AQUAFILLING - Dolgu ile ameliyatsız meme büyütme"

Ben bu konuda yanlis bilgilendirildigim icin doktorla davaligim suanda zaten. Bu yuzden mahkeme olayindan sonra medyada cikip bende basbas bagiricam bu islemi yaptirmayin !! Yaptirmak istiyorsanizda gidip bilene yaptirin diye!! Resimler ektedir!!

Gecmis olsun. ilk önce fotolardan bisey anlamadım sonradan fark ettim. Bu enjekte edilen seyi kusmuş vucudunuzo_O

Bu yeni uygulanan bir yöntem sanirim. Güvenilirligi belli degil daha...büyük cesaret valla:işsiz:

Slm elifcns son durum nedir ameliyatsız göğüs büyütme işleminde?memnun musun doktorun adı ve yeri nerede ücret konusunda yardımcı olur musun?suanki ölçü kaç oldu özelden yazdım ama iletilmedi sanırım lütfen yardımcı olllll lutfeennnb

kızlar daha önce 2 başlığın altına yazdım yardımcı olmak için bu yöntemi. kendimi reklam yapan belediye otobüslerine benzetiyorum artık ama buraya da yazıcam :KK70: :KK70: maksat memelerimiz büyüsün :KK70: :KK70:
Kızlar ben aylarca doktor araştırdım benim tatlişkoları elletmediğim cerrah kalmadı ama en sonunda kararımı verdim ve yaptırdım Dr. Oygar Aytekin'e ameliyatsız meme büyütme. .Öncelikle çok rahat laylaylom geçti baya hiç ameliyat gibi değil. benim tatlişkolarım biraz küçük ve sarkıktı ama içeriye böyle saç jölesi gibi bir madde AQUAFILING enjekte ediyorlar ve benim tatlişkolar da hem dikleşti hem de dolgun oldular bir saat içinde. çok memnunum ilk gün biraz ağrıdı ama sonrasında hiçbir şeyim yok Bursa'dan geldim ameliyat için yeri çok kolay zaten Bağdat caddesinde :KK70: gelmişken bir ton alışveriş de yaptım. Aynı gün de döndüm Bursa'ya. Doktor da zaten Bursalıymış ve diğer doktorlara bu dolgunun eğitimini kendisi veriyormuş. kesinlikle tavsiye ediyorum. Narkoz almanıza gerek yok hastanede yatmanıza da gerek yok çok pratik ve kolay bir yöntem. Sorular olursa cevaplarım. bu yaz benim yazım heyyoooo!!!!
Merhaba son durum nedir merak ettim o yuzden yaziyorum bende dusunuyorum ama bazi kisilerde cok cabuk eriyip hidiyomus memnun olmayanlar cogunluktaymis sizde sonuc nedir acaba🤔

Ben bir doktoru dinledim bu konuda ama çok karşıydı o. Çünkü silikon geri alınabiliyor olası bir ters durumda ama dolgular tenin altında yayılıyor ve bir daha alınamıyor demişti. Dolgunun uzun süreli etkisini, özellikle meme gibi kansere çok yatkın bir yerde kullanılmasını asla tavsiye etmediğini, kendisinin de uygulamadığını söylemişti. O güne kadar ben de düşünüyordum ama bu beni baya korkuttuğu için vaz geçtim.

X