- 18 Şubat 2013
- 51
- 3
Kızlar bende beş gün önce yaptırdım 8000 tl ilk gün şiddetli ağrı oldu sonra azaldı tek sorun yan yatamamam ve göğüslerimin hala sert olması zamanla yine bilgilendiricem ama görünüş çok güzel kızlar çok doğal ve dimdik oldular
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım sen kime yaptırdın??
Sami tan sarıgül cnın
ne kadar oldu yaptıralı,ve ne durumdalar eğer gerçekten 5 yıl ve daha uzun süre gidiyorsa 1-2 hafta içinde ben de yaptırıcam son bir soru daha ağrılarınız ne kadar süre de geçti bir de dokunulduğunda doğal olmayan bir his oluyor mu acebaa
canım kalıcılığı 5-8 sene arasında değişiyor dedi bana Oygar Bey.. ben açıkçası yaptırdığımdan beri bi küçültme farkedemedim çok memnunum
Canım ben yaptıralı iki aya yakın oldu şuanda yumuşacıklar hic farkedilmiyor ellediginde yada baktıgında. Ama ilk yapıldıgı zamana göre çok indiler yine görüntü güzel ama baya kücüldüler doktorum bana tekrar takviye yapmamız gerek dedi yani nolursa olsn yaptrdgnı begenmezsen 2500 tl verip yine doldurmak gerekiyomus cnku gözle görülür bi azalma oluyor. Acısı hic yok diyebilirim ben yaptrdktan uc gün sonra dügüne gidip oynadm canım :))
hımm artı 2500 maliyet off yaptırcam galba yine de 2-3 hafta daha araştırayım sonuçta ameliyattan iyidir
Siz ne kadar oldu yaptıralı,bir kaç kişiden 2-3 ay sonra biraz küçüldüğünü ilave yaptırdıklarını duydum eğer öyleyse kötü ekstra maliyet demek gerçi yavaş yavaş aklıma yatıyo en az 5 sene gayet iyi ayy bilemedim:18:
ben şubat sonu gibi yaptırdım nerden baksan bir 4 ay olucak
nasıl bi masajdı bize de öğretsenizcanım oygar bey sonrasında bi masaj öğretmişti bana onun etkisini gördüm çok hem şekillendirme açısından hem de ağrılarımın azalması açısından o nedenle belki ben farkedemedim
Metobolizmamın yavaş olması da etkili olabilir kırk yılda bir işe yaradı
ben şubat sonu gibi yaptırdım nerden baksan bir 4 ay olucak
canım fiyatı yapılan dolgu miktarına göre değişiyo benimkilere 150şer gram yapıldı her iki memeye toplamda 300 gr o da 3600 $ tuttu. zaten fiyatı net veremiyolar muayeneden önce mutlaka muayene olmak gerekli net fiyat için yalnız kızlar muayene ücretsiz haberiniz olsun. ben şimdi dudak dolgusu yaptırmayı da düşünüyorum :) :)
öncesi sonrası resminiz varmı acaba?
bu yeni bi yöntem sanırım...5-8 sene önce bu tekniği kullanan varmıdır bilemiyorum..
Ya bence bunu yaptırıp 5-6 sene gideceğine protez daha mantıklı geldi bana.. Hem ömürlük.. Zaten benim hiç yok ki göğüs neyi nereye enjekte edecek?
Sekerim, 150ser gram ne kadar anlamak adina soruyorum, daha once gogus olcun, bedenin neydi, simdi ne oldu, ne kadar buyudu?
canım AA idi bedenim B oldu, mezroyla ölçtüğümde de eskiden 86ıydı 92 oldu aquafillingden sorna. 150şer gram iki memeye yaptırdım toplamda 300 gram 3600 dolara denk geldi. yapılıcak dolgu miktarına göre değişiyo fiyat önce muayene olmak lazım canım ama muayeneler ücretsizz