- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
direkt enerjiye donusuyor sanırım cok ugrasmalarım sonucu 57 kiloya cıktım bide sabitlenirim kiloda ne ustune alırım ne veririmYiyip yiyip kilo almıyor Musun iyi kız şanslısın
Sen bir hamile kal,bebek emzir ,ondan sonra görelim kilo alıyor musun almıyor musun?direkt enerjiye donusuyor sanırım cok ugrasmalarım sonucu 57 kiloya cıktım bide sabitlenirim kiloda ne ustune alırım ne veririm
ama benim annem ablamda oyle ablam ikinciyi dogurdu hala zayıf ki bi yer ki sorma biraz genetik sanırım ama bakalım o genetik benim dogum yaptıgımda bozulursa bilememSen bir hamile kal,bebek emzir ,ondan sonra görelim kilo alıyor musun almıyor musun?
Hamileyken hormonlardan ,doğunca da ,sütüm olsun diye yiyince kilo kaçınılmaz oluyor.Ben de zamanında zor kilo alırdım.
hayir kim karisiyorsa onuTolin'i mi dövüyoruz
Hanımağa demek istedin galiba?buranin agasi nerdeeee
Ama O yaşlı deeel ki,çıtır Oyok deynepnaz yasli Nevreste bahsettim
yawww inanmayin onaa kandiiriyor sizi citir dedin de aklima citir sogan halkasi geldiAma O yaşlı deeel ki,çıtır O
Deynepnaz beni gördü sen gördün müyawww inanmayin onaa kandiiriyor sizi citir dedin de aklima citir sogan halkasi geldi
Yarışmada var çıtır soğan halkası ,hiç yemedim ben,tadını bilmem.yawww inanmayin onaa kandiiriyor sizi citir dedin de aklima citir sogan halkasi geldi
Beni dövmek kolay değil ezer geçerim ikinizidehayir kim karisiyorsa onu
Yettim Nevoş,merdanemi aldım ,ezeriz OnlarıBeni dövmek kolay değil ezer geçerim ikinizide
Hayırlısı Deynep'imNiyetlenmende çok mühimYarışmada var çıtır soğan halkası ,hiç yemedim ben,tadını bilmem.
Ben de bugün gaza geldim,yaptığım yemeği resimledim.Yarına 1 tabak kalır ,sunumu yarın yaparım dedim.Kv nin sevdiği yemekti.Yemekten sonra eşim annesine götürmüş,annem seviyor diye..Daha da yapmam.Demek ki katılmamam gerekiyor,bir işaret bu.