Mezeler - Ordövrler Ara sıcaklar - Mezeler - Ordövrler

En başarılı bulduğunuz Ara sıcaklar - Mezeler - Ordövrler?

• Ankete Katılan
    811
  • Anket Kapalı .
Bizim için bile iyi değil esasında ,gece 11 ile 5 arasında uykuda olmamız lazım da işte olmuyor,özellikle çocukların.
Orası öyle ama alışkanlık vazgeçemiyoruz:KK43:Kızlarda mecbur oturuyorlar:KK51:18:30da eve geliyorlar...Yemek,biraz dinlenme ancak bitiyor dersler:KK14:12'yi geçirmiyoruz ama o bile çok geç:KK51::işsiz:

Bayağı geç geliyorlarmış eve.
Bu kategori biraz yavaş ilerleyecek herhalde .Çiğköfteden sonra millet tırstı mı ne?:KK53:
Evet geç geliyorlar ..
Evet öyle oldu ben daha çok tarif gelir diye bekliyordumo_OGerçi tarifler çifter çifter geldi:KK45:
Çiğköfte korkutmuş olabilir:KK53:Bende düşünüyorum ama bir imkan bulamadım..Gerçi ne yapacağımı bile düşünmedim..Belki kaçırırım:KK53:Yerime sen mi yapsan:skandal:

Evet geç geliyorlar ..
Evet öyle oldu ben daha çok tarif gelir diye bekliyordumo_OGerçi tarifler çifter çifter geldi:KK45:
Çiğköfte korkutmuş olabilir:KK53:Bende düşünüyorum ama bir imkan bulamadım..Gerçi ne yapacağımı bile düşünmedim..Belki kaçırırım:KK53:Yerime sen mi yapsan:skandal:
Sen yine bir imkan bulursun.Ne yapacağını da tahmin ediyorum ben.:KK8:
Dün denedim katılayım diye ,o kadar da çekim yapmıştım ,olmadı.:skandal:Demek ki işaret bu dedim kendi kendime.Nasıl olsa kazanamayacaksın katılma dedim.:dondurma:

Sen yine bir imkan bulursun.Ne yapacağını da tahmin ediyorum ben.:KK8:
Dün denedim katılayım diye ,o kadar da çekim yapmıştım ,olmadı.:skandal:Demek ki işaret bu dedim kendi kendime.Nasıl olsa kazanamayacaksın katılma dedim.:dondurma:
Bana da söyle ne yapacağımı:KK70:Ben sahiden bilmiyorum:dondurma:
Hayırlısı olsun :KK45:Sanki ben yapınca kazanacağım:KK70:

Bana da söyle ne yapacağımı:KK70:Ben sahiden bilmiyorum:dondurma:
Hayırlısı olsun :KK45:Sanki ben yapınca kazanacağım:KK70:
Genelde aklıma gelenler ,senin aklına da geliyor ya ,o yüzden dedim.:KK48:
Kazanmasanızda madalyalarınız var sonuçta.Hem sen kazanmasan da kendini ispat etmiş birisin .Hatta itiraf edeyim,ilk üye olduğum zamanlar beğensem de vermemiştim birkaç kez sana oy.:oops:Çünkü zaten O yapabilir ,kendini ispatlamış diye.Belki benim gibi düşünüp oy vermeyen de olur sana.:dondurma:

Genelde aklıma gelenler ,senin aklına da geliyor ya ,o yüzden dedim.:KK48:
Kazanmasanızda madalyalarınız var sonuçta.Hem sen kazanmasan da kendini ispat etmiş birisin .Hatta itiraf edeyim,ilk üye olduğum zamanlar beğensem de vermemiştim birkaç kez sana oy.:oops:Çünkü zaten o yapabilir ,kendini ispatlamış diye.Belki benim gibi düşünüp oy vermeyen de olur sana.:dondurma:
Bak bu konuda haklısın:KK45:Ben de senin dün ne yaptığını merak ediyorum:KK53:
Sağol canım benim :KK23:o senin güzel yüreğinle:KK200: güzel bakışın:KK60:

X