- 2 Aralık 2015
- 31.473
- 105.023
Tü tü tü maşşallahGörmek istiyorsan göstereyim hemencecik
Eki Görüntüle 1906440
Bakınız yukardayım
Cıkksssss olmaz dedim ama yukardayım nevoşşş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tü tü tü maşşallahGörmek istiyorsan göstereyim hemencecik
Eki Görüntüle 1906440
Bakınız yukardayım
Cıkksssss olmaz dedim ama yukardayım nevoşşş
Tü tü tü maşşallah
Malesef canım 2 tarif zorunluluğu varmerhabalar,
tek tarif ile katılabiliyormuyuz
baska kategorilerde de yarısmalar olsa ya yemekde kazanamıyoruz sansımız cogalsın benim yine umidim yok
tesekkur ederiim yemek yapmayı seviyorum aslında hepsine katılırdım bana kalsa.. ama birinci olmayınca hevesim kactıÖyle düşünme canım gayet de başarılısın maşallah nazar deymesin
Ara ara bende düşünüyorum başka konularda yarışmalar olsa diye. önceden moda, makyaj kategorileri varmış keşşşke yine olsa
tesekkur ederiim yemek yapmayı seviyorum aslında hepsine katılırdım bana kalsa.. ama birinci olmayınca hevesim kactı
evet ya makyaj olsaa guzel oluur
nickinden anladıgım kadarıyla o yarısmada da birinciligi kaptırırızOlsun bizimle tariflerini paylaşmış oluyorsun, insanlara faydan dokunuyor bu da çok güzel birşey bence
İnşallah bir makyaj yarışma topiği olur da orada da hünerlerimizi sergileriz
Ya umutsuzsunuz ya umut sizsiniz bence ikincisi umut Sizsiniz yarışmada başarılarbaska kategorilerde de yarısmalar olsa ya yemekde kazanamıyoruz sansımız cogalsın benim yine umidim yok
nickinden anladıgım kadarıyla o yarısmada da birinciligi kaptırırız
Ya umutsuzsunuz ya umut sizsiniz bence ikincisi umut Sizsiniz yarışmada başarılar
Bende herif yokAksama ne yaptiniz heriflere hanimlar
Bence olmali olabilmeli eline saglik dokturmussun :)Bende herif yok
Anneciğime, babacığıma yaptım; zeytinyağlı barbunya, pirinç pilavı, ayva kompostosu, karışık kızartma
O da eksik kalsın canımBence olmali olabilmeli eline saglik dokturmussun :)
Kısmet diyelim rica ettim bendeO da eksik kalsın canım
Teşekkür ettim
Yeniden evlenirsin inşallah hadis var evlenin züriyetinizi artırın umarım iyi helal süt emmiş biri çıkar yaşınıda fazla geçiktirmeden çoluk çoğuga karışırsınızBende herif yok
Anneciğime, babacığıma yaptım; zeytinyağlı barbunya, pirinç pilavı, ayva kompostosu, karışık kızartma
Bende de kocik yok, akşama tavuk ızgara vardıAksama ne yaptiniz heriflere hanimlar
Afiyet olsun canim :)Bende de kocik yok, akşama tavuk ızgara vardı