Apartmanda kedi sorunu

Bunu okurken bir yandan film gibi hayal ettim, kedilerle insanlar arasında çılgınca bi savaş var. Maymunlar cehennemi gibi böyle, silahlanmışlar, çıldırmışlar, patilerini göğüslerine vura vura sağa sola çiş kaka yapıyorlar............
Allah iyiliğini versin güldürdün beni

Evet yasa sırf bunun için üyelik açtım cidden nasılda beni yakaladınız.Tamam bı siz iyisiniz hayvan hakları diye kafayı bozmadigimiz ve günlük hayatımıza normal bı şekilde devam etmek istediğimiz için biz kötüyüz
Buradan asıl kafayı bozan sensin gibi duruyor yalnızgurt, sırf hayvanseverlere nefret kusmak için üyelik mi açılır 😆. Bak burada herkes aynı fikirde değil ama her konuya yazıyor insanlar tek konu için üyelik açıp, yazmıyor.

😂😂😂

Hayir bu konu degil, msj yazmadiginiz bir konuda bile gelip beni begenmedimleyip gidiyorsunuz da. Kasmayin bu kadar aralikli hareket etmek icin, tum mesajlarimi bulup seri begenmedim atin; cunku gayet notr mesajlara bile begenmedim atabilmek basari gerektirir.
Cocuk cocuk hareketi siz yapiyorsunuz bu arada, bu kadar gulunce “acimadi kiiii” etkisi mi oluyor 😅
Bu arada bana işsiz demişsiniz de maşallah sizinde benden aşağı kalır yanınız yok. Tek tek not ediyorsunuz sanırım kim,nerede,ne zaman beğenmedim attı diye :KK70: Benim için herhangi bir anlam ifade etmiyorsunuz dolayısıyla her konuda sizi bulup özellikle beğenmedim atmıyorum yani. Kafanızda kurmanıza gerek yok :) Stalker'ınız değilim,merak etmeyin:KK70: Bana hitap etmeyen,uymayan yorumlara beğenmedim atıyorum. Sizde öyle yapın geçin,takmayın bu kadar :)

Bu arada bana işsiz demişsiniz de maşallah sizinde benden aşağı kalır yanınız yok. Tek tek not ediyorsunuz sanırım kim,nerede,ne zaman beğenmedim attı diye :KK70: Benim için herhangi bir anlam ifade etmiyorsunuz dolayısıyla her konuda sizi bulup özellikle beğenmedim atmıyorum yani. Kafanızda kurmanıza gerek yok :) Stalker'ınız değilim,merak etmeyin:KK70: Bana hitap etmeyen,uymayan yorumlara beğenmedim atıyorum. Sizde öyle yapın geçin,takmayın bu kadar :)
İssiz :KK70: :KK70::KK70: Neyse gozardi

3 mesajlı yeni üye ne hikmetse üçü de hayvanseverlere nefret üzerine. sırf bunun için üyelik açmak ne acınası :
3 mesajlı yeni üye ne hikmetse üçü de hayvanseverlere nefret üzerine. sırf bunun için üyelik açmak ne acınası :)
Ayrıca evet bu konuda yazma ihtiyacı hissettim çünkü hayvanseverler ve onların palazlandirdigi sokak köpeği terörü ciddi bir toplumsal sorun haline geldi.Kibirli ve çirkef tavirlarinizla insanları sindiriyorsunuz Birilerinin size dur demesi lazim

Buradan asıl kafayı bozan sensin gibi duruyor yalnızgurt, sırf hayvanseverlere nefret kusmak için üyelik mi açılır 😆. Bak burada herkes aynı fikirde değil ama her konuya yazıyor insanlar tek konu için üyelik açıp, yazmıyor.
Evet bu konuda yazma ihtiyacı hissettim.Çünkü sizler ve sizlerin palazlandirdigi sokak köpeği terörü ciddi bir toplumsal sorun haline geldi.Öyle kibirli ve çirkef siniz ki insanları sindiriyorsunuz.Birileri size dur demeli

Evet bu konuda yazma ihtiyacı hissettim.Çünkü sizler ve sizlerin palazlandirdigi sokak köpeği terörü ciddi bir toplumsal sorun haline geldi.Öyle kibirli ve çirkef siniz ki insanları sindiriyorsunuz.Birileri size dur demeli
Üyeliğimi açali bı kaç ay oldu çok merak ettiyseniz muzip hanım🙂

