Aqualilly'nin Evi

anladım cnm cok sagolasın yazdıkların için ne guzel hepsı içine sınerek almışsın ama benım şoyle bı durumum var onceden cok gereklı olanları alıcam sonra yavaş yavaş ıkıncı planda kullanacaklarımı alıcam inşallah senın evın kendınınmiş ben kıaya gececegım için ole cok detaylı alamayacagım zaten nişanlımla bırlıkte alacagımız için cok acılmamam gerekıyor :KK45:

benım de beyaz eşyalar o cıvarda tuttu. mutfak masası için once ev olsun ona gore alırız hatta şuanda ilk aşamada o hesapta yok.yatak odası için o kadar butce ayıramayacagım yemek odasını da yaptırtmayı düşünüyorum. çünkü kumaş kılıflı olanları yanı düz inen modeller var ya nefret ettım artık onlardan alıp kumaşlı olacaksada kendım dıktırtecegım :) ama senınkıler cok hoşlar:KK16:

ayrıca perdelerın bu kadar ucuz oldugunu bılmıyordum aklımda bulunsun perdeler için english home ziyaret edilecek:KK9::KK9:

nerde yaşayacaksın bilmiyorum da eğer country perde istiyorsan eminönü'ne de bakabilirsin. persan taç vb yerlerde metresi 70-80e genelde fon perdelerin eminönü'de yeri geliyor taç perdeyi bile metresi 12 liraya alabiliyorsun. o da aklında bulunsun. benim tüller taç mesela mağazada metresi 40 mı neydi biz 14e aldık yanılmıyorsam yalnız şöyle topların devamı olmayabiliyor onun için aldığın odanın tüm kumaşını kestir beğendiğin toptan. sonra yeniden almak istersen bulamayabilirsin çünkü.

bir premium mu ne bi marka var onun fon kumaşları da uygun baya 12-14 arası her yerde ben çarşamba pazarından 10a aldım dikiliyor şimdi yatak odamın perdeleri :))

mutfak masasını eve göre almakta fayda var bazı mutfaklara iki kişi zor sığıyor zira. hatta kiracıysan bence tüm eşyalarını eve göre almalısın. yatak odasına komidin sığmayanlar mı ararsın dolap sığmayanlar mı ararsın :))

evde değişiklikler devam ediyor. biraz spoiler vereyim istedim, her şey bitince tüm fotoları paylaşırım

$DSCN5776.jpg

$DSCN5783.jpg

$DSCN5794.jpg

$DSCN5797.JPG

çok beğendim

perde deki gülü nerden aldın

bana da lazım

ama hiç bakamadım daha mıutfağa ip perde taktırdım uyduruk bir ip takmış perdesi nasıl sinir oldum

bağıda lazım gülle birlikte canım

çok beğendim

perde deki gülü nerden aldın

bana da lazım

ama hiç bakamadım daha mıutfağa ip perde taktırdım uyduruk bir ip takmış perdesi nasıl sinir oldum

bağıda lazım gülle birlikte canım

english home rensolar, perde bağını da english home'dan bulabilirsin benimkini kayınvalidem yaptı perdedeki örgünün aynısı olsun isteidğim için. ip perde sevmiyorum ben pek öyle yeniliklere açık değilim sanırm :)) stor ip perde falan hiç bana göre değil gibi geliyor :/

kitaplık daha yerleşmedi tam bi de yatak odası perdesi ar onlar bitsin de onları da koycam :))

english home rensolar, perde bağını da english home'dan bulabilirsin benimkini kayınvalidem yaptı perdedeki örgünün aynısı olsun isteidğim için. ip perde sevmiyorum ben pek öyle yeniliklere açık değilim sanırm :)) stor ip perde falan hiç bana göre değil gibi geliyor :/

kitaplık daha yerleşmedi tam bi de yatak odası perdesi ar onlar bitsin de onları da koycam :))

Emin ol ki bende yaptirdigima pismanim goruntu hos ama canimdan bezdim

asla sevmediğim bi tarz country tarzı aqualily ciğim söylemiştim daha önce :) ama valla kız sayende yakın takipcisi oldum bu tarzın.. :) inegöle yeni açıldı avm'de english home.. önceden açılsa bile dikkat çekip girmezdim bile ama inan açılır açılmaz hemen gidip baktım çok şık şeyler var gerçekten...mağazada gezerken beni bi görsen sağıma bakıyorum aaa aqualilynin perdesinden aaa onun örtüsünden :)) hep gözüme geldi senin evin resimleri...:) içimize işlemişsin kız :KK70::KK1::KK1::KK1::KK1:

