Mezeler - Ordövrler Ara sıcaklar - Mezeler - Ordövrler

En başarılı bulduğunuz Ara sıcaklar - Mezeler - Ordövrler?

• Ankete Katılan
    811
  • Anket Kapalı .
Ohhh seni alan yaşamış abla :) önemli degil kii.

Günaydın :KK3:
Yaşamış değil mi?:KK45:
Ama öyle demiyor.:63:Yemeği güzel yapıyorsun ,çok yiyip kilo alıyorum diyor.Bundan sonra yemeğe beni beklemeyin ,siz yiyin ,bana sadece salata yap dedi,benim de işime geldi:KK53:.Çorbayı oğlum sevdiği için yaptım.Salatayı Onun için(her gün yaparım genelde),karnabaharı da benim için.Normalde daha çok yaparım,korkudan yapamadım,oğlum daha yemek yapmadın mı diyor:olamaz:.

Yaşamış değil mi?:KK45:
Ama öyle demiyor.:63:Yemeği güzel yapıyorsun ,çok yiyip kilo alıyorum diyor.Bundan sonra yemeğe beni beklemeyin ,siz yiyin ,bana sadece salata yap dedi,benim de işime geldi:KK53:.Çorbayı oğlum sevdiği için yaptım.Salatayı Onun için(her gün yaparım genelde),karnabaharı da benim için.Normalde daha çok yaparım,korkudan yapamadım,oğlum daha yemek yapmadın mı diyor:olamaz:.
Ne guzel iste ya beyenmeseydi :KK66:

hergun yemek yapmam beno_O yaptigim yemek 2 gun gidiyo bize bide esim atilmasini sevmiyo kaldiysa 3-4 gun bile yer:KK45: cok sansliyim bu konuda:KK48:
Çorba illa ki ertesi güne kalıyor bizde de.Ama 3.günü aynı yemeği koysam sofraya yemek yapmadın mı derler.O yüzden çok fazla yapmıyorum ben de.Mutfak işi,yemek işi olmayınca ev işi daha kolay ilerliyor:temizlik:ve de gezmeye ,başka şeylerle uğraşmaya daha çok vakit kalıyor:KK30:

X