- 3 Mayıs 2015
- 13.226
- 48.488
-
- Konu Sahibi Batidandogangunes
İmkansız bir şey mi bu?Ooofff hamileyken kedi tiksintisi geldi ne demek
Evet imkansiz.İmkansız bir şey mi bu?
Rahatsız olmakta çok haklısınız.Son zamanlarda bide bu kendilerine hayvansever diyen,saygısız,düşüncesiz tipler türedi.Bunlar şehrin göbeğinde olur olmadik yerlere kedi köpek mamaları,yemek artıkları koyup heryeri batiriyorlar.Artik sayelerinde hemen her yerde köpek çeteleriyle karşılaşıyoruz.Biz rahatsızlığını dile getirince hayvan düşmanı,vicdansız bilmem ne oluyoruz.Bu tiplerin derdi aslında hayvanlar üzerinden egolarını tatmin etmek.Bu şekilde kendilerini toplumun geri kalanından daha ahlaklı,daha entelektüel,daha vicdanlı insanlar olarak konumlandirma çabasindalar.Aslinda saygısız,çirkef,lüzumsuz işlerle uğraşan çoğu mizantropist tipler.Gerçi sizin komşuların profili biraz daha farklı sanırım farkindayim ama bu vesileyle linç yiyeceğimi bile bile içimi dökmek istedim.Medeni ülkelerde sokaklarda köpek sürüleri olmaz,kediler Fink atmaz.Hayvan beslemeyi çok isteyen ormanda yaşasın.Kimse kimsenin pisliğini çekmek zorunda değil.Bide yanınızda köpek maması taşıyın yanlarindan geçerken köpeklere verin yok başlarını okşayin o zaman ısırmaz diyen tipler var .Yani işimiz gücümüz yok sokakta yürürken köpeklerin psikolojisine göre davranışlarımızı ayarliycaz....
Yoo değil. Hamilelikte birçok şeyden tiksinti gelebilir. Kaka yapan işeyen kediler ve oluşan kokuyu sürekli alınca tiksinti gelmiştir. Çooooook normal.Evet imkansiz.
Bunu kedi yapamaz. Onlar oturur pozisyonda yaparlar tuvaletlerini. Baska bir hayvan yapmış olma ihtimali var mı? Veya cocuk?
Benim balkonumda mini tabure vardı taburenin üzerinde boş kova giriş katta oturuyorum. Bir gün balkona bir çıktım kedi bildiğiniz ayağını kaldırmış köpek gibi fışkırtıyor kovaya idrarını. Emin olun kediler de evrim geçirdi bi haller oldu gözümle görmesem bende inanmazdım sizin gibi ama 1 metre yukarıda ki kovaya fışkıran idrarı gördü bu gözler.Bunu kedi yapamaz. Onlar oturur pozisyonda yaparlar tuvaletlerini. Baska bir hayvan yapmış olma ihtimali var mı? Veya cocuk?
Yok benim de evde kedilerim yok, bahçeli bir evde yaşıyorum şu an burada baktığımız kedilerimiz var. Genelde bahçede vakit geçiriyorlar, bir iki tanesi dışında hiçbirine eve bile almıyoruz.Sizin kediniz evcil olduğu için yapmıyor olabilir ama sokak kedileri böyle değil. Bizim sığınağa koyduğumuz bebek arabasını atmak zorunda kaldım ben her tarafı kedi pisliği ve idrarı idi. Bende bekarken hep kedi besledim asla sağa sola yapmayan çişini yaparken utanan hayvanlardi tüyü çok abartılı dökülmeyen ve kokmayan ama inanın sokak kedileri hem aşırı tüy döküyor hem kokuyor hemde sağa sola çiş yapıyor.
Bu çok iyiydi gerçekten :)7 ölümcül günahtan birini yapıp kkya kedilerle ilgili konu açtınız.
Bundan sonrası için Allah yar ve yardımcınız olsun.
Ben olsam komple üyeliğimi kapatır sırra kadem basardım.
