AQUAFILLING - Dolgu ile ameliyatsız meme büyütme"

Offf gaza geldim :emir_bebek:

Ankara'da yapan yerlere hemen bakiyorum.:emir_bebek:

Garip bir soru olacak ama ameliyat oncesi dogal halinle push-up vs olmadan ve sonrasi fotografin var mi? Bikinili/mayolu mesela? (sapik bir erkek uye degilim, temin ederim)

canım herkes fotoğraf soruyo ama maalesef yükleyemiyorum oygar beye gidersen orda onlarca var ama yani :KK52::KK52: ben de bursadan gittim yaptırdım akşamına da döndüm kesinlikle öneririm hem silikonu da anlatıyo hem aquafillinggi de anlatıyo bir saat aklında ne varsa git sor hatta fotolara da bak :KK1::KK1:

anladım canım bi muayene ol derim ben :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba kızlar, ben aquafilling'le göğüs büyütmeyi geçtiğimiz kış İstanbul'da yaptırdım, ben de 5-8 sene arası gidecek diye biliyordum. Ama bu yöntemi yaptırmış biri olarak kesinlikle tavsiye etmem.. Çünkü iki ayda eridi özellikle göğüslerimden biri tamamen eski haline döndü, diğerinin de yüzde 10 u duruyor desem yalan olmaz herhalde.. Yaptırırken lokal anesteziyle çok acı çekmiyorsunuz. Ogün çok rahat geçiyor ama sonraki 3-4 gün kolunuzu kıpırdatamıyorsunuz heryeriniz ağrıyor halsizlik falan.. Gerçi o güzelliği korusaydı değerdi tabi bunlara ama kesinlikle ve kesinlikle hemen küçüldüğü için paranıza yazık asla tercih etmeyin.. Aynı paraya ya gidin ameliyat olun ya da küçük küçük takılın mutlu olmaya bakın:) Çünkü hem para verip hem acı çekip hem de iki ay sonra küçülünce insanın sinirleri bozuluyor gerçekten. Az para değil sonuçta..

Merhaba kızlar, ben aquafilling'le göğüs büyütmeyi geçtiğimiz kış İstanbul'da yaptırdım, ben de 5-8 sene arası gidecek diye biliyordum. Ama bu yöntemi yaptırmış biri olarak kesinlikle tavsiye etmem.. Çünkü iki ayda eridi özellikle göğüslerimden biri tamamen eski haline döndü, diğerinin de yüzde 10 u duruyor desem yalan olmaz herhalde.. Yaptırırken lokal anesteziyle çok acı çekmiyorsunuz. Ogün çok rahat geçiyor ama sonraki 3-4 gün kolunuzu kıpırdatamıyorsunuz heryeriniz ağrıyor halsizlik falan.. Gerçi o güzelliği korusaydı değerdi tabi bunlara ama kesinlikle ve kesinlikle hemen küçüldüğü için paranıza yazık asla tercih etmeyin.. Aynı paraya ya gidin ameliyat olun ya da küçük küçük takılın mutlu olmaya bakın:) Çünkü hem para verip hem acı çekip hem de iki ay sonra küçülünce insanın sinirleri bozuluyor gerçekten. Az para değil sonuçta..

Ne kadar dolgu konuldu size ? Gerçekten 2 ay da erimesi berbat. Doktorunuzla konuştunuz mu ?

