ben de istiyorum. bunu yapan bir yerden bilgi aldım. 4500-8000 arası ücreti var.kullanılan malzemeye göre fiyatlanıyor. vücuda bir zararı da yok gibi..çık arabana bin git..dokusu da iyi görünüyor..taş gibi olmuyor sanırım..silikona bir türlü cesaret edemedim ama bu iyi bir seçenek gibi..
canım kalıcılığı 2-3 sene değl 6-8 sene ondan sonra eriyormuş yavaş yavaş ama tamamen erimesi nerden baksanız 1-2 seneyi bulur bu da 10 sene yapar. ben genel anesteziden korktum açıkçası bu daha cazip geldi. ayrıca istediğiniz zaman biraz daha eklettirebiliyormuşsunuz aquafillingi yani ister 2 hafta sonra yaptır ister 6 sene sonra. ay ben çok memnunum vallahi :) :) dudaklarıma da dolgu yaptırıcam galibaaaa
canım kalıcılığı 2-3 sene değl 6-8 sene ondan sonra eriyormuş yavaş yavaş ama tamamen erimesi nerden baksanız 1-2 seneyi bulur bu da 10 sene yapar. ben genel anesteziden korktum açıkçası bu daha cazip geldi. ayrıca istediğiniz zaman biraz daha eklettirebiliyormuşsunuz aquafillingi yani ister 2 hafta sonra yaptır ister 6 sene sonra. ay ben çok memnunum vallahi :) :) dudaklarıma da dolgu yaptırıcam galibaaaa
kızlar daha önce 2 başlığın altına yazdım yardımcı olmak için bu yöntemi. kendimi reklam yapan belediye otobüslerine benzetiyorum artık ama buraya da yazıcammaksat memelerimiz büyüsün
Kızlar ben aylarca doktor araştırdım benim tatlişkoları elletmediğim cerrah kalmadı ama en sonunda kararımı verdim ve yaptırdım Dr. Oygar Aytekin'e ameliyatsız meme büyütme. .Öncelikle çok rahat laylaylom geçti baya hiç ameliyat gibi değil. benim tatlişkolarım biraz küçük ve sarkıktı ama içeriye böyle saç jölesi gibi bir madde AQUAFILING enjekte ediyorlar ve benim tatlişkolar da hem dikleşti hem de dolgun oldular bir saat içinde. çok memnunum ilk gün biraz ağrıdı ama sonrasında hiçbir şeyim yok Bursa'dan geldim ameliyat için yeri çok kolay zaten Bağdat caddesindegelmişken bir ton alışveriş de yaptım. Aynı gün de döndüm Bursa'ya. Doktor da zaten Bursalıymış ve diğer doktorlara bu dolgunun eğitimini kendisi veriyormuş. kesinlikle tavsiye ediyorum. Narkoz almanıza gerek yok hastanede yatmanıza da gerek yok çok pratik ve kolay bir yöntem. Sorular olursa cevaplarım. bu yaz benim yazım heyyoooo!!!!
9-10 sene sürer inş senin yaptırdıkların. ama araştırmalarımda 6-8 yıl yazıyo. kullananlarda 2-3 yıl içinde eridi o kadar bile dayanmadı diyenler var. evet lokal anestezi cazp geliyor gerçekten, fiyatı uygun olsa düşünürdüm ama uygun olmadığından ameliyatı göze alıcam.
canım oygar bey silikon da yapıyor bana da uzun uzun anlattı farklı teknikleri var meme başından giriyormuş mesela hiç iz kalmıyormuş düşünürsen git muayene ol derim ben göze alamadım açıkçası ondan Aquafilling yaptırdım
canım fiyatı yapılan dolgu miktarına göre değişiyo benimkilere 150şer gram yapıldı her iki memeye toplamda 300 gr o da 3600 $ tuttu. zaten fiyatı net veremiyolar muayeneden önce mutlaka muayene olmak gerekli net fiyat için yalnız kızlar muayene ücretsiz haberiniz olsun. ben şimdi dudak dolgusu yaptırmayı da düşünüyorum :) :)
gbu reklamı gördükçe kalçamı yaptırmak ıstıyorum burun amelıyatımdan sonra son tek adı altında gecıyor
kadın 40 dk amelıyat olmadan bolgesel uyusturulup memesıne enjekte edılen sıvı ıle kocaman bır gogsu oluyor vel hasil gel gelleım
sonucuna
enjekte edılen sıvı once elle sekıl verılıyır sonrada katılasıyor
en basit örn ile uhu gibi
göğüstede aynı sekılde bir müdale gerektiği zaman ya da en basiti ıle kapsül olduğu zaman deri içi kazınarak çıkarılılıyor
hayır hiç bir risk yok denılenrek bır sey sürülüyor ortaya bari tam açıklayın !
gogus amelıyat olan arkadaslar bılırler ki en korkulan sey kapsüldür:////
Eki Görüntüle 1027280 Eki Görüntüle 1027279 Eki Görüntüle 1027281
görünüş 10 numara derler ya m, umarım yaptıran arkadaslar pişman olmaz da ben baska bır sey demek ıstemıyorm
yaptıracak arkadaslar bı kez düşünün diyorum
bu konuyu acmamdakı en buyuk etken son zamanlarda moda olmuscasına reklamları cıkıyor olması !
bu yorumu bir çok yere yazmışsınız ,yaptırmak isteyen insanları korkutmaktan başka bişi diilll .Türkiyere yaklaşık 400 kişiye bu yöntek-mle dolgu yapılmış sadece 1 kişide kapsül oluşmuş .Tabiki olabilir ama kapsülün silikonda olma ihtimali daha yüksek lütfen insanları gereksiz yere tedirgin etmeyelim
bu yorumu bir çok yere yazmışsınız ,yaptırmak isteyen insanları korkutmaktan başka bişi diilll .Türkiyere yaklaşık 400 kişiye bu yöntek-mle dolgu yapılmış sadece 1 kişide kapsül oluşmuş .Tabiki olabilir ama kapsülün silikonda olma ihtimali daha yüksek lütfen insanları gereksiz yere tedirgin etmeyelim