Hamileyken kedi pisliğinden bulaşan mikroptan bihabersiniz o zaman. O korkuyla tiksinti oluştu işte nerenizle yorumluyorsunuz? Belki bu da bir tür alerjidir ama merdivenlerden inerken kedilere yaklaşınca boğazıma tüy yapışmış gibi hissediyorum. Keçiyi ben beslemedim. Ördek değil civciv diyelim buna ve ortak aland değildi.amacı da yazdım açıkça ki bu kafest kuş beslemek gibi birini rahatsız etmek açısından. Bu gece de kapıma işemiş. Sizin gibiler zerre halden anlamaz ki, gelmiş burda gövde gösterisi yapiyorsunuzOoofff hamileyken kedi tiksintisi geldi ne demek ya yürürken apartmanda boğazıniza kil kacma falan ne saçmalıyorsunuz hayvansever falan değilsiniz apartmanda ördek keci besliyorsunuz ne bicim biyer orasi ayrica kapiya ayakkabı mi koyuyorsunuz hala yıl olmuş 2023 bi zahmet ayakkabılarınızı evinize alin neresi orası Allah aşkına okurken kustum.
Ya bayılıyorum hayatta kendi başlarına gelmeyen ya da gözleriyle görmedikleri olayları asla öyle bir şey olamaz diye reddeden insanlara. Nasıl böyle keskin bir şekilde reddebiliyolar?Yoo değil. Hamilelikte birçok şeyden tiksinti gelebilir. Kaka yapan işeyen kediler ve oluşan kokuyu sürekli alınca tiksinti gelmiştir. Çooooook normal.
Ne kadar vicdansizsiniz, o vicdansizliginizla ve sevgisizliginizle gerçekten sevip yardim etmeye calisan İnsanlari da kendini farkli konumlandirma cabasina girmekle suclamissiniz. Bi insanin karsiliksiz bisey sevmesi size ters heralde. Sizin gibilerle kaldirimda yan yana bile gecmemek dilegiyle.Rahatsız olmakta çok haklısınız.Son zamanlarda bide bu kendilerine hayvansever diyen,saygısız,düşüncesiz tipler türedi.Bunlar şehrin göbeğinde olur olmadik yerlere kedi köpek mamaları,yemek artıkları koyup heryeri batiriyorlar.Artik sayelerinde hemen her yerde köpek çeteleriyle karşılaşıyoruz.Biz rahatsızlığını dile getirince hayvan düşmanı,vicdansız bilmem ne oluyoruz.Bu tiplerin derdi aslında hayvanlar üzerinden egolarını tatmin etmek.Bu şekilde kendilerini toplumun geri kalanından daha ahlaklı,daha entelektüel,daha vicdanlı insanlar olarak konumlandirma çabasindalar.Aslinda saygısız,çirkef,lüzumsuz işlerle uğraşan çoğu mizantropist tipler.Gerçi sizin komşuların profili biraz daha farklı sanırım farkindayim ama bu vesileyle linç yiyeceğimi bile bile içimi dökmek istedim.Medeni ülkelerde sokaklarda köpek sürüleri olmaz,kediler Fink atmaz.Hayvan beslemeyi çok isteyen ormanda yaşasın.Kimse kimsenin pisliğini çekmek zorunda değil.Bide yanınızda köpek maması taşıyın yanlarindan geçerken köpeklere verin yok başlarını olsaydın o zaman ısırmaz diyen tipler var .Yani işimiz gücümüz yok sokakta yürürken köpeklerin psikolojisine göre davranışlarımızı ayarliycaz....Kısaca bide bunlarla uğraşıyoruz...
Hanımefendi hayvanseverliğe karşı değiliz ama herşeyin bı ayarı var.Son zamanlarda bu hayvanseverlik mevzusunun iyice tadı kaçmadı mı iş biraz çığrından çıkmadı mı sizce de ayrıca kusura bakmayın siz öyle değilsiniz belki ama benim tanıdığım kendini sürekli bu şekilde ön plana çıkaran insanların çoğu cidden mizantropist çocukları bile sevmiyorlar yani bı köpek çocuğu isirsa hatta öldürse inanın umurlarinda değil....Ne kadar vicdansizsiniz, o vicdansizliginizla ve sevgisizliginizle gerçekten sevip yardim etmeye calisan İnsanlari da kendini farkli konumlandirma cabasina girmekle suclamissiniz. Bi insanin karsiliksiz bisey sevmesi size ters heralde. Sizin gibilerle kaldirimda yan yana bile gecmemek dilegiyle.
