AQUAFILLING - Dolgu ile ameliyatsız meme büyütme"

400 kişi sayısına bu yöntemi araştırdığım için ulaştım doktorun yanında çalıştığım yok ,silikon tabiki daha kalıcı ama ameliyat sonrası zor bi süreç olduğundan ben şahsen uygulatamıyorum ve dolguyu tercih etmek zorundayım .Herkes kendi için hangi yöntem uygunsa onu tercih eder tabiki...

genede 400 kesın bılgı oldugunu hıc sanmıyorm ,elbettteki secım hakkı hastaya aıtdır

sen yaptırdın mı ? nasıl bir yöntem bu ya ? bunların kalıcılığından şüpheliyim ben

sen yaptırdın mı ? nasıl bir yöntem bu ya ? bunların kalıcılığından şüpheliyim ben

canım ilk sayfalarda açıklamıştım nasıl bir yöntem olduğunu ama çok aklına takılan kısımlar varsa randevu al oygar beyden zaten bir saate yakın anlatıyor bütün detayları ondan dinleyebilirsin.

canım ilk sayfalarda açıklamıştım nasıl bir yöntem olduğunu ama çok aklına takılan kısımlar varsa randevu al oygar beyden zaten bir saate yakın anlatıyor bütün detayları ondan dinleyebilirsin.

yok bana gerek yok silikon taktırdım bende merak ettim hani ama hala silikonum bana çok küçük geliyor hiç taktırmamışım gibi sanki.. yağ enjekte bile düşünüyorum yani bu yöntemi merak ettim sadece

Merhabalar Ben dr Oygar Aytekin Beyden randevu almıştım bu konu hakkında bilgilenmek için ...kii işyerimden izin alıp erken çıkmıştım görüşmeye gidebilmek için...6 Daydı randevum ve gittiğimde beklemem söylendi yarım saat bekledim hala ses yok!! sonra ne zamen görüşeceğim die sorduğumda bugün görüşme yapamıycaksınız dendi ...ve bana tekrar dönüş yapılacağı söylendi ve yapılmadı ...çok ilgisizler size tavsiyem eğer uzaksanız ya da izin alıp gelicekseniz bi daha düşünün ..çok ilgisizler ..ben kendisine işlem yaptırmaktan vazgeçtim artık başka doktor bulmam gerekcek

aa canım çok üzüldüm niye öyle oldu acaba genelde bütün doktorlar bekletiyorlar ama Oygar beyi 15 dakika kadar ben de beklemiştim. mutlaka ararlar canım sen merak etme. ama aramazlarsa da haber ver. ben özellikle bütün herkese gittim ama içlerinde en çok Oygar bey konuya hakim gibi geldi yaklaşık bir saat boyunca aquafilling ve silikondan bahsetti bütün detayları anlattı, zaten eğitmen doktor oldupu için diğerlerine de o öğretiyomuş onu da baya sonra öğrendim
aramazlarsa haber ver canım garip bir durum çünkü!

sanki yazdıkları görmüş gibi biraz önce aradılar canım:)
gecikme için özür dilediler benim için uygun başka bi saatt de gitcem görüşmeye tekrar randevulaştık ,ben de kendisiyle görüşmek istiyorum çünkü ..bi çok yerle görüştüm dedin ya Sami Tan Sarıgül ile görüştün mü canım bu konuyla ilgili ben ondan da randevu aldım bakalım 2 si arasında tercih yapcam..sen uygulama yaptırdın mı yaptırıp memnun olan a da şikayeti olan duydun mu:26:

Yok canım ona gitmedim Plastik Cerrahi doktoru olduğu için oygar beyi tercih ettim bence öyle de olmalı. bu arada aramalarına sevindim canım ay bugünlerde baktığım fallar bile çıkıyooo
canım ben yaptırdım zaten konunun başlarına yazmıştım önceki sayfalara bakarsan görürsün
ben çok memenunum bir kere hemen sonuç aldığım için çok pratik geldi ağrım sızım da olmadı diyebilirim. şikayetçi olan ben duymadım şekerim yaptırdım gayet menunum

Oygar Bey'i bende aramıştım.Detaylı bir mail attı bana sağolsun ama annem izin vermedi bunu yaptırmama yurtdışında bir kadın bu dolgu yüzünden ölmüş asla izin vermiyorum dedi.

