- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- Konu Sahibi mylittlesunshine
evet geç kaldım biliyorum ama sonunda dikim için bi modaeviyle anlaşıldı fatih'te. ben bir türlü ist'a gidemedim güya ocak sonunda gidecektim erteleye erteleye bugüne kadar geldim. neyse artık bekleyecek zaman kalmadı diyerek nişanlım kayınvalidem ve nişanlımın halasını bugünü gelinlikçi arayışına çıkardım onlar da sağolsunlar zaten fatih'te oturuyorlar bayanların ikisi de kız evlendirmiş tecrübeliler de düştüler yola bildikleri yerlerden başlamışlar ilk ve biriyle anlaşmışlar. kayınvalidem dikişten anlar ona güveniyorum o yüzden ben de anlaştıkları yere tamam dedim. kumaşları biz alıcaz. kaynım da kumaşçı bu arada haftaya da kumaşlar alınacak.
ben de 13 nisan'da ist.a gidiyorum iki prova birarada alınacak hayırlısıyla gelinliğim dikilmeye başlanacak. kadın 1 aya yetişir demiş bizim de 1 ay civarı bir zamanımız olacak zaten 13 nisan'dan sonra.
işte böyle şimdilik. maceralarımın devamını da yazarım bu gelinlik işinde. eğer memnun kalırsam sizlere gelinlikçimin adını veririm. şimdiden bir şey söylemek istemiyorum. hayırlısı bakalım :))
ben de 13 nisan'da ist.a gidiyorum iki prova birarada alınacak hayırlısıyla gelinliğim dikilmeye başlanacak. kadın 1 aya yetişir demiş bizim de 1 ay civarı bir zamanımız olacak zaten 13 nisan'dan sonra.
işte böyle şimdilik. maceralarımın devamını da yazarım bu gelinlik işinde. eğer memnun kalırsam sizlere gelinlikçimin adını veririm. şimdiden bir şey söylemek istemiyorum. hayırlısı bakalım :))