Biriside bizim apartmana kedi maması koyuyordu. Apartmana alışık bir kedi var, bir gün kapıyı bi açtım kapının önüne kusmuş kedi. Ölecektim az daha öğüre böğüre temizledim o koku hala gitmiyor burnumdan. Başka birisinin kapısına da aynı şeyi yapınca sanırım zabıtaya şikayet etmişler ama mama koyan belli olmadığı için yöneticiyle konuşup gitmiş. O da gruba yazmış yakalarsam ceza kestiririm tarzı, şimdi mama koyma işi kesildi ama kedi yinede girip kapıları tırmalıyor çünkü alışmış. Yani besleme kesilse bile kediler alıştığı için kolay kolay gitmiyor.
Biz ev yaptık kartondan, dışını muşamba içini eski halıyla battaniyeyle falan kapladık, mamasını vs. evinin kenarına koyduk ama bu seferde millet abarttı evindeki yanık keki, artık menemeni bile getirip kutunun önüne rastgele atmaya başlayınca birisi kedinin evini yok etti (günahını almayım ama yöneticiden şüpheleniyorum). Yani hayvan sevgisi bu değil bence. Hayvana iyilik yaparken komşunun hakkına giriyorsun. Yemek artıklarına fare geliyor bir de.

Ooofff hamileyken kedi tiksintisi geldi ne demek ya yürürken apartmanda boğazıniza kil kacma falan ne saçmalıyorsunuz hayvansever falan değilsiniz apartmanda ördek keci besliyorsunuz ne bicim biyer orasi ayrica kapiya ayakkabı mi koyuyorsunuz hala yıl olmuş 2023 bi zahmet ayakkabılarınızı evinize alin neresi orası Allah aşkına okurken kustum.
Kedilerin bir kokusu var böyle ağır nasıl tarif edilir bilemedim. Ben de aldığımda o kokuyu tiksinirim. Hamilelikte birçok şeye özellikle kokulara karşı hassas olunduğundan gayette tabi tiksinilir. Hayvansever olup olunmayacağı kim neresiyle tayin ediyor pardon? Yıl olmuş bilmemkaç hala yıl olmuş bilmemkaç diye insanları küçümseyen tiplerle karşılaşıyorum. Kapı önüne gayette tabi ayakkabı konur bu arada.

Kedilerin bir kokusu var böyle ağır nasıl tarif edilir bilemedim. Ben de aldığımda o kokuyu tiksinirim. Hamilelikte birçok şeye özellikle kokulara karşı hassas olunduğundan gayette tabi tiksinilir. Hayvansever olup olunmayacağı kim neresiyle tayin ediyor pardon? Yıl olmuş bilmemkaç hala yıl olmuş bilmemkaç diye insanları küçümseyen tiplerle karşılaşıyorum. Kapı önüne gayette tabi ayakkabı konur bu arada.
Yasadigim hic biryerde kapi onune ayakkabi konulamadi. Konulamaz yasak. Camdan kapidan bacardan sofra bez vs de silkelenemez bunlara yasak konmasina gerek yok gorgu kurali. Cok sukur oyle yerlerde yasiyorum.

Bazı tipleri anlamıyorum. Evimize kedi sahiplenmiştik ben sonra bakamayacağımı anlayıp geri verdim. Büyük tuvaleti çişi tüyleri olmadı içime sinmedi. Halbuki tertemiz hayvan evet. Aynı ben apartmanın önünde hasta yavru bir kedi gördüm. Ağlayıp duruyor. Aldım kucağıma üzerime hem büyük tuvaletini hem çişini yaptı. Koydum karton kutuya arabada veterinere giderken üzerime defalarca kustu. Üzerim battı yolda kenarda durduk tuvaletini yapmasını bekledik. Veteriner ciddi derecede ishal olduğunu sürekli kustuğunu söyledi. Ev kedisiymiş ve daha 2 aylık filanmış atmışlar sokağa sırılsıklamdı. Ben elimden geleni yaptım kedi için. Evime almam kesinlikle ama bu beni hayvansevmez yapmaz. Dışarıda baktım en iğrenç kokusuna dahi katlandım. Kim tayin ediyor bu hayvanseverliliği veya sevmezliği? Kimin tekelinde?

X