Apartmanda kedi sorunu

Yasadigim hic biryerde kapi onune ayakkabi konulamadi. Konulamaz yasak. Camdan kapidan bacardan sofra bez vs de silkelenemez bunlara yasak konmasina gerek yok gorgu kurali. Cok sukur oyle yerlerde yasiyorum.
Cam pencere ne alaka? Görgü kurallarının maddeleri nedir demedik.

Yasadigim hic biryerde kapi onune ayakkabi konulamadi. Konulamaz yasak. Camdan kapidan bacardan sofra bez vs de silkelenemez bunlara yasak konmasina gerek yok gorgu kurali. Cok sukur oyle yerlerde yasiyorum.
Ama kusura bakmayın da kural koyulduğu için yapıyorsunuz tavrınıza bakılırsa. Bizim apartmanda olsa insanların tepesine tencere dökecek insanlar kalkmış burda medeniyet güzellemesi yapıyor.

Yıllardır kedi besleyen biriyim apartman dairesinde oturuyorum.evde iki tane kedim var ve apartmanda da 2 tane daha kedi besliyorum.3 yıl oldu bi kez bile apartmanı pislediklerini çiş kaka yaptıklarını görmedim.abartıyorsunuz siz

not: evde yedi kedi beslemiş biriyim

Sevmeyince çekmek zorunda değil kimse hele bunu beslemekte ki amaç karşıyı rahatsız etmekse...

Eğer imkanınız varsa kendi kapınıza yakın yere kedi kumu ve kabı alın oraya yapsınlar en mantıklısı bu gibi geliyor bi de bi yeri işaretlediyseler zor bırakırlar sürekli orayı wc ye çevirirler lavanyağı dökün oralara

Siz görmediniz işte. Lafa gelince bizim binadakiler de görmemiştir. Olan bizim gibilere oluyor zaten hep.

Lavanta yağmı demek istediniz sanırım. Var bende onu deneyeyim. Kapıya içten not astım binaya bugün. Yarım saat olmadan söküp almış kim aldıysa

Çok şükür kör değilim.7 yıldır aynı apartmanda oturuyorum bi kez bile şahit olmadım ve şimdiye kadar bi komşu bile olsun bana gelip de kedi her yeri pislemiş falan demedi))kediyi apartmana kilitlerseniz e tabii doğal olarak kakasını çişini yapar.bizim apartman kapısı hep açık istedikleri zaman girip çıkıyorlar))

Kedi nasıl sorun olabilir ya
Kedi ya
Kedi

Toplumun çok güzel bir örneğisiniz. Birbirine saygı duymayan insanlar, her türlü terbiyesizlik ve hayvan sevgisinin bile dozunu kaçırmanın, sınır saygı ve ortak alan kullanımı bilmemenin süper bir örneğisiniz. Apartmanda kedi ördek keçi beslemek nedir ya. Gerçekten hangi dağ burası. Ortak alanlarda hiçbir canlı beslenmez ve yalnızca temiz tutulur ve herkes bulduğu gibi temiz bırakmakla yükümlüdür. Bu topluma açık her ortak alan için geçerlidir. Gerçekten millet marsa gidiyor biz de üç beş insan şurda 21.yüzyılda ortak alan kullanımını anlatmaya çalışıyoruz sosyal medyada. Yazık yani.

Bodrumda herkesin kilitli özel alanı var ve ben ortak alanda herhangi bir hayvan beslemedim. Önce konuya hakim olun ve ondan sonra yazacaklarınızı iyice tartın ki hakarete kaçmasın.

Bodrumda herkesin kilitli özel alanı var ve ben ortak alanda herhangi bir hayvan beslemedim. Önce konuya hakim olun ve ondan sonra yazacaklarınızı iyice tartın ki hakarete kaçmasın.
Kilitli alan olsa ne hayvan kokmuyo mu. Kapalı alanda hayvan mı beslenir ora kümes mi çiftlik mi. Bu arada bunu sırf size demiyorum orda kedi besleyen için de geçerli. Hayvan çişini de kakasını da oraya yapar yani ve kokar içeri normal olarak.

Kilitli alan olsa ne hayvan kokmuyo mu. Kapalı alanda hayvan mı beslenir ora kümes mi çiftlik mi.
Hayvani balkonda bakıyorduk canım! Kutuda ama güzel havada üstü açık ve her daim temiz, balkon yemyeşil çiçek dolu. Kaldlı parmak kadar civciv aldık. Hemen büyümeleri ve pandeminin vaktinde köye götürmemizin önüne geçmesi battı mı size? Gerçekten bunlar bahane mi geliyor? Bence siz nereye saldıracağınızı bilmiyorsunuz!

Bazen gittiğim kafe vs açık hava yerlerde horoz tavuk ördek beslendiğini görüyorum ve o alanın kokusu tüm mekanı açık hava olmasına rağmen kaplamış oluyor. Tekrar ediyorum ortak alanda hiçbir hayvan beslenmez hem de hiçbiri kedi köpek kuş inek keçi. İşte birbirine saygı duyulmazsa ve herkes kendi kafasına göre takılırsa da tıpkı bu konudaki gibi olur biri keçi besler öbürü ertesi gün getirir ördek sokar. Medeniyete ihtiyacınız yok madem iyi olmuş yiyin birbirinizi şimdi.

Ben bodrumda beslemek için almadım. Iki hafta balkonda olacak sonra köye gidecekti ama tam kapanma olunca ve boyunları hemen uzayinca 2 haftalığ~na bodruma indirdik ve düzenli olarak temizledi eşim. Bunlar ortak alanda bakıyor kedileri ve çiş kaka ortalıkta. Arada kakayı slupurgeyle aliyor o kadar. Arada o da yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…