- 2 Aralık 2015
- 31.473
- 105.023
Ben de mercimek çorbası,karnabahar yoğurtlama ve karışık salata yapmıştım.Biraz cevap geç oldu amaAksama ne yaptiniz heriflere hanimlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de mercimek çorbası,karnabahar yoğurtlama ve karışık salata yapmıştım.Biraz cevap geç oldu amaAksama ne yaptiniz heriflere hanimlar
Ohhh seni alan yaşamış abla :) önemli degil kii.Ben de mercimek çorbası,karnabahar yoğurtlama ve karışık salata yapmıştım.Biraz cevap geç oldu ama
Yaşamış değil mi?Ohhh seni alan yaşamış abla :) önemli degil kii.
Günaydın
Yenmek ve yenilmek hep vardır mücadeleye devam.yoksa hayatın tadı olmazyaprak02 ,bir daha mağlup olmak için mi?,küstüm oynamıyorum ben
Şöyle yazıp durmayın,sonra gaza gelip katılıyorum
Ne guzel iste ya beyenmeseydiYaşamış değil mi?
Ama öyle demiyor.Yemeği güzel yapıyorsun ,çok yiyip kilo alıyorum diyor.Bundan sonra yemeğe beni beklemeyin ,siz yiyin ,bana sadece salata yap dedi,benim de işime geldi.Çorbayı oğlum sevdiği için yaptım.Salatayı Onun için(her gün yaparım genelde),karnabaharı da benim için.Normalde daha çok yaparım,korkudan yapamadım,oğlum daha yemek yapmadın mı diyor.
Evet haklısın,evlendiğim ilk aylar beğenmiyordu,gerçi ben de beğenmiyordum o zaman yaptığımı,daha doğrusu yapamadığımıNe guzel iste ya beyenmeseydi
Selamlar
Yeni kayegori hayırlı olsun hanımlar
GünaydııınGünaydınlar şekerler
Bende de kocik yok, akşama tavuk ızgara vardı
Nasıl yani yemek günün?Her gün yemek yapmıyor musun?ay benim.bugun yemek gunum ustumde buyuk bir yuk var gibi suan
hergun yemek yapmam ben yaptigim yemek 2 gun gidiyo bize bide esim atilmasini sevmiyo kaldiysa 3-4 gun bile yer cok sansliyim bu konudaNasıl yani yemek günün?Her gün yemek yapmıyor musun?
Seni seni, bilerek çok yapıyorsun değil mihergun yemek yapmam ben yaptigim yemek 2 gun gidiyo bize bide esim atilmasini sevmiyo kaldiysa 3-4 gun bile yer cok sansliyim bu konuda
Çorba illa ki ertesi güne kalıyor bizde de.Ama 3.günü aynı yemeği koysam sofraya yemek yapmadın mı derler.O yüzden çok fazla yapmıyorum ben de.Mutfak işi,yemek işi olmayınca ev işi daha kolay ilerliyorve de gezmeye ,başka şeylerle uğraşmaya daha çok vakit kalıyorhergun yemek yapmam ben yaptigim yemek 2 gun gidiyo bize bide esim atilmasini sevmiyo kaldiysa 3-4 gun bile yer cok sansliyim bu konuda