Mezeler - Ordövrler Ara sıcaklar - Mezeler - Ordövrler

En başarılı bulduğunuz Ara sıcaklar - Mezeler - Ordövrler?

• Ankete Katılan
    811
  • Anket Kapalı .
direkt enerjiye donusuyor sanırım cok ugrasmalarım sonucu 57 kiloya cıktım bide sabitlenirim kiloda ne ustune alırım ne veririm
Sen bir hamile kal,bebek emzir ,ondan sonra görelim kilo alıyor musun almıyor musun?
Hamileyken hormonlardan ,doğunca da ,sütüm olsun diye yiyince kilo kaçınılmaz oluyor.Ben de zamanında zor kilo alırdım.

Sen bir hamile kal,bebek emzir ,ondan sonra görelim kilo alıyor musun almıyor musun?
Hamileyken hormonlardan ,doğunca da ,sütüm olsun diye yiyince kilo kaçınılmaz oluyor.Ben de zamanında zor kilo alırdım.
ama benim annem ablamda oyle ablam ikinciyi dogurdu hala zayıf ki bi yer ki sorma biraz genetik sanırım ama bakalım o genetik benim dogum yaptıgımda bozulursa bilemem

yawww inanmayin onaa kandiiriyor sizi citir dedin de aklima citir sogan halkasi geldi
Yarışmada var çıtır soğan halkası ,hiç yemedim ben,tadını bilmem.
Ben de bugün gaza geldim,yaptığım yemeği resimledim.Yarına 1 tabak kalır ,sunumu yarın yaparım dedim.Kv nin sevdiği yemekti.Yemekten sonra eşim annesine götürmüş,annem seviyor diye..Daha da yapmam.Demek ki katılmamam gerekiyor,bir işaret bu.

Hayırlısı Deynep'imNiyetlenmende çok mühim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…