- 2 Aralık 2015
- 31.462
- 104.993
Bir şey anladıysam nolayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Emin ol Hanım abla anladı
Ben de size uyayım
Biz bunu eskiden çok yapardık anlaşma yönetmimiz
Emin ol Hanım abla anladı
Beni aranıza almıyorsunuz,bana anlatmıyorsunuz demekKıskançççç seniiii
Demi yani söze gerek yok smileler sağolsun
Biz nevoşla böyle konuşuyoruz
Hahahahahaaha
Kıskançççç seniiii
Demi yani söze gerek yok smileler sağolsun
Biz nevoşla böyle konuşuyoruz
Hahahahahaaha
Beni aranıza almıyorsunuz,bana anlatmıyorsunuz demek
Ablam nasılsınOyyyy üzülme sen
Ablam nasılsın
Aaaaa bak ben bunu niye hiç düşünmedimKesin Marga'nın hesaba kuzeni girdiMarga hayatta yapamaz bunları
İyiyim ablam çok şükürOooo ne güzelİyiyim nevoşcum sağol sen nasılsın,cuma günü kızçeme gidiyoruz 1 hafta yokum..
Çarşıya gittim geldim yoruldum valla bide kalabalık her yer..
Birkaç kategoriye daha katılırsa inanırımYoksa şaibe var diye ortalığı karıştıracağımSen bir araştır o işi nevom
İyiyim ablam çok şükürOooo ne güzel
Her yer kalabalık insanlar sürekli alışveriş yapıyor
Birkaç kategoriye daha katılırsa inanırımYoksa şaibe var diye ortalığı karıştıracağım
Eksik hiç bitmiyorParası olan alıyorAynen dükkanlar gerçi kuru kalabalık ama alanda alıyor
Yapmayı düşünüyorum hatta senin dediğin gibi diyet için çok uygun bir tarifSanki diyet yapıyorumYapacağım inşaallahHarbiden lezzetli ama ...
Laf aramızda biraz nane ve sumak bir dişte sarımsak ekle yaparsan
Bir de maydanozu marga kadar kalın ayyyy pardon ince doğra
Eksik hiç bitmiyorParası olan alıyor
İhtiyaç olunca mecbur alıyoruz..Özellikle çocuklar için Her yıl yeniliyoruz..Maşaallah büyüyorlarEksik bitmezki hiç,bide kış sezonu uçmuşlar yani
İhtiyaç olunca mecbur alıyoruz..Özellikle çocuklar için Her yıl yeniliyoruz..Maşaallah büyüyorlar
Katılıyorum sanaDaha iyi günlerin liseye başlasınlar o zaman gör hiç bişi beğenmiyorlar
Katılıyorum sana