- 30 Haziran 2011
- 487
- 3
- Konu Sahibi mylittlesunshine
süpeeerr çok hoş gelinlik,alt tarafı tafta o kesin ,üst kısımda fransız dantelinden mi bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gelinlik modeline bayildimmm çok zevkli ve farklı umarım tahmin ettiginden ck daha güzel dikerler
Saç,duvak ayakkabı fikirleride çok zevkli , bu isten anliyan insanları bı başlıkta bulmusken bisey sorayım bende bende siyah kusakli bı gelinlik beğendim ama çok zarif bi kuşak istersem pudrada olabilir ama ben siyahi çok sevdim sizce nasıl olur vera wang in modeli
harikaymış allah güzel gününde giymeyi nasip etsinn çok zarif.mutluluklar dilerim
süpeeerr çok hoş gelinlik,alt tarafı tafta o kesin ,üst kısımda fransız dantelinden mi bilmiyorum
nr 39 ve trendyolun azizliğine uğradım pembiş ayakkabım yalan oldu ben de bunu aldım bugün markafoniden uslanmadım internet alışverişinden biliyorum ama napim görünce dayanamadım hem de nr 39un yarı fiyatına hıhh
Eki Görüntüle 403990
nasıl ya? biraz açar mısın ne oldu?
bu ayakabı da güzel ama pembişler ayrı bi tatlıydı sanki nikaha ne kadar var canım :)
pembişler güzeldi hakkaten fiyongu burun açıklığı topuğu falan :/ bunu da pembe diye aldım ama burda rengi koyu gibi açıklamasında pembe saten yazıyodu pembe çıkmazsa bunu da iade ederim artık
20 mayısta nikah çok az kaldıııı
ayyy çok az kalmışşşşş. nikahta da gelinlik giyeceksin dimi. gelinlik hızlıca dikiliyor o zamannn:))
eed bi sürü eksiğim var taç buket nikah şekeri
nişandaki azim ve kararlılığı nikahta göremiyorum kendimde niyeyse
biz de dün nikah şekeri ve davetiye için cağaloğluna gittik. adamlar daha çok erken bu güzel havada gidin keyfinize bakın davetiye 1-2 günde hazır oluyo dedi, kovdu bizi:) davetiyelere 70-90kuruş civarı fiyat verdiler. nikah şekerleri de 1tl-3tl arası dediler. siz davetiyeyi hallettiniz mi
selam kızlar bende gecen sene temmuzda evlendim,davetiye ve nikah sekeri konusunda berkay davetiyeyi öneririm hem uygun hemde cok ilgililer hepinize mutluluklar
akşam bakacağım o zaman dediğin yere :) teşekkürler
Merhabalar, gelinliği fikirlerinizi çok beğendim.. En sonda koyduğunuz taçlardan da incili olan en şık duranı, diğerleri çok basit durmuş :)
Bir de benim de Ağustosta düğünüm var ve gelinliğimi diktireceğim, buradaki arkadaşların fikirlerine önem veriyorum da moda evinizi ve dikim fiyatını söyleyebilir misiniz?
Son olarak galiba sizin düğününüzün bir konsepti var ve organizasyon firması ile çalışıyorsunuz, nikah şekeri ve magnet alternatifi olarak TEGV ve LÖSEV in sitesinde çeşitli şeyler var, sadece hatırlatmak istedim, belki de çoktan karar verilip hazırlandı sizinkiler, ama burayı okuyan diğer arkadaşların da görmesi fena olmaz... Ben nikah şekeri yerine o tarz bir şeyler yaptırmak istedim, hem para da bir hayır işinde kullanılmış olur :)
Nikah ve düğün telaşınızda kolaylıklar diliyorum, Allah mesut etsin :)
cevap için teşekkürler, pek mesajım olmadığı i,çin özelden yanıtlayamadım... umarım çok güzel ve istediğiniz gibi bir sonuç elde edersinz
güle güle giyin, mutluluklar:)