Apartmanda kedi sorunu

Üşüyorlar patilerinin altı var ya buz gibi oluyor. Gece etrafta köpek oluyor soğuk oluyor apartmana ondan siginiyorlar. Bu hayvanlar iç güdüsel olarak kapatır yaptığını kapının önüne bir taş aralok koymak yada apartmanin içine söyleyin kum alsın komsinuz . O bize dedi bizde onla inatlaşalim yapmayın.

Apartmanda yasam.kurallari diye birşey var kişilerin birbirine saygısı nezaket kuralları Cidden hani ev alırken muhit ev çok fazla para veriliyor ya işte bu yüzden böyle saçmalıklarla uğraşmamak için ben gider zabitayi çağırırım gelmiyorsa bu dediklerinizi belgeleyip dava açarım kimse kimseyi rahatsız etme hakkına sahip değil okurken ben sinir oldum herkes vicdanını kimseyi rahatsız etmeden rahatlatsin

Apartmanda keçi ve ördek dahil mi kurallara?

Kalbiniz kötü. Gerçekten saf kötüsünüz.
Kalbim niye kötü olsun, dışarda koca kulübe inşa etmiş bir aile kedileri orda beslemiyor ortak yaşam alanını mahvediyor diye mi? Evinde beslesin yada kendi bodrumunda beslesin bişey diyen mi var. Ben pisliğinden rahatsız oluyorum yani yani yanlış birşey mi bu?

Karşımdaki yaşlı çift şikayetçi. Giris kattaki diger aile bayadır yok, fazla dayanamadilar mi naptılar bilmiyorum. Yönetici yok. Ufak konut çünkü. Alt kattaki diğer aileden haberim yok. Öyle birbirimize gel git komşular degiliz.

Siz zaten keci falan diyince tahmin ettik biz yonetici olmadigini

Yoo mesela ad hominem yapıp konuyu saçma yerlere çekip asıl konunun konuşulmasına engel oluyorsunuz. Apartmana kedi işememeli sıçmamalı dendiğinde hayvan düşmanı ilan ediyorsunuz. Sizin için bir ortası, bir ayarı yok çünkü. Hemen pençelerinizi çıkarıp insanları yaftalıyorsunuz. Hayvan düşmanı değilim. Ama size göre kediler apartmanı işgal etti dendiğinde en ala hayvan düşmanıyıx. Çünkü kedi evi vs gibi başka çözümü yok olayın. Çok komiksiniz cidden. Sizin gibi tipler yüzünden bazı insanlar hayvanlara bu kadar düşman. İnsanların gözünde bekar mor saçlı kedili kadın algısı oluşturan da sizin gibiler. Gerçek hayvanseverler neyseki varlar.

Kum olmayinca nereye yapsin garibim
bu kediler gece gündüz apartmanda mi kalıyorlar hiç dışarı çıkmıyorlar mi ?
keçi gibi onu zaptedemezsin ki apartman kapısını açtığın an kaçar isterse o.
konu sahibi kedilerden rahatsız oluyor ise ona bir şey diyemem ama bence abarttiğı noktalar var.

Neden yalan yazayım arkadaşlarlar ne çıkarım olabilir böyle birşeyden?
Apartmanın içine sağa sola yemek atıyorlar diyorum. Motor sokan ben değilim. Bunlarınki kedi beslemek değil apartmanı kedilere tahsis etmek. Atka bahçeye pencerelerden yemek dökuyorlar. Yazın nasıl hamaböceği kaynıyor dışarısı biliyor musunuz hem de o siyah kocaman olanlardan. Duvarlardan eve çıkıyor bunlar. Sineklik olsun bu sefer bulduğu delikten girmeye çalışıyor.

Bodrumları pencereden rastgele delmişler kediler girsin diye. Kapı kapansın önemli değil ordan giriyorlar. Yani hapis kalmıyorlar asla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…