- 18 Şubat 2013
- 51
- 3
Offf gaza geldim
Ankara'da yapan yerlere hemen bakiyorum.
Garip bir soru olacak ama ameliyat oncesi dogal halinle push-up vs olmadan ve sonrasi fotografin var mi? Bikinili/mayolu mesela? (sapik bir erkek uye degilim, temin ederim)
yağ dokusuna enjekte ediyor canım ben amelliyattan korktuğum iin bunu yaptırdım ama tabi sana kalmış bir şey
Merhaba kızlar, ben aquafilling'le göğüs büyütmeyi geçtiğimiz kış İstanbul'da yaptırdım, ben de 5-8 sene arası gidecek diye biliyordum. Ama bu yöntemi yaptırmış biri olarak kesinlikle tavsiye etmem.. Çünkü iki ayda eridi özellikle göğüslerimden biri tamamen eski haline döndü, diğerinin de yüzde 10 u duruyor desem yalan olmaz herhalde.. Yaptırırken lokal anesteziyle çok acı çekmiyorsunuz. Ogün çok rahat geçiyor ama sonraki 3-4 gün kolunuzu kıpırdatamıyorsunuz heryeriniz ağrıyor halsizlik falan.. Gerçi o güzelliği korusaydı değerdi tabi bunlara ama kesinlikle ve kesinlikle hemen küçüldüğü için paranıza yazık asla tercih etmeyin.. Aynı paraya ya gidin ameliyat olun ya da küçük küçük takılın mutlu olmaya bakın:) Çünkü hem para verip hem acı çekip hem de iki ay sonra küçülünce insanın sinirleri bozuluyor gerçekten. Az para değil sonuçta..
selam kızlar;
dün saat 16:00 da göğüs dolgumu yaptırdım işlem sırasında çok etkili bir acı ya da ağrı hissetmedim.benim sorunum sağın soldan belirgin bir şekilde küçük olması ve sarkık olmalarıydı,bir de bende meme ucu çöküklüğü var,dolgunluk ve dikleşme mükemmel,ancak uçlar istediğim gibi olmadı.ama tabii ki ilk hallerinde çok çok iyi.işlemden sonra anestezinin etkisiyle sersemlik,başağrısı başdönmesi falan oluyor .hatta bugünde biraz başım ağrıyor ve sersem gibiyim,kollarımı hareket ettirirken biraz sıkıntı oluyor ama çok can acıtıcı değil.antibiyotik ve ağrı kesici kullanıyorum,24 saat su değmeyecek ,sonra duş alıp antibiyotikli merhem kullanılacak 1 hafta boyunca. bir hafta deniz havuz yasak.10 gün sonra kontrol var.tam olarak şekillenmesi 1 ayı bulurmuş.işlemden sonra oluşan dolgunluk bir ay içerisinde %10 azalır dedi dr ama daha fazla azalmaz dedi,çünkü ödem ve ilaç vücuttan atılıyorbu nedenle bu küçülme normal dedi.Normalde bir pakette 2 adet dolgu var ancak bana 1 adet enjekte edildi,dr um bence yeterli ama sen bilirsin dedi ben de daha büyük olurlarsa yapay duracaklarını düşündüm.bakalım iyice bir otursunlar göreceğiz.Gelişmeleri bildiricem.
selam kızlar;
dün saat 16:00 da göğüs dolgumu yaptırdım işlem sırasında çok etkili bir acı ya da ağrı hissetmedim.benim sorunum sağın soldan belirgin bir şekilde küçük olması ve sarkık olmalarıydı,bir de bende meme ucu çöküklüğü var,dolgunluk ve dikleşme mükemmel,ancak uçlar istediğim gibi olmadı.ama tabii ki ilk hallerinde çok çok iyi.işlemden sonra anestezinin etkisiyle sersemlik,başağrısı başdönmesi falan oluyor .hatta bugünde biraz başım ağrıyor ve sersem gibiyim,kollarımı hareket ettirirken biraz sıkıntı oluyor ama çok can acıtıcı değil.antibiyotik ve ağrı kesici kullanıyorum,24 saat su değmeyecek ,sonra duş alıp antibiyotikli merhem kullanılacak 1 hafta boyunca. bir hafta deniz havuz yasak.10 gün sonra kontrol var.tam olarak şekillenmesi 1 ayı bulurmuş.işlemden sonra oluşan dolgunluk bir ay içerisinde %10 azalır dedi dr ama daha fazla azalmaz dedi,çünkü ödem ve ilaç vücuttan atılıyorbu nedenle bu küçülme normal dedi.Normalde bir pakette 2 adet dolgu var ancak bana 1 adet enjekte edildi,dr um bence yeterli ama sen bilirsin dedi ben de daha büyük olurlarsa yapay duracaklarını düşündüm.bakalım iyice bir otursunlar göreceğiz.Gelişmeleri bildiricem.
canım ne kadar ödedin ?
Bir de büyüme ne kadar oldu toplam ?
Iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
3150 tl ödedim .işlemden önce ölçü 78 cmydi işlemden sonra 85 cm olarak ölçüldü.
geçmiş olsun inşallah eritmezler . Siz 50 gram için mi bu ücreti ödediniz ?
Bir de doktorunuz kimdi
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
gramaj olarak bilmiyorum ancak normal pakette 2 adet dolgu oluyor bana biri enjekte edildi. 1 adet dolgu için ödediğim ücret bu .dr adı vermek sitenin kurallarına aykırı mı bilmiyorum umarım değildir. Dr meltem şentürk-antalya umarım erimez evet,merakla bekliyorum ben de
Biraz önce Ankara'da bir kliniği aradım. 100 cc için 4000 TL dedi. 100-100 yapılır 8000 TL dedi. Muayene olmadan telefonda fiyat istedim. Çok yüksek geldi bana.
Merhaba . Geçmiş olsun . Size ne kadar dolgu uygulandı ?
Öncesi ve sonrası göğüs ölçünüz ne kadar ?
Fotoğraf görmem mümkün mü ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi