- 2 Aralık 2015
- 31.462
- 104.993
Nevoş istediği kadar seni tarif etsin,benim hayalimde hep böyle bir kadınsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ablası benim çocuklar öğlenci hepsi 12 den sonra gidiyorEline saglik sesi Nevreste ye ulasmismidir acaba :) o oglusunu okula goturmustur simdi :)(
Görsen aklın şaşarNevoş istediği kadar seni tarif etsin,benim hayalimde hep böyle bir kadınsın
Hahahahaaa aynı ben zaten dermişimmmmm
Öyle olmadığını biliyorum ama avatarlar insanın aklını çeliyor işteGörsen aklın şaşar
O zaman söyle göstersinÖyle olmadığını biliyorum ama avatarlar insanın aklını çeliyor işte
Nevoş ,görmeden inanmam
Görünüş tam olarak benzemese de asil,özel ve güzel bir bir görüntüsü var senin gibideynepnaz benim avatar ile ne alakam var
Sen göstermezsen göstermezHanimKelesimiGetir göster kendini bana
Teşekkür ederim canısıGörünüş tam olarak benzemese de asil,özel ve güzel bir bir görüntüsü var senin gibi
Nedenmiş O?Sen göstermezsen göstermez
Herşey karşılıklıNedenmiş O?
Neyse görmesem de olur,göreceklerimi gördüm ben.Az lahana turşusu yapayım yaptım,dinlenene kadar mola vereyim dedim.Sinir oldum ,5 lt bidona fazla geldi,10 ltlik bidona az geldi,2 bidona yaptım,birine kırmızı lahana da kattım,bakalım nasıl olacak.Herşey karşılıklı
Ellerine sağlık bende geçenlerde bir daha turşu yaptım 1 bidon yapacaktım 3 bidon olduNeyse görmesem de olur,göreceklerimi gördüm ben.Az lahana turşusu yapayım yaptım,dinlenene kadar mola vereyim dedim.Sinir oldum ,5 lt bidona fazla geldi,10 ltlik bidona az geldi,2 bidona yaptım,birine kırmızı lahana da kattım,bakalım nasıl olacak.
Yarışma için mi yapıyorsun içli köfteyiEllerine sağlık bende geçenlerde bir daha turşu yaptım 1 bidon yapacaktım 3 bidon oldu
Bende ıspanaklı içli köfte yapıyorum..Ara ara bakıyorum..
Hayır benim evin erkeklerinin canı istemişBen hemen yapmayacğım belki yapanlar olur mani olmayalımYarışma için mi yapıyorsun içli köfteyi
Öyle olmadığını biliyorum ama avatarlar insanın aklını çeliyor işte
Nevoş ,görmeden inanmam
HanimKelesimiGetir göster kendini bana
Sen göstermezsen göstermez
Bu kaç yıl sonra ki halinGörmek istiyorsan göstereyim hemencecik
Eki Görüntüle 1906440
Bakınız yukardayım
Cıkksssss olmaz dedim ama yukardayım nevoşşş
Bu kaç yıl sonra ki halin