- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.266
Teşekkür ederim canım .
Ben de yapıyorum bu poğaçayı ama 2 bardak süt yerine ,1 bardak süt,1 bardak su koyuyorum.Gerçekten güzel oluyor .Bazen farklı tarifler arayışına girebiliyoruz,değişiklik olsun diye.
O zaman sıvıyağı yarıya indirmek gerekmez mi?Bu tarife yarım su b. eritilmiş tereyağı eklenince de pastane poğaçası tadında oluyor
İsteğe göre yapılabilir ben lezzet açısından ekliyorum bazen yarım da olur farketmezO zaman sıvıyağı yarıya indirmek gerekmez mi?
Kilo mu bile kıskanıyorsunuzlen senın nerenı kıskanalım soyle 250 kilonumu kıskanalım haaa nereni nereni soyleeeeee
Ellerine sağlık canımGünaydın güzellikler mutlu sabahlar olsun inşallahsabah sabah hamaratlığım tuttu börek açtım
Eki Görüntüle 1908907
Teşekkür ederim nevoş ablacımEllerine sağlık canım
Bu saatte mi yedin yemeğiniancak yemek yedik oturabildim yaa
genelde bizim yemek saati 22.00 civariBu saatte mi yedin yemeğini
Maşallah yine de kilolu değilsingenelde bizim yemek saati 22.00 civari
isten gelme saati yuzunden ben tek yemek istemiyorum esimi bekliyorum..normalde bekarken bizde aksam yedi de yerdik:)) insanlar uyumaya hazirlaniyo biz aksam yemegi yiyoruzMaşallah yine de kilolu değilsin
Biz akşam 19:00 da yiyoruz.21:00 gibi de çay yapıyorum.
Gerçekten insan tek yemek istemiyor.isten gelme saati yuzunden ben tek yemek istemiyorum esimi bekliyorum..normalde bekarken bizde aksam yedi de yerdik:)) insanlar uyumaya hazirlaniyo biz aksam yemegi yiyoruzay o cay aliskanligida yoktur bizde annemlere gidince cay iciyorum sadece
tek basima yerken de mutlaka tv acik olucakGerçekten insan tek yemek istemiyor.
Hele kahvaltı yaparken daha güzel oluyor.tek basima yerken de mutlaka tv acik olucak
evet sohbet ederken birsey izlerken farkina varilmiyor gercekten ama ben kilo alamiyorum tehlike yok o acidanHele kahvaltı yaparken daha güzel oluyor.Gerçi tv izlerken insan dalıyor,çok yiyor ama
Yiyip yiyip kilo almıyor Musun iyi kız şanslısınevet sohbet ederken birsey izlerken farkina varilmiyor gercekten ama ben kilo alamiyorum tehlike yok o acidan