selam kızlar;
dün saat 16:00 da göğüs dolgumu yaptırdım işlem sırasında çok etkili bir acı ya da ağrı hissetmedim.benim sorunum sağın soldan belirgin bir şekilde küçük olması ve sarkık olmalarıydı,bir de bende meme ucu çöküklüğü var,dolgunluk ve dikleşme mükemmel,ancak uçlar istediğim gibi olmadı.ama tabii ki ilk hallerinde çok çok iyi.işlemden sonra anestezinin etkisiyle sersemlik,başağrısı başdönmesi falan oluyor .hatta bugünde biraz başım ağrıyor ve sersem gibiyim,kollarımı hareket ettirirken biraz sıkıntı oluyor ama çok can acıtıcı değil.antibiyotik ve ağrı kesici kullanıyorum,24 saat su değmeyecek ,sonra duş alıp antibiyotikli merhem kullanılacak 1 hafta boyunca. bir hafta deniz havuz yasak.10 gün sonra kontrol var.tam olarak şekillenmesi 1 ayı bulurmuş.işlemden sonra oluşan dolgunluk bir ay içerisinde %10 azalır dedi dr ama daha fazla azalmaz dedi,çünkü ödem ve ilaç vücuttan atılıyorbu nedenle bu küçülme normal dedi.Normalde bir pakette 2 adet dolgu var ancak bana 1 adet enjekte edildi,dr um bence yeterli ama sen bilirsin dedi ben de daha büyük olurlarsa yapay duracaklarını düşündüm.bakalım iyice bir otursunlar göreceğiz.Gelişmeleri bildiricem.