- 2 Aralık 2015
- 31.475
- 105.029
Evdekiler sesini çıkarmasa bile ben yiyemem aynı yemeği günlerceSeni seni, bilerek çok yapıyorsun değil mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evdekiler sesini çıkarmasa bile ben yiyemem aynı yemeği günlerceSeni seni, bilerek çok yapıyorsun değil mi
ay ben hergun yemek yapsam kafayi yerim zaten ne yemek yapsam diye dusunuyorum bide hergun olsaÇorba illa ki ertesi güne kalıyor bizde de.Ama 3.günü aynı yemeği koysam sofraya yemek yapmadın mı derler.O yüzden çok fazla yapmıyorum ben de.Mutfak işi,yemek işi olmayınca ev işi daha kolay ilerliyorve de gezmeye ,başka şeylerle uğraşmaya daha çok vakit kalıyor
Ben yerimEvdekiler sesini çıkarmasa bile ben yiyemem aynı yemeği günlerce
ahahah caktirma..ya evlendigim ilk hafta elimin ayari bi kacmis ki 1 hafta yemek bitmediSeni seni, bilerek çok yapıyorsun değil mi
Diyelim bugün kuru fasulye pilav yaptın.Birkaç gün sonra sebze.Et yemeğini,tavuk,balık diyene kadar bir daha kuru fasulyeye sıra 6 ay sonra gelmez mi?ay ben hergun yemek yapsam kafayi yerim zaten ne yemek yapsam diye dusunuyorum bide hergun olsa
bende en fazla 3 gun yerim kiyamiyorumda atmaya esim bekarlen tek yasiyordu oyuzden hic attirmaz bana ev yemegine oyle hasret kalmisEvdekiler sesini çıkarmasa bile ben yiyemem aynı yemeği günlerce
Sen zaten kuş kadar yiyorsun ,10 günde ancak bitirirsin 1 tencere yemeğiBen yerim
ahahah caktirma..ya evlendigim ilk hafta elimin ayari bi kacmis ki 1 hafta yemek bitmedi
NeyyyySen zaten kuş kadar yiyorsun ,10 günde ancak bitirirsin 1 tencere yemeği
ya spor yuzunden hergun tavuk et veya balik yeniyo evde zaten valla bende her yemegi yemiyorum hele bakliyat gecmiyo bogazimdan liste yapmak.lazim 1 aylik falanDiyelim bugün kuru fasulye pilav yaptın.Birkaç gün sonra sebze.Et yemeğini,tavuk,balık diyene kadar bir daha kuru fasulyeye sıra 6 ay sonra gelmez mi?
ondanmi dersin birazda cadilik var bende onunda etkisi vardir belki
Adam daha ilk günden sustu ise sevdiğinden sesini çıkarmıyor sanırım
Hadi bakalım canım bekliyorumoooo tam benlikmişşş Şu haftasonunu atlatayım hemen katılıyoruuum :) davete icabet etmek gerekk
Ne yapmayı düşünüyorsunuz. İp ucu alalımoooo tam benlikmişşş Şu haftasonunu atlatayım hemen katılıyoruuum :) davete icabet etmek gerekk
Aleyküm selam hanım ablamSelamın hello kızlar
Aleyküm selam hanım ablam
Güzel geçiyor hamdolsun ablacım yuvarlanıp gidiyoruz, sen nasılsınNe rhaber nasış geçiyor hayat
Güzel geçiyor hamdolsun ablacım yuvarlanıp gidiyoruz, sen nasılsın
Deplasmana gidiyorsun yaniBende iyiyim sağol valizi topladım yarın gidiyoruz kızıma 1 hafta filan kalıp geleceğim