AQUAFILLING - Dolgu ile ameliyatsız meme büyütme"

merhaba; evet erime var yani o ilk 20-25 günlerde ki hacim yok %15-20 gibi bir küçülme var ancak diklik süper.eğer ebatlarından ciddi şikayetiniz varsa silikon yaptırın derim yani 2 beden büyüsün derseniz o zor bence. ancak biraz büyüsün önemli olan dikleşmesi diyorsanız aq dolgu yeterli olur diye düşünüyorum

Fotoğraf falan paylaşsanız? Daha hiç aquafilling yaptırdım, memnunum diyenlerden bir fotoğraf göremedik.

kızlar daha önce 2 başlığın altına yazdım yardımcı olmak için bu yöntemi. kendimi reklam yapan belediye otobüslerine benzetiyorum artık ama buraya da yazıcam :KK70: :KK70: maksat memelerimiz büyüsün :KK70: :KK70:
Kızlar ben aylarca doktor araştırdım benim tatlişkoları elletmediğim cerrah kalmadı ama en sonunda kararımı verdim ve yaptırdım Dr. Oygar Aytekin'e ameliyatsız meme büyütme. .Öncelikle çok rahat laylaylom geçti baya hiç ameliyat gibi değil. benim tatlişkolarım biraz küçük ve sarkıktı ama içeriye böyle saç jölesi gibi bir madde AQUAFILING enjekte ediyorlar ve benim tatlişkolar da hem dikleşti hem de dolgun oldular bir saat içinde. çok memnunum ilk gün biraz ağrıdı ama sonrasında hiçbir şeyim yok Bursa'dan geldim ameliyat için yeri çok kolay zaten Bağdat caddesinde :KK70: gelmişken bir ton alışveriş de yaptım. Aynı gün de döndüm Bursa'ya. Doktor da zaten Bursalıymış ve diğer doktorlara bu dolgunun eğitimini kendisi veriyormuş. kesinlikle tavsiye ediyorum. Narkoz almanıza gerek yok hastanede yatmanıza da gerek yok çok pratik ve kolay bir yöntem. Sorular olursa cevaplarım. bu yaz benim yazım heyyoooo!!!!
kesinlikle çok doğru bir seçim bende kendisine ameliyat oldum çok memnunum ikimizde şanslıymışız alanında uzman bir doktora denk gelmişiz:):)

Dün kontrole gittim,dr herhangi bir terslik olmadığını söyledi,bir ayın sonunda tekrar kontrolüm var.evet gelişmeleri aktarmaya devam edeyim. 7. Günün sonunda zten çok olmayan ama yine de rahatsız eden ağrılarım da geçti,ilaçlarımı düzenli kullandım,8.günden itibaren yüzüstü yatmaya başladım.bugün 15. Gün ödemler de tamamen geçmiş durumda ,aynen dr un dediği gibi bir miktar küçülme var , bir kaç ayın sonunda daha net bilgi verebilirim ancak şimdiden tahmin edebildiğim kadarıyla uygulama sonrası ödem geçtikten sonra dr umunda ddiği gibi %20 lik bir küçülme oluyor , bu da normal sanırım eğer şekilden çok büyüklük önemliyse sizin için miktar olarak daha fazla dolgu kullanmalısınız,ama yok benim için büyüklüğü değiş diklik önemli diyorsanız ben tek dolgu ile durumdan gayet memnunum.ellediğimde doğal olmayan herhangi bir durum yok,benim memnun olmadığım tek durum meme ucu çöküklüğümün giderilememiş olması ,onun dışında artık daha dolgun ve dik göğüslerim var, gelişmeleri yazmaya devam edeceğim
merhaba ben bu yöntemi araştırıyorumda dolgu yaptıralı epey zaman olmuş o zamandan beri beklediğinizden fazla küçülme oldu mu memnun musunuz

:KK9::KK9: yağ dokusuna enjekte ediyor canım ben amelliyattan korktuğum iin bunu yaptırdım ama tabi sana kalmış bir şey :KK9:
merhaba bu yöntemle göğüs büyütenlerin hiç öncesi sonrası fotosunu görmedik sitede silikon taktıran arkadaşlar sağolsunlar paylaşıp bize fikir veriyorlar. henüz araştırma sürecindeyken bizlere yardımcı olup fotoğraflarınızı paylaşabilirmisiniz. bu yöntem silikon kadar yaygın değil ve yaptıranların çoğu memnun ağrısız sızısız doğal deniyor fakat kimse foto paylaşmıyor . yardımcı olursanız çok sevinirim

merhaba bu yöntemle göğüs büyütenlerin hiç öncesi sonrası fotosunu görmedik sitede silikon taktıran arkadaşlar sağolsunlar paylaşıp bize fikir veriyorlar. henüz araştırma sürecindeyken bizlere yardımcı olup fotoğraflarınızı paylaşabilirmisiniz. bu yöntem silikon kadar yaygın değil ve yaptıranların çoğu memnun ağrısız sızısız doğal deniyor fakat kimse foto paylaşmıyor . yardımcı olursanız çok sevinirim
Kızlar evet. ben de bir süredir dolgu olayını araştırıyorum ama hiç canlı tanık yok. yaptıran arkadaşlar fotoğraf paylaşabilir mi?