Edebilecek bütün mecralara şikayette bulun2 katlı bir evde oturan çocuklu bir aileyiz. Buraya taşındığımızda giriş kattaki aile bodrumunda keçi besliyordu. Koku yapmasına rağmen tek laf etmedik. 2.kızım doğduğunda 2 ördek civcivi aldık. Büyük kızım kardeşini kıskanmasın diye. Az balkonda büyürler sonra anneme köye götürecektim. Ama bunlar tavuk gibi değilmiş, çok çabuk büyüdüler. Biz de bodrumdaki kendi yerimize götürdük. Haftasonu köye götürürüz derken pandemide 2 hafta kadar kapanma oldu. Eşim hergün temizliyordu yerlerini. Kapanma biter bitmez köye götürdük. Ertesi gün alt kattaki komşu kapımı çaldı ve sinir bozucu bir üslupla bu konuyu tartıştı benimle. İnsan gibi anlatmama rağmen konu şikayet ederime, ben b*k koklamak zorunda değilimlere geldi. Eşime de takıldı bu kadın sonra, mevzu aynı. Köye götürmüşüz hayvanları ama kadın hala üstünlük kurma çabasında. Eşim de bana artık bu kadının kapısının önünü yıkamayacaksın, sadece bizim katı silersin dedi. Bizim katta bir de yaşlı bir çiftin dairesi var. Ben alt kata kadar olan bölümü vakit buldukça sildim. Sonra kedileri apartmana doldurdular. Giriş kat başlattı, keçisi olan. Ama keçiyi sonradan götürdüler. Kediler çoğaldı. Hayvan düşmanı değilim ama hamileyken aşırı tiksinti oluştu bende kedi pisliğine karşı ve kediye yaklaştığımda sanki hemen boğazıma tüy yapışıyor. Giriş kat ve 1. Katta vaktiyle bizim ördeklere laf yapan kadın apartmana alıştırdı kedileri iyice. Kapılarına rastgele yiyecek savurup sevaba girdiklerini düşünüyorlar. Hayvanlar ayakkabılıklara giriyor diye ayakkabılıkları eve aldık. Kazara kapıda ayakkabı unut idrarını yapıyorlar. Sabaha ıslak giyiyorsun. Sobalı evdeyiz, her gün bodrumdan odun alacaksın ama bodrumun ortak koridoru kedi kakasından geçilmiyor. Nadiren giriş kat temizliyor ama temizlik denmez buna. Apartman çok kötü kokuyor. Bebek arabasını koysan idrarını yapıyor, son zamanlarda bizim evin kapısına idrar yapmaya başladılar. Tam menteşe kısmına, kapıyı açınca eve akıyor. Geçen gün bebeğim elledi oraya deliye döndüm. Merdivenden yukarı çıkarken kedi tüyleri top top havada uçuşuyor. Ağzımızı burnumuzu tıkıyoruz ama ya çocuklar... Düzgün bir üslupla 1. kattakiye söyledim ama değişen bişey yok, ertesi gün kapısına yumurta fırlatmış yine. Pislik görünce ve evime idrar yapınca merdivende basbas bağırıyorum artık. Çocuklarıma oraya dokunma buraya dokunma sürekli mevzu aynı... Bunlar duyuyorlar ama düzeleceğine kediler çoğalıyor. Giriş kat kapıya büyükçe bir kulube yaptı, kızları motor alacaktı onu koymak için güya ama motoru da apartmanın içine sokuyorlar o gün bugün ve üzerine örttükleri tenteyi de sürekli bodruma inen merdivene savuruyorlar. Hiçe sayıldığımızı hissediyoruz. Arabayı hep çizdi kediler. Belediyeyi aradı eşim ama kedilerle ilgilenmediklerini söylediler. Nasıl konuşmak lazım bunlarla ki konu tartışmaya varmadan çözülsün? Kakasını gömen bir hayvan türünün sağa sola pisleyen bir canlıya evrilmesine sebep oldular. Herkes evinde beslesin, yada bodrumunda beslesin, olmadı kapıya yaptıkları kulübede beslesinler. Hatta isterse inek beslesin, tek laf edersem ne olayım. Ama bu vurdumduymazlık canıma tak etti. Tartışıp da çocuklarımı da huzursuz etmek istemiyorum. Ben bu millet rahatsız olmasın diye arka bahçe tarafındaki camdan sofra bezi bile silkelemeyen ben hakediyor muyum bu muameleyi! Hayvanların da günahı yok ama bunlar nasıl bu kadar bencil olabiliyor aklım almıyor. Kapıya limon sıktım, sirke sıktım ama kurtulamadım. En üst kattayız düşünün, kızımın oyuncak scooterı evin kapısında kaldı üst katta ona bile pislediler. Bebeğimin bisikletine, bebek arabasına da. Diyeceksiniz ki koymayın ama anasınıfına giden kızım var getir götür yapıyoruz. Sürekli üst kata indir çıkar arabayı bir de bebekle öyle kolay gelmesin size. Hem ortak yaşam alanına tecavüz etme cesaretini nerden buluyorlar! Biz niye bu sıkıntıları çekiyoruz, nedir bunun çözümü beynim durru artık. Bu pahalılıkta ev değişemezsin. Var mı kavgasız uzlaşma fikriniz? Kedi düşmanı yaftasını yapıştıracak olanlar önce kendini yerime koymaya çalışsın lütfen.
