Mezeler - Ordövrler Ara sıcaklar - Mezeler - Ordövrler

En başarılı bulduğunuz Ara sıcaklar - Mezeler - Ordövrler?

• Ankete Katılan
    811
  • Anket Kapalı .
direkt enerjiye donusuyor sanırım:KK45: cok ugrasmalarım sonucu 57 kiloya cıktım bide sabitlenirim kiloda ne ustune alırım ne veririm
Sen bir hamile kal,bebek emzir ,ondan sonra görelim kilo alıyor musun almıyor musun?:KK53:
Hamileyken hormonlardan ,doğunca da ,sütüm olsun diye yiyince kilo kaçınılmaz oluyor:KK72:.Ben de zamanında zor kilo alırdım.:spor:

Sen bir hamile kal,bebek emzir ,ondan sonra görelim kilo alıyor musun almıyor musun?:KK53:
Hamileyken hormonlardan ,doğunca da ,sütüm olsun diye yiyince kilo kaçınılmaz oluyor:KK72:.Ben de zamanında zor kilo alırdım.:spor:
ama benim annem ablamda oyle ablam ikinciyi dogurdu hala zayıf ki bi yer ki sorma :KK45:biraz genetik sanırım ama bakalım o genetik benim dogum yaptıgımda bozulursa bilemem:KK48:

yawww inanmayin onaa kandiiriyor sizi :KK53::KK53::KK53: citir dedin de aklima citir sogan halkasi geldi:KK53::KK53::KK53::KK53::KK48::KK48:
Yarışmada var çıtır soğan halkası ,hiç yemedim ben,tadını bilmem.
Ben de bugün gaza geldim,yaptığım yemeği resimledim.Yarına 1 tabak kalır ,sunumu yarın yaparım dedim.Kv nin sevdiği yemekti.Yemekten sonra eşim annesine götürmüş,annem seviyor diye.:KK70:.Daha da yapmam.Demek ki katılmamam gerekiyor,bir işaret bu.:63:

Yarışmada var çıtır soğan halkası ,hiç yemedim ben,tadını bilmem.
Ben de bugün gaza geldim,yaptığım yemeği resimledim.Yarına 1 tabak kalır ,sunumu yarın yaparım dedim.Kv nin sevdiği yemekti.Yemekten sonra eşim annesine götürmüş,annem seviyor diye.:KK70:.Daha da yapmam.Demek ki katılmamam gerekiyor,bir işaret bu.:63:
Hayırlısı Deynep'im:KK60:Niyetlenmende çok mühim:KK73:

X