Göğüs değil ama bacak dolgumu isteyenlere özelden fotoğraf olarak paylaşabilirim kızlar Mehmet Bey'e yaptırdım bende çok memnunum :)

Herkese merhaba, az önce bu dolguyu yaptıran bir arkadaşımla konuşuyordum. Ben de belki yaptırabilirim diyerek araştırayım dedim. Bilgilenebilmek amacıyla bu forumdaki yorumları baştan sona okudum ve öncelikle şunu söylemek istiyorum burası buram buram reklam kokuyor. kullanıcı ismi vermeyeyim ama yorumları tavsiye ve tecrübe paylaşımından ziyade doktorun reklamı gibi, gönderdiği hastalardan prim mi alıyor acaba diye düşünmeden edemedim... Başımıza gelen iyi tecrübeleri anlatıp önermek, kötü tecrübeleri anlatıp uyarmak bu forumda olma sebebimiz. Fakat bu kadar abartılması normal değil.Üzerinde konuşulan konu sağlık ve estetik, ne kadar ciddi şeyler bunlar. Bahsettiğim kişi daha önce başka forumlarda da aynı tepkiyi almış. Siz siz olun kararınızı verirken daha sağlıklı ve gerçekçi bilgiler veren kullanıcıları dikkate alın. daha bilimsel çalışmalarla güvenilirliği kanıtlanmamış ama maşallah kendisi burada yüzde yüz garanti veriyor. Ya sabır...

Forum konusu işleme dönmek gerekirse; işlemi yaptıran arkadaşım halinden çok memnun. 6000 TL civarı bir para ödemiş. uzun yıllar kalıcı olduğu söylenmiş, takip edeceğiz bakalım gerçekten erimeden kalacak mı, verdiği paraya değecek mi? bunun dışında işlem sonrası göğüs altında kist benzeri kitleler olmuş ve korkmuş haliyle nedir diye, genel cerrahi muayenesinde enjekte edilen malzemenin sebep olduğunu söylemişler. Fakat riskli ya da tehlikeli bir durum yokmuş. Benim tüm bildiklerim bu kadar. Ben aynı paraya silikon yaptırdım, düğal ve güzel oldular ama videolarda izlediğim kadarıyla dolgular daha doğal doğal duruyor gibi. Neden merak ediyorum kısmına gelince implant sonrası sol memede iç kısımdaki deride çukurlaşma oldu (rippling), derinin fazla incelmesi ve aranın yağ dokuyla dolmaması sebebiyle. operasyonu yapan doktora gittim tabi, göbekten yağ alıp oraya enjekte etti fakat tam istediğim sonucu alamadım. Bu dolgu daha kalıcı ise bunu deneyeceğim. ama merak ettiğim bir diğer konu, acaba tek bir bölgeye yapınca bu sefer de girinti çıkıntı gibi daha sevimsiz sonuçlar olur mu.... neyse araştırmaya devam

Forum konusu işleme dönmek gerekirse; işlemi yaptıran arkadaşım halinden çok memnun. 6000 TL civarı bir para ödemiş. uzun yıllar kalıcı olduğu söylenmiş, takip edeceğiz bakalım gerçekten erimeden kalacak mı, verdiği paraya değecek mi? bunun dışında işlem sonrası göğüs altında kist benzeri kitleler olmuş ve korkmuş haliyle nedir diye, genel cerrahi muayenesinde enjekte edilen malzemenin sebep olduğunu söylemişler. Fakat riskli ya da tehlikeli bir durum yokmuş. Benim tüm bildiklerim bu kadar. Ben aynı paraya silikon yaptırdım, düğal ve güzel oldular ama videolarda izlediğim kadarıyla dolgular daha doğal doğal duruyor gibi. Neden merak ediyorum kısmına gelince implant sonrası sol memede iç kısımdaki deride çukurlaşma oldu (rippling), derinin fazla incelmesi ve aranın yağ dokuyla dolmaması sebebiyle. operasyonu yapan doktora gittim tabi, göbekten yağ alıp oraya enjekte etti fakat tam istediğim sonucu alamadım. Bu dolgu daha kalıcı ise bunu deneyeceğim. ama merak ettiğim bir diğer konu, acaba tek bir bölgeye yapınca bu sefer de girinti çıkıntı gibi daha sevimsiz sonuçlar olur mu.... neyse araştırmaya devam
Canım bana bu konuda madur olan biri mail attı kardeşi aquamid türevi dolgu yaptırdığı için vefat etmiş. Açıkcası ben araştırırken 2-3 dr la tel. De görüştüm kimi bu türevlerde dolguları bu kadar büyük oranlarda kullanmak iş ahlakına sığmaz gibi şeyler söyledi kimi de hiçbir zararı olmadığını açıkcası ben canlı örnek göremediğim için vazgeçtim. Arkadaşın senin gözünün önünde bir örnek fakat yan etkileri uzun sürede ortaya çıkabilir bence acele etme.

