Apartmanda kedi sorunu

Ayrıc doğada yeşilliğin içinde büyümesi gereken keçi ve ördekler bodrumda nasıl bakıldı? Bizim bodrum kapalı karanlık nemli bir yer. Hayvan için korkunç.
Benim balkonum ufacık ama yemyeşildi. Apartmanda büyütmek için almamıştık. Biriki hafta kalacak sonra köye gideceklerdi zaten o birkaç hafta kutuda yaşarlar genelde değil mi ama durum aksadı pandemiden. Bunu anlamak güç mü cidden

Hayvan düşmanının teki. Kedilerin yediği iki lokmada gözü kalmış anlatıyor da anlatıyor işte
Okuduğunu anlama sıkıntınız var heralde. Kadın her yere pislik yapmalarından ve kokudan şikayetçi bu da çok normal. Sizin gibi tipler de öyle bi hayvanlara laf söyletmiyor ki kafamıza sıçsalar teşekkür edip gidicez heralde bunu istiyosunuz?!!

Hayvan severim ama diyen apartmanlarına kedi dolmuş insanların etrafındaki kediler de hep anormal oluyor neredeyse. Deri ceketlerle gelip ayakkabılarımızın üzerine idrarlarını yaptılar…
Yıllardır kedi bakarım. Şu an hatta apartmanda bir kedi miyavlıyor. Giren çıkan oldukça ısınmaya giriyor. Apartman girişine ev aldım oraya girsin diye ama kedi dokunulmak istiyor.
Apartmanın belli kuralları vardır zaten. Dışarıda ayakkabılıkta bile açıj ayakkabı bırakan apartmanın titizlikten bilmem neden söz hakkı yoktur bence…

Hayvan seveceğiz ve koruyacağız evet. İsteyen ağlayarak günlüğüne yazabilir ya da üyeliğini kapatıp gidebilir.
Hayvanı sev ben de severim ama milletin canına okuyarak değil. Birini severken diğerinden beddua yiyeceksen sevabı da yok yani sana. Çakma hayvanseverlik bu. Kedi keyfiye sağa sola pisleyen bir canliya donustu. Marifet mi bu

Hayvan severim ama diyen apartmanlarına kedi dolmuş insanların etrafındaki kediler de hep anormal oluyor neredeyse. Deri ceketlerle gelip ayakkabılarımızın üzerine idrarlarını yaptılar…
Yıllardır kedi bakarım. Şu an hatta apartmanda bir kedi miyavlıyor. Giren çıkan oldukça ısınmaya giriyor. Apartman girişine ev aldım oraya girsin diye ama kedi dokunulmak istiyor.
Apartmanın belli kuralları vardır zaten. Dışarıda ayakkabılıkta bile açıj ayakkabı bırakan apartmanın titizlikten bilmem neden söz hakkı yoktur bence…
Burası ufak bir bina. Ben en üst kattayım ayakkabılar asla kapıya dolmamış ama giriş kattan yukarı uçarak çıkmanız gerekiyor. Kapıda en az 15 çift ayakkabı oluyor çünkü. Çekip atacağım yani ancak inanacaksınız

Burası ufak bir bina. Ben en üst kattayım ayakkabılar asla kapıya dolmamış ama giriş kattan yukarı uçarak çıkmanız gerekiyor. Kapıda en az 15 çift ayakkabı oluyor çünkü. Çekip atacağım yani ancak inanacaksınız
Kimin ayakkabılari bunlar? En gicik oldugum sey kapilarin önünü cami avlusu gibi ayakkabı doldurmak

Üşüyorlar patilerinin altı var ya buz gibi oluyor. Gece etrafta köpek oluyor soğuk oluyor apartmana ondan siginiyorlar. Bu hayvanlar iç güdüsel olarak kapatır yaptığını kapının önüne bir taş aralok koymak yada apartmanin içine söyleyin kum alsın komsinuz . O bize dedi bizde onla inatlaşalim yapmayın.
Inanın inatlasmiyorum ama hadlerini çok aştılar. Sanki binada sadece onlar yaşıyor. Onlar rahatsız olmuyor bu durumdan pisliğin içinde yaşayan almaz ya kokuyu. E ben napayım. Rahatsız oluyorum o kokudan tüylerden. Dış kapıdan giriyorsun üstlerde merdiven kenarından aşağı atlıyorlar hemen ve o esnada uçuşan tüy yumaklarini gormelisiniz. Çocuklarım var en çok da onları düşünüyorum. Kapida kulubeleri varken apartmanda beslemeleri dogru bisey mi yani

Hayvanı sev ben de severim ama milletin canına okuyarak değil. Birini severken diğerinden beddua yiyeceksen sevabı da yok yani sana. Çakma hayvanseverlik bu. Kedi keyfiye sağa sola pisleyen bir canliya donustu. Marifet mi bu

Yahu siz bodrumda ördek beslemiş insansınız, sizce sevap- günah- hayvanseverlik dengesini konuşacak durumda mısınız ajskaak 😂

sanırım konunun başını kaçırdım siz bu konuyu komşunuzla konuştunuz mu peki? rahatsızlığınızı belirttiniz mi?