selam kızlar;
dün saat 16:00 da göğüs dolgumu yaptırdım işlem sırasında çok etkili bir acı ya da ağrı hissetmedim.benim sorunum sağın soldan belirgin bir şekilde küçük olması ve sarkık olmalarıydı,bir de bende meme ucu çöküklüğü var,dolgunluk ve dikleşme mükemmel,ancak uçlar istediğim gibi olmadı.ama tabii ki ilk hallerinde çok çok iyi.işlemden sonra anestezinin etkisiyle sersemlik,başağrısı başdönmesi falan oluyor .hatta bugünde biraz başım ağrıyor ve sersem gibiyim,kollarımı hareket ettirirken biraz sıkıntı oluyor ama çok can acıtıcı değil.antibiyotik ve ağrı kesici kullanıyorum,24 saat su değmeyecek ,sonra duş alıp antibiyotikli merhem kullanılacak 1 hafta boyunca. bir hafta deniz havuz yasak.10 gün sonra kontrol var.tam olarak şekillenmesi 1 ayı bulurmuş.işlemden sonra oluşan dolgunluk bir ay içerisinde %10 azalır dedi dr ama daha fazla azalmaz dedi,çünkü ödem ve ilaç vücuttan atılıyorbu nedenle bu küçülme normal dedi.Normalde bir pakette 2 adet dolgu var ancak bana 1 adet enjekte edildi,dr um bence yeterli ama sen bilirsin dedi ben de daha büyük olurlarsa yapay duracaklarını düşündüm.bakalım iyice bir otursunlar göreceğiz.Gelişmeleri bildiricem.

selam kızlar;
dün saat 16:00 da göğüs dolgumu yaptırdım işlem sırasında çok etkili bir acı ya da ağrı hissetmedim.benim sorunum sağın soldan belirgin bir şekilde küçük olması ve sarkık olmalarıydı,bir de bende meme ucu çöküklüğü var,dolgunluk ve dikleşme mükemmel,ancak uçlar istediğim gibi olmadı.ama tabii ki ilk hallerinde çok çok iyi.işlemden sonra anestezinin etkisiyle sersemlik,başağrısı başdönmesi falan oluyor .hatta bugünde biraz başım ağrıyor ve sersem gibiyim,kollarımı hareket ettirirken biraz sıkıntı oluyor ama çok can acıtıcı değil.antibiyotik ve ağrı kesici kullanıyorum,24 saat su değmeyecek ,sonra duş alıp antibiyotikli merhem kullanılacak 1 hafta boyunca. bir hafta deniz havuz yasak.10 gün sonra kontrol var.tam olarak şekillenmesi 1 ayı bulurmuş.işlemden sonra oluşan dolgunluk bir ay içerisinde %10 azalır dedi dr ama daha fazla azalmaz dedi,çünkü ödem ve ilaç vücuttan atılıyorbu nedenle bu küçülme normal dedi.Normalde bir pakette 2 adet dolgu var ancak bana 1 adet enjekte edildi,dr um bence yeterli ama sen bilirsin dedi ben de daha büyük olurlarsa yapay duracaklarını düşündüm.bakalım iyice bir otursunlar göreceğiz.Gelişmeleri bildiricem.

merakla bekliyorum arkadaşım yazılarını akudum senin izlenimlerinden sonra bende karar vericem ameliyatmı yoksa yeni yöntemmi diye şimdiden cok geçmiş olsun En Büyük TÜRKİYE

selam kızlar;

Canım ne kadar ödedin ?
Bir de büyüme ne kadar oldu toplam ?

3150 tl ödedim .işlemden önce ölçü 78 cmydi işlemden sonra 85 cm olarak ölçüldü.

Geçmiş olsun inşallah eritmezler . Siz 50 gram için mi bu ücreti ödediniz ?
Bir de doktorunuz kimdi

geçmiş olsun inşallah eritmezler . Siz 50 gram için mi bu ücreti ödediniz ?
Bir de doktorunuz kimdi

iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

gramaj olarak bilmiyorum ancak normal pakette 2 adet dolgu oluyor bana biri enjekte edildi. 1 adet dolgu için ödediğim ücret bu .dr adı vermek sitenin kurallarına aykırı mı bilmiyorum umarım değildir. Dr meltem şentürk-antalya umarım erimez evet,merakla bekliyorum ben de

gramaj olarak bilmiyorum ancak normal pakette 2 adet dolgu oluyor bana biri enjekte edildi. 1 adet dolgu için ödediğim ücret bu .dr adı vermek sitenin kurallarına aykırı mı bilmiyorum umarım değildir. Dr meltem şentürk-antalya umarım erimez evet,merakla bekliyorum ben de

Lütfen iletişimi kesmeyin burayla. Bilgi verirseniz herkes için faydalı olmuş olur

Biraz önce Ankara'da bir kliniği aradım. 100 cc için 4000 TL dedi. 100-100 yapılır 8000 TL dedi. Muayene olmadan telefonda fiyat istedim. Çok yüksek geldi bana.