Hahaha ya üsluba bak ya
3 mesajlı yeni üye ne hikmetse üçü de hayvanseverlere nefret üzerine. sırf bunun için üyelik açmak ne acınası :)Rahatsız olmakta çok haklısınız.Son zamanlarda bide bu kendilerine hayvansever diyen,saygısız,düşüncesiz tipler türedi.Bunlar şehrin göbeğinde olur olmadik yerlere kedi köpek mamaları,yemek artıkları koyup heryeri batiriyorlar.Artik sayelerinde hemen her yerde köpek çeteleriyle karşılaşıyoruz.Biz rahatsızlığını dile getirince hayvan düşmanı,vicdansız bilmem ne oluyoruz.Bu tiplerin derdi aslında hayvanlar üzerinden egolarını tatmin etmek.Bu şekilde kendilerini toplumun geri kalanından daha ahlaklı,daha entelektüel,daha vicdanlı insanlar olarak konumlandirma çabasindalar.Aslinda saygısız,çirkef,lüzumsuz işlerle uğraşan çoğu mizantropist tipler.Gerçi sizin komşuların profili biraz daha farklı sanırım farkindayim ama bu vesileyle linç yiyeceğimi bile bile içimi dökmek istedim.Medeni ülkelerde sokaklarda köpek sürüleri olmaz,kediler Fink atmaz.Hayvan beslemeyi çok isteyen ormanda yaşasın.Kimse kimsenin pisliğini çekmek zorunda değil.Bide yanınızda köpek maması taşıyın yanlarindan geçerken köpeklere verin yok başlarını olsaydın o zaman ısırmaz diyen tipler var .Yani işimiz gücümüz yok sokakta yürürken köpeklerin psikolojisine göre davranışlarımızı ayarliycaz....Kısaca bide bunlarla uğraşıyoruz...
Hahaha ya üsluba bak yaKendini bu kadar önemseme canım benim. Sadece sana değil beğenmediğim tüm yorumlara beğenmedim atıyorum,beğendiklerime de beğendim atıyorum. Aynı şekilde bana da yapılıyor ama ben sorun etmiyorum. Çünkü forum vermiş ya kullanıcılara bu hakkı hani Sende aynı şekilde bana beğenmedim atabilirsin çocuk gibi hesap sormak yerine. Zoruna gidiyorsa forum yetkililerine söyle kaldırsınlar bu özelliği senin için
Evet yasa sırf bunun için üyelik açtım cidden nasılda beni yakaladınız.Tamam bı siz iyisiniz hayvan hakları diye kafayı bozmadigimiz ve günlük hayatımıza normal bı şekilde devam etmek istediğimiz için biz kötüyüz3 mesajlı yeni üye ne hikmetse üçü de hayvanseverlere nefret üzerine. sırf bunun için üyelik açmak ne acınası :)
Hanımefendi bu kadar üzüleceğinizi,kendinize dert edeceğinizi bilsem inanın beğenmedim atmazdım.
Hayir bu konu degil, msj yazmadiginiz bir konuda bile gelip beni begenmedimleyip gidiyorsunuz da. Kasmayin bu kadar aralikli hareket etmek icin, tum mesajlarimi bulup seri begenmedim atin; cunku gayet notr mesajlara bile begenmedim atabilmek basari gerektirir.
Cocuk cocuk hareketi siz yapiyorsunuz bu arada, bu kadar gulunce “acimadi kiiii” etkisi mi oluyor