- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- Konu Sahibi mylittlesunshine
anladım cnm cok sagolasın yazdıkların için ne guzel hepsı içine sınerek almışsın ama benım şoyle bı durumum var onceden cok gereklı olanları alıcam sonra yavaş yavaş ıkıncı planda kullanacaklarımı alıcam inşallah senın evın kendınınmiş ben kıaya gececegım için ole cok detaylı alamayacagım zaten nişanlımla bırlıkte alacagımız için cok acılmamam gerekıyor
benım de beyaz eşyalar o cıvarda tuttu. mutfak masası için once ev olsun ona gore alırız hatta şuanda ilk aşamada o hesapta yok.yatak odası için o kadar butce ayıramayacagım yemek odasını da yaptırtmayı düşünüyorum. çünkü kumaş kılıflı olanları yanı düz inen modeller var ya nefret ettım artık onlardan alıp kumaşlı olacaksada kendım dıktırtecegım :) ama senınkıler cok hoşlar
ayrıca perdelerın bu kadar ucuz oldugunu bılmıyordum aklımda bulunsun perdeler için english home ziyaret edilecek
nerde yaşayacaksın bilmiyorum da eğer country perde istiyorsan eminönü'ne de bakabilirsin. persan taç vb yerlerde metresi 70-80e genelde fon perdelerin eminönü'de yeri geliyor taç perdeyi bile metresi 12 liraya alabiliyorsun. o da aklında bulunsun. benim tüller taç mesela mağazada metresi 40 mı neydi biz 14e aldık yanılmıyorsam yalnız şöyle topların devamı olmayabiliyor onun için aldığın odanın tüm kumaşını kestir beğendiğin toptan. sonra yeniden almak istersen bulamayabilirsin çünkü.
bir premium mu ne bi marka var onun fon kumaşları da uygun baya 12-14 arası her yerde ben çarşamba pazarından 10a aldım dikiliyor şimdi yatak odamın perdeleri :))
mutfak masasını eve göre almakta fayda var bazı mutfaklara iki kişi zor sığıyor zira. hatta kiracıysan bence tüm eşyalarını eve göre almalısın. yatak odasına komidin sığmayanlar mı ararsın dolap sığmayanlar mı ararsın :))