Biraz önce Ankara'da bir kliniği aradım. 100 cc için 4000 TL dedi. 100-100 yapılır 8000 TL dedi. Muayene olmadan telefonda fiyat istedim. Çok yüksek geldi bana.

Çok yüksek . 7200 tl ye 3 paket yaptıran kişiler vardı oygar ya da sami beye . 3 paket ;300 cc .

Dün kontrole gittim,dr herhangi bir terslik olmadığını söyledi,bir ayın sonunda tekrar kontrolüm var.evet gelişmeleri aktarmaya devam edeyim. 7. Günün sonunda zten çok olmayan ama yine de rahatsız eden ağrılarım da geçti,ilaçlarımı düzenli kullandım,8.günden itibaren yüzüstü yatmaya başladım.bugün 15. Gün ödemler de tamamen geçmiş durumda ,aynen dr un dediği gibi bir miktar küçülme var , bir kaç ayın sonunda daha net bilgi verebilirim ancak şimdiden tahmin edebildiğim kadarıyla uygulama sonrası ödem geçtikten sonra dr umunda ddiği gibi %20 lik bir küçülme oluyor , bu da normal sanırım eğer şekilden çok büyüklük önemliyse sizin için miktar olarak daha fazla dolgu kullanmalısınız,ama yok benim için büyüklüğü değiş diklik önemli diyorsanız ben tek dolgu ile durumdan gayet memnunum.ellediğimde doğal olmayan herhangi bir durum yok,benim memnun olmadığım tek durum meme ucu çöküklüğümün giderilememiş olması ,onun dışında artık daha dolgun ve dik göğüslerim var, gelişmeleri yazmaya devam edeceğim

Merhaba . Geçmiş olsun . Size ne kadar dolgu uygulandı ?
Öncesi ve sonrası göğüs ölçünüz ne kadar ?
Fotoğraf görmem mümkün mü ?

Merhaba . Geçmiş olsun . Size ne kadar dolgu uygulandı ?
Öncesi ve sonrası göğüs ölçünüz ne kadar ?
Fotoğraf görmem mümkün mü ?

Fotograf maalesef yok .dr umda mevcut.50 gr uygulandi.78 den 85 e cikti.once ki yazilarimda da ayrintili bilgi var bir göz atin isterseniz

Merhabalar, ben ankarada 2 hafta önce göğüsümü büyüttüm. Yaptırmadan önce internette doktorların cv lerini araştırdım ve ankarada Dr. Mehmet Akgün den randevu aldım. Göğüslerime 100 gr uygulandı, yarım saat içinde sadece iğne acısı hissederek sonuç aldım. İlk gün hafif ağrım ve şişliğim vardı. Şu an üzerinden 2 hafta geçti çok mutluyum. Size şiddetle tavsiye ederim :KK1:

KIZLAR MERHABA,UMARIM GÖRÜR VE CEVAPLARSINIZ... BEN DE SİLİKON AMELİYATINDAN KORKAN BİRİ OLARAK BU YÖNTEMİ CİDDİ CİDDİ DÜŞÜNÜYORUM,MEMİŞLER BAYAĞI KÜÇÜK BENİM MAALESEF...EN SON YAPTIRAN ARKADAŞLAR MEMNUNMUSUNUZ? ERİME OLDUMU* ANKARADAYIM BEN DE VE MEHMET AKGÜNE GİTMEK İSTİYORUM.

merhaba; evet erime var yani o ilk 20-25 günlerde ki hacim yok %15-20 gibi bir küçülme var ancak diklik süper.eğer ebatlarından ciddi şikayetiniz varsa silikon yaptırın derim yani 2 beden büyüsün derseniz o zor bence. ancak biraz büyüsün önemli olan dikleşmesi diyorsanız aq dolgu yeterli olur diye düşünüyorum

X