kızlar daha önce 2 başlığın altına yazdım yardımcı olmak için bu yöntemi. kendimi reklam yapan belediye otobüslerine benzetiyorum artık ama buraya da yazıcam
maksat memelerimiz büyüsün
Kızlar ben aylarca doktor araştırdım benim tatlişkoları elletmediğim cerrah kalmadı ama en sonunda kararımı verdim ve yaptırdım Dr. Oygar Aytekin'e ameliyatsız
meme büyütme. .Öncelikle çok rahat laylaylom geçti baya hiç ameliyat gibi değil. benim tatlişkolarım biraz küçük ve sarkıktı ama içeriye böyle saç jölesi gibi bir madde AQUAFILING enjekte ediyorlar ve benim tatlişkolar da hem dikleşti hem de dolgun oldular bir saat içinde. çok memnunum ilk gün biraz ağrıdı ama sonrasında hiçbir şeyim yok Bursa'dan geldim ameliyat için yeri çok kolay zaten Bağdat caddesinde
gelmişken bir ton alışveriş de yaptım. Aynı gün de döndüm Bursa'ya. Doktor da zaten Bursalıymış ve diğer doktorlara bu dolgunun eğitimini kendisi veriyormuş. kesinlikle tavsiye ediyorum. Narkoz almanıza gerek yok hastanede yatmanıza da gerek yok çok pratik ve kolay bir yöntem. Sorular olursa cevaplarım. bu yaz benim yazım heyyoooo!!!!