AQUAFILLING - Dolgu ile ameliyatsız meme büyütme"

Ben bu konuda yanlis bilgilendirildigim icin doktorla davaligim suanda zaten. Bu yuzden mahkeme olayindan sonra medyada cikip bende basbas bagiricam bu islemi yaptirmayin !! Yaptirmak istiyorsanizda gidip bilene yaptirin diye!! Resimler ektedir!!

Gecmis olsun. ilk önce fotolardan bisey anlamadım sonradan fark ettim. Bu enjekte edilen seyi kusmuş vucudunuz

Bu yeni uygulanan bir yöntem sanirim. Güvenilirligi belli degil daha...büyük cesaret valla

Slm elifcns son durum nedir ameliyatsız göğüs büyütme işleminde?memnun musun doktorun adı ve yeri nerede ücret konusunda yardımcı olur musun?suanki ölçü kaç oldu özelden yazdım ama iletilmedi sanırım lütfen yardımcı olllll lutfeennnb

Merhaba son durum nedir merak ettim o yuzden yaziyorum bende dusunuyorum ama bazi kisilerde cok cabuk eriyip hidiyomus memnun olmayanlar cogunluktaymis sizde sonuc nedir acaba

Ben bir doktoru dinledim bu konuda ama çok karşıydı o. Çünkü silikon geri alınabiliyor olası bir ters durumda ama dolgular tenin altında yayılıyor ve bir daha alınamıyor demişti. Dolgunun uzun süreli etkisini, özellikle meme gibi kansere çok yatkın bir yerde kullanılmasını asla tavsiye etmediğini, kendisinin de uygulamadığını söylemişti. O güne kadar ben de düşünüyordum ama bu beni baya korkuttuğu için vaz geçtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…