Apartmanda kedi sorunu

Apartman görevliniz yok mu? Eğer yoksa yönetici ile görüşüp temizlik vs. için görevli talep edin topluca. Gerçi bir yönetici olduğundan da şüpheliyim apartman değil ahır gibi keçisi var ördeği var. Ne güzel kış vakti kedilerin sığınacak bir yeri var yağmurda çamurda dışarıda kalsa vicdanınız el verir mi? Bizim binaya da giriyorlar 4. katta olmamıza rağmen kapıyı açınca lapadak eve girmeye çalıştığı da çok oldu ama kıyamıyorum kendim alıyorum binaya. Dünyanın en kabarık tüylü kedisi de olsa öyle tüyler havada uçuşmaz, kaldı ki boğazınıza yapışsın. Kakasını kuma gömme içgüdüsü olan bir hayvanın apartmanın ortasına (en azından düzenli olarak) pislediğini düşünmüyorum bu hayvanlar hiç mi sokağa çıkmıyor da tuvaletini toprağa çimene yapmıyor? İhtimal vermiyorum değil veriyorum ayakkabı içi, saksı gibi eşyalara 1-2 yapmışlardır belki ama bütün kedilerin örgütlenip sadece sizin kapınızın önüne çullanmış olması? Hayır. Siz huylanıyorsunuz.

Bizim apartmana kedi girmisti, dogum yaptigi icin ellemedik. Komsumuz bakiyordu. Evet işiyorlar arkadaslar. Ozellikle terlik, ayakkabi gibi yerlere. Biz kapida asla ayakkabi birakmayiz, apartman kokuyor diye ortak karae aldik. Birkez bakkaldan geldim, terligim kapida kalmis, isemis. Komsunun paspasina, kapı esiklerine cis yapiyorlar. Diger komşularinkinede yapiyordu. Apartmanda kum yok, toprak yok nereye isesin hayvan? Dogal olarak ortalik yere yapiyordur. Çişini kakasini tutacak hali yok ya.
Ayrica bebek arabasının icine girip, yatiyorlar. Cocugu alip, oturtana kadar kedi gelip yatmisti.
Oyle bi bahsediyorsunuz ki sanki kedinin dogal ihtiyaclari yok, tüy dökmeyen bir hayvan. Apartmanda kedi beslemek isteyen insan ihtiyaclari ile ilgilenmeli

Bence komşunuza taktınız ve ona taktığınız için de kedileri beslemesi gözünüze batıyor.

Fazla abartı olmamışmı...
Evet kediler kapalı kaldıkları için mecbur bir yere tuvaletini yapacak, içinde tutacak değil hayvan, kapıyı açık bırakın çıkarlar zaten onlarda bayılmıyor apartman boşluğunda yaşamaya. Yaşadığınız yerde kanun nizam yok ama siz işiniz düşünce kanun arıyorsunuz. Kümes hayvanları apartmanda beslenmez bu belediye kanunlarında var önce kanunu çiğneyen sizsiniz yani üstelik özrünüz kabahatinizden büyük çocuğa oyuncak olsun diye hayvan almışsınız. Çocuklarınızın bilimum eşyalarını da apartmanın ortak alanlarında bırakmak suçtur, kapı önünde ayakkabı, çocuk arabası, bisiklet vs.. tutanazsınız gerekçesi fark etmez. Bu sorunları çözmek için komşunuzla uzlaşmanız gerek yapmanız gereken bu, onunla olan sorunlarınıza el kadar canlıları alet etmeyin, konuyu abartmayın. 25 yıldır hayvan besliyorum, ortak alanlarda beslenmesine en çok karşı olanlardan biriyim çünkü bu hayvanlar için tehlikeli, uzlaşarak uygun bir yere alışmalarını sağlayabilirsiniz

Konuda tek sorun kediler mi gerçekten? Apartmanı Ali Babanın çiftliğine döndürmüşsünüz keçi, ördek ne ararsan var, ne sizin ne komşunuzun ortak yaşam alanı kurallarından haberiniz yok ama kediler de kediler. Bir üye yazmış okurken Maymunlar Cehennemi gibi hayal ettim diye hem çok güldüm hem de katıldım ona. Sizin herşeyden önce apartmanda yaşam kurallarına uymayı öğrenmeniz gerekiyor, hem sizin hem komşunuzun. Apartmana motor sokmalar falan Mad Max sanki. Kedilerin de mama ve sularını bahçeye alıp oraya alıştırabilirsiniz, çok soğuk olunca karda falan içeriye alırsınız donmamaları için. Tabii bahçede de rahatsız olmayacaksanız.

Noluyor konuşunca? İp adresinizden evinizi yurdunuzu bulup kapınıza mı dayanıyoruz, sülalenize mi sövüyoruz noluyor? Başı sıkışınca tutturmuşunuz bir Panter Emel lafı başka argümanınız yok zaten.

Aman Pantersem Panterim, keske herkes sevdigi canlara, dogaya, denize, agaca sahip ciksa, onlar adina savaşsa. Bu dünyanin tek sahibiymisiz gibi davrana davrana felaketi olduk, sonunu getirdik, hala akillanmiyoruz. Orda da eminim adam gibi bi cozum gelistirebilirdi, sokakta baktığım bi sürü kedim vardi. Plastik evler satiliyo, hepsinin icine polarlarini sermistim, duzenli besliyoduk biz sitede. Yeter ki istesin insanlar. Ne bileyim degisik, Nasil yardim ederiz degil, nasil kurtuluruz diyince olmuyo.

yıllardır kedi besliyorum ortalık yere asla idrar yapmazlar , çok şaşırdım anlattiklariniza.
bide kapı onu , ayakkabı yok bebek arabası mümkün değil yani

Eger kedi hastaya yapar. Benim de başina gelmişti çünkü topalliyordu kedi kaza geçirmiş sanirim. Her gün birkaç kere hatta kakasini yapiyodu kapi önüne ayakkabıya da yapiyodu bırakirsak. Eger kedi hastaysa yapiyor.

7 ölümcül günahtan birini yapıp kkya kedilerle ilgili konu açtınız.
Bundan sonrası için Allah yar ve yardımcınız olsun.
Ben olsam komple üyeliğimi kapatır sırra kadem basardım.

Hayvan seveceğiz ve koruyacağız evet. İsteyen ağlayarak günlüğüne yazabilir ya da üyeliğini kapatıp gidebilir.

Hayvanseverlikle, kediseverligi çoğu birbirine karıştırıyor.

Bunlar sokağa cikamadigi icin yapiyolar bence, bahceye kartondan, plastikten ev yapsalar, niye apartmanin nüfusunu zorluyolar ki, kazlar, keciler, ördekler hfhdhdh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…