Bana da söyle ne yapacağımıBen sahiden bilmiyorum
Hayırlısı olsun Sanki ben yapınca kazanacağım
Genelde aklıma gelenler ,senin aklına da geliyor ya ,o yüzden dedim.
Kazanmasanızda madalyalarınız var sonuçta.Hem sen kazanmasan da kendini ispat etmiş birisin .Hatta itiraf edeyim,ilk üye olduğum zamanlar beğensem de vermemiştim birkaç kez sana oy.Çünkü zaten O yapabilir ,kendini ispatlamış diye.Belki benim gibi düşünüp oy vermeyen de olur sana.

Bak bu konuda haklısınBen de senin dün ne yaptığını merak ediyorum
Sağol canım benim o senin güzel yüreğinle güzel bakışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…