Apartmanda kedi sorunu

Ahahahahaha sabah sabah iyi güldüm , teşekkürler hayal gücünüzü paylaştığınız için.

Senaryoyu güncelleyin lütfen
Çiş değil spermmiş
Sağa sola boşala boşala gezen kediler... ellerinde viski kadehi...

Sizin kata kedi kumu koysanız bir kabın içerisine hayvancagizlar oraya yapardı.

Apt içerisinde kilitli kalıp dışarı çıkamıyorlarsa tabiki oraya buraya yapmak zorunda kalıyor Kediler onlara da yazık.
Kediler çok temiz hayvanlardır.
Benim kedim kısırlaştırma işleminden sonra kumunu odaya getirdiğim halde yapmamıştı tekrar banyoya götürdüm kumunu narkozlu halde bile gidip oraya yaptı düşünün.

Kapıyı, eşiği vs okaliptüs yağı ile sil.
Ben evde kedinin ellememesi gereken şeyleri öyle koruyorum. Yaklaşmıyorlar o zaman.

Bu arada apartmanda beslemek bana da garip geliyor. 6. Kattayım karşı komşumuz kapısının önüne mama ve su koyuyor. Fikir güzel. Ama atladığı nokta şu ki sitemizde zaten mama su istasyonu var, yönetim dolduruyor çer çöp dolu değil, kediler aşılı, evleri var, gerektiğinde doğum vs varsa bodruma da alıyoruz. Hani kapının önüne kadar alıştırmanın mantığı ne? 6 kat çıkacak kadar zeki kedileri mi besliyor sadece nedir olay yani?

Hayır ben de daha 2 3 ay önce kapıya geldi diye aldım oğlumu, o kadar çıkmış vardır bir hikmeti dedim. Yol geçen hanına dönecek apartman, her yer kartlı sistem kendi kendine çıkamayacak da hayvanlar.

benim tıbbi olarak kedilere alerjim var(hani iğrenen de alerjim var diyor ya öyle değil). herneyse kedinin her yere idrarını yaptığını ne gördüm ne duydum. temiz hayvanlardır onlar. bebekleri bile anneleri öğretir. geçen gece arabanın içinde kedi uyumuş. araba tertemizdi. kilitli kalmasına rağmen çiş yapmamış bi yere.. fark etmedik nasıl girdiğini. kıyamam ona ben...

kedi diye aslan felan mı var acaba bilmiyor. aslanda kedi gillerden ya

Konuya ilk mesajım kedilerin mama ve su kaplarını dışarıya alın, sadece soğuk günlerde alırsınız şeklindeydi. Bu mu mor saçlılık? Ama konu o kadar saçma ki keçiler, ördekler havada uçuşuyor, kendiniz yazmışsınız kediler spermlerini attıra attıra geziniyor apartmanda filan saçma yani ciddiye alınacak gibi değil.

şimdi olaya tarafsız bakmaya çalişiyorum... dediginiz kadar çok pislik oluyorsa ve gerçekten 10civarı kedi varsa haklısınız. kediler toprak haricinde tuvaletini yapmaz ama kadın apartmana alıp kapıyı kapatıyosa hayvanda oraya buraya işer kokusunu bırakır ve orayı beller. kurtulmanız güç. Böyle hayvan baktıgını düşünüp etrafa zarar pislikten baska bişey yapmayan insanları görünce hayvanseverliğimi sorguluyorum. Hayvanları beton binaya kapatır arkasını temizlemezsen sonra neden hayvan düşmanları çoğalıyo olur. şaka gibi ya. ayrıca kedi tüyleri o kadar tortop olacak kadar dökülmez ki. birazda siz abartıyo olabilirmisiniz. işeme kakayı anlarımda tüy hiç o şekilde görmedim köpek değil ki bu

Keci ne ki, kadincagiz diyo ki inek beslesinler agzimi acmam, böyle bir hayvan seven apartman

Keci ne ki, kadincagiz diyo ki inek beslesinler agzimi acmam, böyle bir hayvan seven apartman
Inek beslesin agzımı açmam dedim evet ama niye dedim okudunuz mu? Kendi alanlarında beslesinler dedim ben mayın gibi kedi kakasına basmamak için korka korka yürümek zorunda değilim

Eklentiler

• 20230109_123309.jpg
    58,2 KB · Görüntüleme: 95
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…