canım hangi doktora yaptırmış arkadaşın acaba?

Yok canım ona gitmedim Plastik Cerrahi doktoru olduğu için oygar beyi tercih ettim bence öyle de olmalı. bu arada aramalarına sevindim canım ay bugünlerde baktığım fallar bile çıkıyooo :KK70: :KK16: :KK16:
canım ben yaptırdım zaten konunun başlarına yazmıştım önceki sayfalara bakarsan görürsün :KK1:
ben çok memenunum bir kere hemen sonuç aldığım için çok pratik geldi ağrım sızım da olmadı diyebilirim. şikayetçi olan ben duymadım şekerim yaptırdım gayet menunum :KK16:

Yaptıgının reklam olduğu hiç belli değil canım :KK66:

Bu işlemi yaptıranların göğüslerinin kistlerle dolduğunu, işlem sonrasında o kistleri temizlemek için neredeyse tüm göğüs dokularının çıkarıldığını da biliyorsunuz dimi?

Hangi doktorlar bu dolgu olayını uyguluyor merak ettim.
Tüm cerrahlar bas bas bağırıyor yöntemin ne kadar riskli olduğuna dair.

arkadalar şuan gündemde olan ve çok çabuk gerçekleşip sosyal hayata dönüş için en kolay işlem AQUAFILLING - Dolgu ile ameliyatsız meme büyütme" deniyor.bu işlemi yaptıran var mı ben yaptırmak istiyorum yaptıran varsa bana benimle nasıl old. dair memnuniyet yada memnuniyetsizliğine dair bişiler paylaşabilirmi tesekürler
////// Merhabalar 9 ay önce popoma aquafilling ile dolgu yaptirdim. Son yillarda trend olan bu madde ile ilgili bilgilendirme amacli fikrimi ve yasadigim acı tecrubeyi paylasmak istiyorum. Cok masum bir islemmis gibi gosterilen bu sey hayatimi mahvetti. Suan konuyla ilgili olarak doktorla davalik olduk. Ancak benim amacim yargi asamasinda olan bu konuyu burda yaymak yerine yasadigim tecrubeyi sizlerle paylasmaktir. Doktor tarafindan dogru bilgilendirilmedigimden ve yapilan ortamin hastane ortami olamyisindan dolayi basima bunlar geldi. Resimlere bakmanizi tavsiye ediyorum ozellikte. Mahkemeden sonra medya da, tum ulusal kanallarda, butun internet sitelerinde gonul rahatligiyla bana bu kotulugu yapan doktorun isminide paylasmaktan cekinmeyecegim. Saygilarimla
arkadalar şuan gündemde olan ve çok çabuk gerçekleşip sosyal hayata dönüş için en kolay işlem AQUAFILLING - Dolgu ile ameliyatsız meme büyütme" deniyor.bu işlemi yaptıran var mı ben yaptırmak istiyorum yaptıran varsa bana benimle nasıl old. dair memnuniyet yada memnuniyetsizliğine dair bişiler paylaşabilirmi tesekürler

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    48,7 KB · Görüntüleme: 789
  • image.jpeg
    image.jpeg
    36,1 KB · Görüntüleme: 1.229
  • image.jpeg
    image.jpeg
    31,4 KB · Görüntüleme: 954
Bu işlemi yaptıranların göğüslerinin kistlerle dolduğunu, işlem sonrasında o kistleri temizlemek için neredeyse tüm göğüs dokularının çıkarıldığını da biliyorsunuz dimi?

Hangi doktorlar bu dolgu olayını uyguluyor merak ettim.
Tüm cerrahlar bas bas bağırıyor yöntemin ne kadar riskli olduğuna dair.
Ben bu konuda yanlis bilgilendirildigim icin doktorla davaligim suanda zaten. Bu yuzden mahkeme olayindan sonra medyada cikip bende basbas bagiricam bu islemi yaptirmayin !! Yaptirmak istiyorsanizda gidip bilene yaptirin diye!! Resimler ektedir!!

