- 16 Ağustos 2010
- 292.953
- 602.707
- 43
Abla benim kızlar çok kokoş şimdiden beni zorluyorlar..Liseye geçince ne yaparız bilmiyorumDaha iyi günlerin liseye başlasınlar o zaman gör hiç bişi beğenmiyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abla benim kızlar çok kokoş şimdiden beni zorluyorlar..Liseye geçince ne yaparız bilmiyorumDaha iyi günlerin liseye başlasınlar o zaman gör hiç bişi beğenmiyorlar
Abla benim kızlar çok kokoş şimdiden beni zorluyorlar..Liseye geçince ne yaparız bilmiyorum
Şimdi ki çocuklar bir alem zaten1 saatte okula zor hazırlanıyorlar yarım saat saç yapılıyorGeçen hafta düzleştiriciyi sakladımBir süre yasakNe kötüyümHazırla kendini şimdiden süsü püsü derken göreceksin
Şimdi ki çocuklar bir alem zaten1 saatte okula zor hazırlanıyorlar yarım saat saç yapılıyorGeçen hafta düzleştiriciyi sakladımBir süre yasakNe kötüyüm
Aynen ben de öyle düşünüyorumDüzleştiric i iyide çok yapmasınlar zarar veriyor saçlara
Aynen ben de öyle düşünüyorum
Nananin ne işleri var peki ilgilenmiyor hic benimleaeben 'in işleri var yakında aramıza döner
Ben aeben mi demisim rabia dicektim halbuseaeben 'in işleri var yakında aramıza döner
Nana kendi grubuyla ilgileniyor, zayıflamak istiyorsan gel sendeNananin ne işleri var peki ilgilenmiyor hic benimle
Gunaydin hanim abla :) kelesin yanindaysa iki tane sıkıverde kendimize gelelimGünaydınlar hanımlar
Gunaydin hanim abla :) kelesin yanindaysa iki tane sıkıverde kendimize gelelim
Eline saglik sesi Nevreste ye ulasmismidir acaba :) o oglusunu okula goturmustur simdi :)(
Günaydın ablacımGünaydınlar hanımlar
Günaydın ablacım
Ben opecem diyom nevos opturmem diyor sen kelesinle tehdit edersen opturur belkiGelir nasılsa :))
Hayırdır bişilermi dönüyor burada yoksa