Emin ol ki bende yaptirdigima pismanim goruntu hos ama canimdan bezdim

:)) mutfağa zebra mı diyodun ne diyodun ondan vaz mı geçtin? katlamalı perde seviyorum ben onu da düşünebilirsin mutfağa.

aqualliy salon perden fonlar çok hoş olmuş değişikliklerin güzel olmuş güle güle kullan canım

asla sevmediğim bi tarz country tarzı aqualily ciğim söylemiştim daha önce :) ama valla kız sayende yakın takipcisi oldum bu tarzın.. :) inegöle yeni açıldı avm'de english home.. önceden açılsa bile dikkat çekip girmezdim bile ama inan açılır açılmaz hemen gidip baktım çok şık şeyler var gerçekten...mağazada gezerken beni bi görsen sağıma bakıyorum aaa aqualilynin perdesinden aaa onun örtüsünden :)) hep gözüme geldi senin evin resimleri...:) içimize işlemişsin kız :KK70::KK1::KK1::KK1::KK1:

sağol canım benim :)) ya işte ben böyle işlerim insanın içine :p

country modern klasik eklektik fark etmez bi evin tarzı olmalı bana göre. tarzı olan emek verilen evleri seviyorum kendi evimde country görmek istedim öyle yaptım yoksa dediğim gibi güzel evleri seviyorum tarz farketmiyor çok fazla :))

kitaplığım geldiii

holümün son hali artık bi eksiği kalmadı çok şükür :nazar:

kitaplık, çiçek sehpası, saksı, ayakkabılık ikea, gazetelik english home
$DSCN5800.jpg

$DSCN5810.jpg

$DSCN5812.JPG

bu da küçük odam, ütü odası olarak kullanıyorum genelde onun haricinde annemler geldiğinde kalmışlardı bir nevi misafir odası yani çocuk odası olana kadar

$DSCN5815.jpg

$DSCN5817.JPG

$DSCN5818.JPG

herşeyin çok güzel bnde takipçilerindenim :) aynı gazetelikten bende aldım ben salona koymayı düşünüyordum ama holde iyi fikirmiş :KK1:

herşeyin çok güzel bnde takipçilerindenim :) aynı gazetelikten bende aldım ben salona koymayı düşünüyordum ama holde iyi fikirmiş :KK1:

:)) ben de senin çeyizini takip ediyorum, mobilyalarını ikea'dan beğenmişsin evin, merak etmeye başladım bile :))

salonumda çok eşya var benim kalabalıkta kaynasın istemedim, kitaplığın yanında konsepte daha uygun olur diye düşündüm hem.

bi yatak odamın perdesi kaldı o da gelince artık bir oh çekip elimi eteğimi uzunca bir süre bu işlerden çekicem

:)) ben de senin çeyizini takip ediyorum, mobilyalarını ikea'dan beğenmişsin evin, merak etmeye başladım bile :))

salonumda çok eşya var benim kalabalıkta kaynasın istemedim, kitaplığın yanında konsepte daha uygun olur diye düşündüm hem.

bi yatak odamın perdesi kaldı o da gelince artık bir oh çekip elimi eteğimi uzunca bir süre bu işlerden çekicem
Aaah evimi bnde çok merak ediyorum :KK17:Evet haklısın salon kalabalık kesinlikle holde daha iyi durmuş vede o kitaplık boşluğu doldurmuş

Cok begendim kitapligini ya koltuktan cok daha guzel olmus beyaz kutularin pembe acik yesilindende koyabilirsin telden baglandigimdan resimleri tam goremedim misafir odanda ayri seker pembe dolaplari ne kadar ugrasmiyacam desende eksikler pek bitmez canim ya

Cok begendim kitapligini ya koltuktan cok daha guzel olmus beyaz kutularin pembe acik yesilindende koyabilirsin telden baglandigimdan resimleri tam goremedim misafir odanda ayri seker pembe dolaplari ne kadar ugrasmiyacam desende eksikler pek bitmez canim ya

o kutuların güzel renklerinden bulamadım bulsam alıcaktım :))

koltuğu zaten sehpa var ya üstünde saksı olan onun yerine düşünüyordum :KK70:

bitsin artık eksikler sıkıldım valla :KK70: bi perdem kaldı o da yılan hikayesine döndü :KK70: çarşamba alıyorum sonra da ev konusunu uzunca bi süre kapatmak istiyorum, beğenmene sevindim canım bu arada :)))

Mutfaga zebra yaptirdim bugun resimlerini cektim toplu olan yerlerin yarin nette sorun olmazsa ekleyecegim bakalim bana neler onereceksiniz

X