- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.912
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kedilere bir şey diyen yok sadece ortak alanlara alıştırılmamalı apartmana yerleştirecegine alsın evinde beslesin. Kaldığım lojmanda bunun sıkıntısını aşırı derecede çekmiştim.Hadi kopekler tehlikeli, kedilerin ne sucu var. Ne pislikleri var ne saldirganliklari
Böyle insanlar sevgisizler çünkü ondan böylelerMinnacık hayvan iki lokma yiyip gidiyor ya ne zararı olcak bu insanların bu bencilliği ben anlamıyorum
Yav tamamda apartmana girip cikinca ne oluyor yani, soguk havada sığınıyordur hayvanlar. Evde kac kedi bekleyebiliriz acaba? Mecbur orada burada besliyoruz ölmesinler diye.Kedilere bir şey diyen yok sadece ortak alanlara alıştırılmamalı apartmana yerleştirecegine alsın evinde beslesin. Kaldığım lojmanda bunun sıkıntısını aşırı derecede çekmiştim.
Başıboş itler yüzünden kaç insan öldü hâlâ gelmiş sokak hayvanı diyor. Kedilere köpeklere yaşayacağı alan bırakmadı insanoğlu ahh kalbimm edebiyatı. Yarabbi sabır ver..
Hanımefendi yemin içine zehir koymadım ya da hayvanı öldürme planı yapmadımBıktım hayvan dusmanlari yuzunden banlanmaktan ya of bitin artik, nefretinizde bogulun
Ama hayatta fobi diye bir şey var. İlla mantıklı bir sebebi olması gerekmiyor ki, ben tüm hayvanları seviyorum elimden geldiğince de barınaklara vb destek olurum. Ama kedilerden korkuyorum bunu anlamak zor olmamalı bence.Hadi kopekler tehlikeli, kedilerin ne sucu var. Ne pislikleri var ne saldirganliklari
Burada kimse korkunuza karşı çıkmıyor ki sadece siz korktugunuz için beslenmelerine neden engel oluyorsunuz buna sitem ediyorlarAma hayatta fobi diye bir şey var. İlla mantıklı bir sebebi olması gerekmiyor ki, ben tüm hayvanları seviyorum elimden geldiğince de barınaklara vb destek olurum. Ama kedilerden korkuyorum bunu anlamak zor olmamalı bence.
Ay nolur desin de memurlar biraz eğlensin.Şakamısınız siz?
Çatı ortak alandır. Tapuda çatı bizim görünüyor diyerek güldürmeyin kendinize
Butun kediler yok olsun o zaman nasil fikir? Yardim alarak bu fobinizden kurtulabilirsiniz. Belki bir canada annelik yaparsiniz bu sayede. Korkabilirsiniz ama duzeltilebilir yani, grip olunca doktora gidiyorsak bunun icinde gidebilirizAma hayatta fobi diye bir şey var. İlla mantıklı bir sebebi olması gerekmiyor ki, ben tüm hayvanları seviyorum elimden geldiğince de barınaklara vb destek olurum. Ama kedilerden korkuyorum bunu anlamak zor olmamalı bence.
Boşverin, bunlara anlatamazsınız. Hayatlarında bir hayvanın başını okşamamış insan türleri bunlar. İt diyE bahsediyor onlardan. Seviye belli. Böyleleri için banlanmaya da, sinirlenmeye de gerek yok.Hayvan sevmek edebiyat değildir hanımefendi. Hanımefendi dedimse lafın gelişi yani.
Ben bahçemde besliyorum ama bunu çevreye zarar vermeden ve sorumluluklarını alarak yapıyorum. Çöpün yanına başka kedilere verdiğim yemek, mamayı bile kaba koyarım ister istemez batar orası o gün süpürürüm. Ben besliyorum kimse karışamaz diye kirletiyorsa o olmaz işte saygısızlıktır. O kedi için madem kumda koysun oraya yuvada koysun belki alışırda yuvaya siz girip çıkarken görmezsiniz. Aslında apartmanın dışında olması lazım. Dediğim gibi koysun yuvasını mamasını suyunu bak ona kimse karışmaz ama içeride tabi ki işer koku yapar. Ben valla öyle güzel yuva yaptım ki içinden çıkmıyorlar. Orada tek yaşıyormuşcasına karışamazsın diyemez tabi bu yüzden yasak konuluyor zaten insanlar yerini zamanını bilmediği için. Zaten gerçekten seven bu söylediklerimi yapıyor. Şahsen ben komşumu rahatsız etmem ama kedilere de gereken özeni dairenin önünde yanında gösteririm. Kaç tanesine yuva hazırladım bu çok daha sağlıklı onlar için hem dairedekiler rahatsız olmaz ( korkanları da anlıyorum ) hem de kedi ne aç kalır ne yuvasız çişini de içeriye yapmaz.Ben kedilerden aşırı korkan biriyim. Apartmana yıllarca alışan bir kedi vardı. (Doğum yapıyordu) işe giderken okula giderken girdiğim krizlerle geçti. Neyse o kedi kısırlaştırıldı. Doğurduğu yavru büyüdü o alıştı. Ve karşı komşum kapısına yem koyuyor kedi hep bizim kattaydı kaç kere kavga ettim bana senden bıktım sanane diye kaç kere bağırdı . Kapısına işedi kedi, şimdi de girişe koyuyor kaç kere alıp apartmanın önüne koydum. Ona evinde besle dedim. O da bana ben de sizin kapınıza koyduğunuz bayat ekmeklerden rahatsız oluyorum dedi apartmanda olay çıkarttı( babam bayat ekmek toplayıp ıslatıp çatıda ki güvercinlere veriyor) neyse ben bu kediye alıştım ama şimdi yeni bir kedi gördüm içerde ki yemden yiyordu şok oldum hayvan barınağı gibi oldu. Bunu nereye şikayet edebilirim gerçekten bunaldım . Evinde besle dedim beslemek istemiyorum evimde diyor.
Çatı nasıl tek kişinin oluyor onu anlamadım?Köpeklerden korkarım ama ben korkuyorum diye hayvanlar aç mı kalsın. Basıyorum köpek savarı uzaklaşıyorlar mamalarını bırakıp gidiyorum.
Tedavi olun. Çatı bizim kıps mesajlarınız da çok antipatik duruyor haberiniz olsun.
Beslenmesine engel olunmuyor ki, konu sahibi de kapının dısında beslemelerini tavsiye etmiş.Burada kimse korkunuza karşı çıkmıyor ki sadece siz korktugunuz için beslenmelerine neden engel oluyorsunuz buna sitem ediyorlar
Üç daireleri var kıps kıps kıps :dÇatı nasıl tek kişinin oluyor onu anlamadım?
Bos bir vaktinizde barinak ziyareti yapin lutfen.Ne zaman bi başıboş hayvana şikayet üzerine ekipler müdahale etse elinde kamerası car car tehdit hakaretle karşılayan tipler vardir zaman zaman sosyal medyada görüyoruz. Bazı o yorumlar o tipler tam da :d