Mezeler - Ordövrler Ara sıcaklar - Mezeler - Ordövrler

En başarılı bulduğunuz Ara sıcaklar - Mezeler - Ordövrler?

• Ankete Katılan
    811
  • Anket Kapalı .
baska kategorilerde de yarısmalar olsa ya yemekde kazanamıyoruz sansımız cogalsın:KK53: benim yine umidim yok :kızgın:

Öyle düşünme canım gayet de başarılısın maşallah nazar deymesin :nazar:

Ara ara bende düşünüyorum başka konularda yarışmalar olsa diye. önceden moda, makyaj kategorileri varmış keşşşke yine olsa :KK12:o_O

Öyle düşünme canım gayet de başarılısın maşallah nazar deymesin :nazar:

Ara ara bende düşünüyorum başka konularda yarışmalar olsa diye. önceden moda, makyaj kategorileri varmış keşşşke yine olsa :KK12:o_O
tesekkur ederiim:KK68: yemek yapmayı seviyorum aslında hepsine katılırdım bana kalsa.. ama birinci olmayınca hevesim kactı:KK45:
evet ya makyaj olsaa guzel oluur:süslü:

tesekkur ederiim:KK68: yemek yapmayı seviyorum aslında hepsine katılırdım bana kalsa.. ama birinci olmayınca hevesim kactı:KK45:
evet ya makyaj olsaa guzel oluur:süslü:

Olsun bizimle tariflerini paylaşmış oluyorsun, insanlara faydan dokunuyor bu da çok güzel birşey bence :KK66:

İnşallah bir makyaj yarışma topiği olur da orada da hünerlerimizi sergileriz :KK69:

Bende herif yok :KK11:

Anneciğime, babacığıma yaptım; zeytinyağlı barbunya, pirinç pilavı, ayva kompostosu, karışık kızartma :kk77:
Yeniden evlenirsin inşallah hadis var evlenin züriyetinizi artırın umarım iyi helal süt emmiş biri çıkar yaşınıda fazla geçiktirmeden çoluk çoğuga karışırsınız

X