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    31,4 KB · Görüntüleme: 2.285
  • image.jpeg
    image.jpeg
    57,1 KB · Görüntüleme: 2.869
  • image.jpeg
    image.jpeg
    48,7 KB · Görüntüleme: 2.092
///// Merhabalar 9 ay önce popoma aquafilling ile dolgu yaptirdim. Son yillarda trend olan bu madde ile ilgili bilgilendirme amacli fikrimi ve yasadigim acı tecrubeyi paylasmak istiyorum. Cok masum bir islemmis gibi gosterilen bu sey hayatimi mahvetti. Suan konuyla ilgili olarak doktorla davalik olduk. Ancak benim amacim yargi asamasinda olan bu konuyu burda yaymak yerine yasadigim tecrubeyi sizlerle paylasmaktir. Doktor tarafindan dogru bilgilendirilmedigimden ve yapilan ortamin hastane ortami olamyisindan dolayi basima bunlar geldi. Resimlere bakmanizi tavsiye ediyorum ozellikte. Mahkemeden sonra medya da, tum ulusal kanallarda, butun internet sitelerinde gonul rahatligiyla bana bu kotulugu yapan doktorun isminide paylasmaktan cekinmeyecegim. Saygilarimla

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    57,1 KB · Görüntüleme: 1.652
  • image.jpeg
    image.jpeg
    25,7 KB · Görüntüleme: 1.766
  • image.jpeg
    image.jpeg
    31,4 KB · Görüntüleme: 1.989
Arkadaşlar yaptıran yaptırmayan ne kadar korkunç yorumlar yapmış mutlu olan insanlar da var bir kere nerde kime hangi maddeyi yaptırdıgınız cok önemli. Bunları açıklamadan ortaya iddia atmayın. Ben perşembe günü yaptırıcam daha sonra burda iyi kötü nolduysa paylaşıcam sizlerle. Korkularım var ama iyi düşünerek giricez bakalım hayırlısı

Arkadaşlar bu sabah yaptırdım hani hic resim göremiyoruz diyenler icin özellikle sizler icin cektim önces sonrası. Birkac gün icinde gözlemleyip daha net bilgiler vericem Allaha şükür şuan süper.
Sorunuz varsa sorabilrsiniz

IMG_9921.JPG IMG_9954.JPG

Bugün bandajlarımı çıkardım aquafilling yaptırdım konusu açtım orda delik izinin resmini görebilirsiniz. Birkac güne kapanacak tamamen. Şimdi anlatıyorum uzunca, Neden silikon degil aquafilling tercih ettim cünkü biraz büyüsün ve doğal dursun istedim ama en önemli nedeni dikiş izi asla istemiyor olmamdı. Çok araştırdım antalya da yaşıyorum burda iyi yapan birini bulamadım aquafilling firmasıyla görüştüm Op. Dr Özgür Leylek eğitimcimiz ona sorun dediler. Bende direk özgür beyin yapmasını istedim uygulamayı. Kendisi diğer doktorlara eğitim ve sertifika veriyor işi en iyi bilenlerden biri. Zaten ilk görüşmemizde ikna oldum bir gün sonra gittim yaptırdım aynı gün döndüm. Anesteziyi diğer doktorlar gibi cok yüksek vermediği icin göğüslerimiz başta şişip sonra inmiyor şuan ilk yaptırdıgım gün gibi hic degismedi ödem bile olmadı diyebilirim. Uygulama 1,5 saat falan sürüyor lokal anestezi uygulama sırasında hafif acı duydum ama cıktıgımda gidip avm gezdim biraz öyle söyleyim. Bana 3 kutu uygulandı her kutu 100 cc ama keske 4 kutu uygulatsaymışım burda okuduklarım yüzünden korktum enfeksiyon olur mu görüntü nasıl olcak falan diye ama cok şükür birşey yok. Şöyle söyleyim çok büyük göğüs istiyosanız sarkıksa gidin silikon yaptırın dogal olsun iz kalmasın görmek istiyorum ameliyatsız bitsin cabucak iyileşeyim diyorsanız aquafilling. Ama mutlaka iyi bir hekime yaptırın o kadar da basit bi işlem degil legal malzeme kullanan sertifikası olan doktor olsun ucuza asla kaçmayın sonra geri dönüşü olmaz. Sorularınız varsa sorabilirsiniz doktora ulasmak isterseniz özelden verebilirim numara adres bilgilerini.

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...illing-yaptiranlar-yaptirdim-resimli.1003956/

X