Yahu siz bodrumda ördek beslemiş insansınız, sizce sevap- günah- hayvanseverlik dengesini konuşacak durumda mısınız ajskaak
Bodrumda ördek beslemedim. Lafı neresinden anliyorsunuz. Pandemi diyoruz yani biz eve tıkıldık onlar da bodruma mecburen pandemi sonuna kadar. Cidden bunu nasıl bu sekil yorumlayabiliyorsunuz

Dün ben de apartmana bir tane kedi aldım. Tek gözü kör büyük ihtimalle de ev kedisi gibi.Disari bırakılmış sanırım .çok korkuyordu. Bizim binada iki katlı. Ben ustteyim altta ev sahibi var. Kum kabi koydum hayvana. Evde ki kedi istemiyor onu. Saldırdı diğer kediye. Ev sahibi akşam ben istemem böyle dedi.kapali kum kabi koydum,mama da kuru mama olduğu halde dünden beridir laf eder diye 3 kere apartmanı sildim yüzey temizleyicilerle mis gibi kokuyor. Yeter ki laf etmesin.Keske herkes anlayışlı olsa. Sevmeyen sevenin halinden anlasa,sevende sevmeyenin.

sanırım konunun başını kaçırdım siz bu konuyu komşunuzla konuştunuz mu peki? rahatsızlığınızı belirttiniz mi?
Evet o zaman bu kadar ileri gitmemişlerdi üstelik. Düzeleceğine noldu şimdi delirmekte haksız mıyım ya. Sizin evinize idrarını yapsa kedidir yapar mı dersiniz
Kaç ay kaldilar bodrumda?
Bodrumda sadece uzun süreli kapanma kadar. Yani 14 müydü 18 gün müydü tam hatırlamıyorum. Bodrumda serbesttiler he bizi. Bahce alanimizda lahana pazi dolu esim her aksam yedirdi ama bizim alanda. Apartmana salmadik yani.

Dün ben de apartmana bir tane kedi aldım. Tek gözü kör büyük ihtimalle de ev kedisi gibi.Disari bırakılmış sanırım .çok korkuyordu. Bizim binada iki katlı. Ben ustteyim altta ev sahibi var. Kum kabi koydum hayvana. Evde ki kedi istemiyor onu. Saldırdı diğer kediye. Ev sahibi akşam ben istemem böyle dedi.kapali kum kabi koydum,mama da kuru mama olduğu halde dünden beridir laf eder diye 3 kere apartmanı sildim yüzey temizleyicilerle mis gibi kokuyor. Yeter ki laf etmesin.Keske herkes anlayışlı olsa. Sevmeyen sevenin halinden anlasa,sevende sevmeyenin.
Seven önce sevmeyenin demeyelim de komşunun halinden anlasa. Biri vicdanını rahatlatıyor ama ben pisliğin ortasında yaşamak zorunda mıyım. Evinde bakabilir. Bodrumunda bakabilir. Zaten bodrumunun penceresinde delik acmis. Girip ciksinlar iste oraya. Niye apartmanin icine yemek sacip bunlara sebep oluyorsun.

Sizin apartmanda hic bisey normal degil yalniz. Keçi, kedi, ordek, ayakkabilar, ayakkabiligin disarida olmasi, apartmana sokulan motor, kapinin onunde duran bebek arabasi vs. Ortak alanlarda bu sekilde yasanmaz ki. Hepiniz mustakil evde yasiyor gibisiniz. Apartmanin ortak kurallari olur. 4 katli bir apartmanda oturuyorum, ayakkabi birakmak yasak, yazlari terlik olur sadece. Kapi onune bebek arabasi koyulmaz, giris kata esya birakmakta yasak. Girisi ve merdivenlerden cikisi engelleyecek esya koymak yasak. Apartman kapisini acik birakmak yasak(jeotermal panosundaki bakir borulari caliyorlar, dairw basi cok yuksek meblag odedik). Tum dairelerin toplanip ortak kural koymasi lazim. Köy hayatini apartmana entegre edemezsiniz

20230105_123515.jpg

X