- 15 Şubat 2013
- 24.329
- 91.356
-
- Konu Sahibi Batidandogangunes
Cocuk bisiklete binmis? Bisiklet mi o ?
Komşuyu rahatsız etmedikçe ayakkabı olması sıkıntı değil. Ben bebek arabası koyunca kenara koyuyorum yer kaplamıyor. Zaten koyamıyorsun ki pisliyorlar hemen.Sizin apartmanda hic bisey normal degil yalniz. Keçi, kedi, ordek, ayakkabilar, ayakkabiligin disarida olmasi, apartmana sokulan motor, kapinin onunde duran bebek arabasi vs. Ortak alanlarda bu sekilde yasanmaz ki. Hepiniz mustakil evde yasiyor gibisiniz. Apartmanin ortak kurallari olur. 4 katli bir apartmanda oturuyorum, ayakkabi birakmak yasak, yazlari terlik olur sadece. Kapi onune bebek arabasi koyulmaz, giris kata esya birakmakta yasak. Girisi ve merdivenlerden cikisi engelleyecek esya koymak yasak. Apartman kapisini acik birakmak yasak(jeotermal panosundaki bakir borulari caliyorlar, dairw basi cok yuksek meblag odedik). Tum dairelerin toplanip ortak kural koymasi lazim. Köy hayatini apartmana entegre edemezsiniz
Evet ayıcık bisiklet ve taze idrarlı gözüküyor orda. Bebeğimin en sevdiği oyuncağı diyeyim. Kırklamak gerekiyor bindirmek için başınıza gelince anlarsınızCocuk bisiklete binmis? Bisiklet mi o ?
Erkek kedi bunu yapan, alan isaretliyor, cis degil ki bu sperm, hayvanin gunahini aldiniz isiyo isiyo diye, biz de diyoruz ki niye disari isemiyo, kedi spermi buİki dakika bebeğin bisikletini koy sonuç hemen işiyorlar. Apartman benim diyor ne koysan işaretliyor işte. O rahatlık verilmiş hayvanlara. Bu kadar olur mu nasıl tiksinmeyeyim
Basima geliyo zaten, mustakil benim Türkiye de ki evim, her yerim kediEvet ayıcık bisiklet ve taze idrarlı gözüküyor orda. Bebeğimin en sevdiği oyuncağı diyeyim. Kırklamak gerekiyor bindirmek için başınıza gelince anlarsınız
Ula nası sperm ya evin kapısinın menteseye yapiyor kapiyi bir açıyorsun eve akiyor bir cay bardagi kadar nerdeyseErkek kedi bunu yapan, alan isaretliyor, cis degil ki bu sperm, hayvanin gunahini aldiniz isiyo isiyo diye, biz de diyoruz ki niye disari isemiyo, kedi spermi bu
Kapinin mentesesine yapiyor. Akar sekilde gozukuyor ve kapiyi acinca 1 cay bardağı kadar sarı sarı eve akıyor. Kakasını yapıyor bodrum koridorunaErkek kedi bunu yapan, alan isaretliyor, cis degil ki bu sperm, hayvanin gunahini aldiniz isiyo isiyo diye, biz de diyoruz ki niye disari isemiyo, kedi spermi bu
Komşuyu rahatsız etmedikçe ayakkabı olması sıkıntı değil. Ben bebek arabası koyunca kenara koyuyorum yer kaplamıyor. Zaten koyamıyorsun ki pisliyorlar hemen.
Sperm hanimefendi, sizin ev Mezopotamya ovasının ortasinda Dicle'ye komşuysa bilemiycem, nasi eve cay bardagi kadar cis akabilir, kapiyi acana kadar cis havada asili kalip, kapi acilinca foşş diye akiyo mu yani?Ula nası sperm ya evin kapısinın menteseye yapiyor kapiyi bir açıyorsun eve akiyor bir cay bardagi kadar nerdeyse
Ula nası sperm ya evin kapısinın menteseye yapiyor kapiyi bir açıyorsun eve akiyor bir cay bardagi kadar nerdeyse
Bizim köyde de var 2 köpek bir kedi. Annem de kapıda besliyor gözü gibi bakar. Ama bizim binanin haline o bile şaşırdı yaniBasima geliyo zaten, mustakil benim Türkiye de ki evim, her yerim kedi
Sperm hanimefendi, sizin ev Mezopotamya ovasının ortasinda Dicle'ye komşuysa bilemiycem, nasi eve cay bardagi kadar cis akabilir, kapiyi acana kadar cis havada asili kalip, kapi acilinca foşş diye akiyo mu yani?