Birde dudak dolgumu yapan doktor asla tavsiye etmiyorum doğru bir yöntem değil dedi Çok üzüldüm yoksa yptırmaya kararlıydım

Son düzenleme:

canım o haberi ben de gördüm amerikada bir kadın kendi kendine vazelin enjekte etmiş göğüslerine bir hafta sonra da ölmüş artık nasıl bir ruh haliyse bilemedim. dudak dolgusu yaptırmayı ben de düşünüyorum. ama dudak dolgusu farklı Oygar Bey modelis kullanıyor bildiğim kadarıyla. yani aquafilling farklı modelis farklı dolgu çeşidi. zaten dudak dolgusu da 1 sene falan anca gidiyor. nisan ayında düşünüyorum dudak dolgusu.

Son düzenleme:
canım dudak için nisanın ikinci haftasına aldım ben randevumu Oygar beyden ama kullandığı dolgu fortelixmiş yanlış olmuş mesajda modelis değil fortelix kafam karıştı bi an
bir de daha önce de yazmıştım kendisi eğitmen doktor yani dolgunun zararlı olduğunu sana kim söyledi bilmiyorum ama büyük ihtimalle kendisi meme dolgusu yapamadığı için (ki onun da eğitimini Oygar Bey veriyor) sana zararlı demiştir. ay ne biliyim kızlar herkes bir şeyler atıp tutuyor. neyse kim ne derse desin ben nisanın ikinci haftası anjelina joley olacağımm

ben yaptırdım zaten cnm dudak dolgusu :)

benim dudak dolgumu yapan doktor tavsiye etmiyorum dedi aquafilling yöntemini :) yanlış anladın sanırım.

Juvederm yaptırdım cnm ben en iyisi oymuş ama 5 gün oldu çok azaldı,denildiği gibi 1 sene dayanmıyor malesef birkaç uygulamadan sonra 1 sene dayanır diye düşünüyorum hazırlıklı ol yani .

Buarada fotograf var mı sende göğüslerini görmek istiyorum :)

tatlım anladım da senin dudak dolgusu yapan doktor meme dolgusu da yapıyor mu onu anlamadım. çünkü eğer yapmadan tavsiye etmiyorum diyorsa garip bir durum olur. ne kadara yaptırdın dudak dolgusunu? bu arada resim isteyen mesaj atan arkadaşlar da var ama ben resim atamıyorum maalesef 25 mesajım dolmadığı için. ben de sormuştum öncesi sonrası resimler muayenehanede göstermişti Oygar Bey zaten muayenelerde ücretsiz.
benim iki tatlişko yerine orda 5-10 çift tatlişkolar görebilirsiniz

yapıyor cnm bnm doktor genel cerrah aynı zamanda her şeyi yapıyor

700-800 arası

canım görüştün mü Oygar beyle bir karar verdin mi merak ettim ben cuma günü dudak dolgusu yaptırdım ilk gün biraz şişti kontürlü yaptı dolguyu ama şimdi gayet iyi ve doğal duruyorlar :) :)

Kızlar bende beş gün önce yaptırdım 8000 tl ilk gün şiddetli ağrı oldu sonra azaldı tek sorun yan yatamamam ve göğüslerimin hala sert olması zamanla yine bilgilendiricem ama görünüş çok güzel kızlar çok doğal ve dimdik oldular

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kalıcılığı ne kadar sürüyor acaba bilgi verir misiniz?

canım kalıcılığı 5-8 sene arasında değişiyor dedi bana Oygar Bey.. ben açıkçası yaptırdığımdan beri bi küçültme farkedemedim çok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…