- 13 Aralık 2015
- 9.397
- 15.713
gecmiyorson yollamak lazim tarifiŞunun şurasında ayın 21 ine ne kaldı canıııım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gecmiyorson yollamak lazim tarifiŞunun şurasında ayın 21 ine ne kaldı canıııım
Başta koymakla iyi ettin tarifi.Genelde ilk sıradaki tarifler 1.oluyor.gecmiyorson yollamak lazim tarifi
hadii ya birinci olmak icin tek sansim bu ozamanBaşta koymakla iyi ettin tarifi.Genelde ilk sıradaki tarifler 1.oluyor.
Arada istisnalar çıkabiliyor amahadii ya birinci olmak icin tek sansim bu ozaman
saol ya iki dakkada yiktin hevesimi olsun ben gonullerin birincisiyimArada istisnalar çıkabiliyor ama
Şimdi katılan çok olursa daha şanslısın.Şöyle düşün,hepsi birbirinden güzel,oy vermek için en aşağıdaki tarife kadar iniyor,kafası karışıp başa dönüyor ,tekrar en aşağıya inse ,yine kararsız kalacağından başlarda bulunan tarife veriyor.Aşağılarda bulunan tarif iddialı olursa farketmiyor,aksi halde başlardaki daha şanslı.saol ya iki dakkada yiktin hevesimi olsun ben gonullerin birincisiyim
he aynen kafa karistirmaya gerek yok 2. siradakine versinler isteŞimdi katılan çok olursa daha şanslısın.Şöyle düşün,hepsi birbirinden güzel,oy vermek için en aşağıdaki tarife kadar iniyor,kafası karışıp başa dönüyor ,tekrar en aşağıya inse ,yine kararsız kalacağından başlarda bulunan tarife veriyor.Aşağılarda bulunan tarif iddialı olursa farketmiyor,aksi halde başlardaki daha şanslı.
Nasip ,bakalım kim olacak 1.Sunumun güzeldi,şansın varhe aynen kafa karistirmaya gerek yok 2. siradakine versinler iste
Çok teşekkür ederim hatmecem ,estağfurullahYüreğini seveyim4 . Madalyan hazır:) olsun birinci olursun inşallah emek çok olmazsanda Gönüller'in birincisi olacağın kesin
7 canlı bu kanka yaşlı başlı ama bizden çok yaşar
Beni ne kadar çok kıskanıyorsunuzYasli cadaloz sisko nevoooo
Hayırlı olsunsen unutmassin beni nevosum inanmam buna
calismaya basladim canim yine ondan giremiyorum
hepinizi cok özledim
seviyorum seni nevosum
len senın nerenı kıskanalım soyle 250 kilonumu kıskanalım haaa nereni nereni soyleeeeeeBeni ne kadar çok kıskanıyorsunuz
Yokluğumu fırsat bilip arkamdan atıp tutuyorsunuz
Afiyet olsun ,dilimlenmiş tabakta da göreydikBenim oğlan da sabaha poğaça istedi.Akşam yatarken yoğururdum,uyuyakalmışım yoğuramadım.Sabah mayalı yerine kabartma tozuyla yaptım ama mayalı gibi güzel olmadı.Günaydın güzellikler mutlu sabahlar olsun inşallah sabah sabah hamaratlığım tuttu börek açtım
Eki Görüntüle 1908907
Afiyet olsun ,dilimlenmiş tabakta da göreydikBenim oğlan da sabaha poğaça istedi.Akşam yatarken yoğururdum,uyuyakalmışım yoğuramadım.Sabah mayalı yerine kabartma tozuyla yaptım ama mayalı gibi güzel olmadı.
Gece 12 den sonra yatıyorum zaten,yoğurup yatıyordum ,sabah 6 da kalkınca da tepsiye koyup sıcak sıcak yiyorlardı.Akşamdan söz verdim oğlana,az dinleneyim yoğururum dedim uyumuşum.Sabah da söz verdiğim için kabartma tozuyla bari yapayım şip şak dedim,tadı fena değildi ama mayalıya alışık olduğumuz için fazla beğenmedim.Belki tariftendir ,bilemiyorum,en kolay olanını seçtim netten.Gece alsaydım Nevoş güzel bir tarif verirdi bana .Saolasın ablam benim fırından çıkınca sıcağı sıcağına çektim fotosunu, 10 dakikada yendi bitti zaten
Ben hep mayalı yapıyorum poğaçaları kabartma tozuyla kuru oluyor sevmiyorum.
Vakit sıkıntısı yaşıyorsun sanırım mayalama açısından ablacım
Gece 12 den sonra yatıyorum zaten,yoğurup yatıyordum ,sabah 6 da kalkınca da tepsiye koyup sıcak sıcak yiyorlardı.Akşamdan söz verdim oğlana,az dinleneyim yoğururum dedim uyumuşum.Sabah da söz verdiğim için kabartma tozuyla bari yapayım şip şak dedim,tadı fena değildi ama mayalıya alışık olduğumuz için fazla beğenmedim.Belki tariftendir ,bilemiyorum,en kolay olanını seçtim netten.Gece alsaydım Nevoş güzel bir tarif verirdi bana .
Ver bakalım..Belki bildiğim tariflerdendir.Mayalı en güzeli valla, ne hoş puf puf oluyor tarif verebilirim sürekli yaptığım poğaçam var ablacım
Mayalama için hep yaptığım püf noktam var tariflerime
Teşekkür ederim canım .- 1 paket instant maya
- 2 su b. ılık süt
- 1 su b sıvıyağ
- 2 yemek k. toz şeker
-2 yumurta
- tuz
- aldığı kadar un( hamur yumuşak olacak)
-Ilık sütün içinde maya,şekeri iyice çözdürüp biraz bekletiyoruz(5 dakika yeterli)
-Hazırladığımız süte,2 yumurta akını da ekliyoruz.Azar azar un ekleyip yoğurmaya başlıyoruz, bir bardak un döküp karıştırdıktan sonra tuzunu atıyoruz( asla mayanın üstüne tuz atmıyoruz)
-Yumuşak hamur elde ediyoruz üstünü güzelce hava almadan streçleyip kapatıyoruz. şekil verip tepsiye diziyoruz, tepside bir 20 dk daha mayalanmasını bekliyoruz üstüne yumurtasını sürüp fırında pişiriyoruz( ben 190 derecede pişiriyorum)
Hep yaptığım tariftir tavsiye ederim ablacım