Bu kafalara neyi nasıl anlatacaksınızÖlçtünüz mü bardak alıp?
Hem koku yaptigi hemde yer kaplayip merdiven cikislarini engelledigi icin ayakkabi koymak cogu apartmanda yasak.Komşuyu rahatsız etmedikçe ayakkabı olması sıkıntı değil. Ben bebek arabası koyunca kenara koyuyorum yer kaplamıyor. Zaten koyamıyorsun ki pisliyorlar hemen.
Ben sizin kapi olayinizi cozemedim ama bi sprey linki verdim önce ki sayfalarda, onu sikinca kokusundan kedi rahatsiz olur, hem isemez hem yaklasmaz, belki çözüm olur size inşallah ne diyimBizim köyde de var 2 köpek bir kedi. Annem de kapıda besliyor gözü gibi bakar. Ama bizim binanin haline o bile şaşırdı yani
Kapı kapalı olunca aralikta birikip açınca akıyor. Siz kapı görmediniz sanırım hiç. Burada hiç tanımadığım insanlara yalan konuşarak neye varmak isteyebilirim nasıl bir anlayış tarzınız var gerçek hayvanseverlik bu ise cidden sizin gibilerde ciddi sıkıntı varSperm hanimefendi, sizin ev Mezopotamya ovasının ortasinda Dicle'ye komşuysa bilemiycem, nasi eve cay bardagi kadar cis akabilir, kapiyi acana kadar cis havada asili kalip, kapi acilinca foşş diye akiyo mu yani?
Ben kapi gordum de menteseye sikisabilen bi cay bardagi sivi gormedim, ayrica su konuda tek somut oneriyi ben getirdim, su an kalbimi kirdinizKapı kapalı olunca aralikta birikip açınca akıyor. Siz kapı görmediniz sanırım hiç. Burada hiç tanımadığım insanlara yalan konuşarak neye varmak isteyebilirim nasıl bir anlayış tarzınız var gerçek hayvanseverlik bu ise cidden sizin gibilerde ciddi sıkıntı var
Menteşeye doğru yapıyor ve akıp aralıkta birikiyor sıvı, açınca da akıyor. Bunu anlamak bu kadar mı zor.Ben kapi gordum de menteseye sikisabilen bi cay bardagi sivi gormedim, ayrica su konuda tek somut oneriyi ben getirdim, su an kalbimi kirdiniz
Peki dogrudur, gecmis olsunMenteşeye doğru yapıyor ve akıp aralıkta birikiyor sıvı, açınca da akıyor. Bunu anlamak bu kadar mı zor.
Birbirimizin alanına tecavüz etmedikçe yanlış değil bence. Misal ben bebek arabası koyuyorum. 6 daire var. 6 bebek arabasi koyulunca yine geçecek alan kalıyorsa koyarım. Değlse koymam. Onu hesap ederim. Ama 6 motorsiklet sığmaz oraya. Iki anca sığar yani. Motosiklet bu kocaman olanlarından biz de arabayı sokalım madem ama düşüncesiz degilim inanın kimseyi rahatsız etmekten yana değilimHem koku yaptigi hemde yer kaplayip merdiven cikislarini engelledigi icin ayakkabi koymak cogu apartmanda yasak.
Eski evimde zemin katta oturmama ragmen bebek arabasini kapiya koymazdim. Su an 4.katimizda bebekli bir aile var. Onlarda her seferinde arabayi yukari cikarip indiriyor, kapilarina koymuyorlar.
Hic biriniz birbirinize saygı duymuyorsunuz ki