- 5 Eylül 2018
- 6.517
- 7.447
Kaç senelik komşum . Daha güzel bir şekilde çözmek isterdim. Ama bu şekilde olacaksa yarın edeceğim zaten sorun değilÖyleyse git şikayet et. Her şeyi biliyorsunuz ama bdv'de ağlıyorsunuz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç senelik komşum . Daha güzel bir şekilde çözmek isterdim. Ama bu şekilde olacaksa yarın edeceğim zaten sorun değilÖyleyse git şikayet et. Her şeyi biliyorsunuz ama bdv'de ağlıyorsunuz.
Harikasınız :) hayvandan korkmakta normal bir durum sanki hayvanı öldürdümBurda bu derdini anlatamazsin insanlar hayvanlarin heryerde herseyi yapabilecegini istedikleri yerde bakip besleyebileceklerini saniyolar yanlis yerde konu actiniz :)
Konu senin yürüyüp gideceğin yerde sağa sola bakman , yani bina orası senin evinde beslemiyor ya , binadan bas çık , bide burdakiler kediden korkuyorum desen anlar sevimsiz yaratık tarzı konuşmana gerek yok .Ya konu tatlılık mı? Keşke biraz dikkat vererek okusanız
Her hayvandan bahsetmiyoruz hanımefendi kışın ortasında korunmaya ihtiyacı olan narin kedilerden bahsediyoruz. Dizinizde battaniye tık tık tık klavyeye bunları yazarken azıcık düşünün yine olur mu?Burda bu derdini anlatamazsin insanlar hayvanlarin heryerde herseyi yapabilecegini istedikleri yerde bakip besleyebileceklerini saniyolar yanlis yerde konu actiniz :)
Çok edepsiz bir aile. Babası içip içip apartmanda hep olay çıkarır. Kadın dediğiniz annesine küfür eder sokakta baya edepliler sormayınKadın baya edepliymis ya. Ben olsam o 3 evi ateşe vermistim
Bahçeye mi? Spor salonunun etrafına bile mamaları yaydım gelen giden agzını açamıyor. Başlatmayın sevginize. “Kodoloro cok sovoyorom” mus. Belediyeler isini adam gibi yaptı da sanki.Siz haklısınız.
Bahçeye de mama koyulmamali, kemirgen zararlilar çoğalıyor.
Kedileri çok seviyorum ama sokak hayvani fikrine karşıyım kedi köpekten sokak hayvani diye bir sey olmaz.
Seven evinde beslesin
Minnacık hayvan iki lokma yiyip gidiyor ya ne zararı olcak bu insanların bu bencilliği ben anlamıyorumAy keşke ya ne güzel olurdu dimi
Bizim de karşı apartmanda kedi besleniyor her girenle giriyor her çıkanla çıkıyor. Hiç de problem olmuyor :)Bizim apartmanda da kedi vardi. Hayvan dogru duzgun disari cikamiyordu her yere pisliyordu. Her dairenin surekli temizlik yapmasi mumkun degil. Eger kedi kumu yoksa o hayvana eziyet apartmanda bakilmasi.
Ortak bir çözüm bulunabilir neden herkes surekli kavga edip, birbirine giriyor anlamiyorum
Konu sizin diye her yazılanı üstünüze almayın. Korkun tabii ben ona bir şey demiyorum. Korkmadığı halde sokakta kedi köpek görmek istemeyenlere benim lafım.Sokakta mı? hanımefendi elimde değil korkuyorum
Binadan çıkarken kapının önüne geliyor ona kapıyı açmam için. Ben de kapıya yaklaşamıyorum. Sevimsiz yaratık demedim . Tatlı gelmiyor belki? Bebek sevmeyen insanlar da var? Aynı şeyKonu senin yürüyüp gideceğin yerde sağa sola bakman , yani bina orası senin evinde beslemiyor ya , binadan bas çık , bide burdakiler kediden korkuyorum desen anlar sevimsiz yaratık tarzı konuşmana gerek yok .
İnşallah siz de denk gelirsiniz ne diyelimÇok edepsiz bir aile. Babası içip içip apartmanda hep olay çıkarır. Kadın dediğiniz annesine küfür eder sokakta baya edepliler sormayın
Demek ki korkmuyorlar ben korkuyorum sorun da buBizim de karşı apartmanda kedi besleniyor her girenle giriyor her çıkanla çıkıyor. Hiç de problem olmuyor :)
Yoo öyle sanmiyoruz ama mesela insanlarında herseyi yapabilceğine inanmiyoruz bu dunya bi size mi bahşedildi saniyorsunuz istediğiniz kadar uğraşınBurda bu derdini anlatamazsin insanlar hayvanlarin heryerde herseyi yapabilecegini istedikleri yerde bakip besleyebileceklerini saniyolar yanlis yerde konu actiniz :)
Mahallede kedi evlerimiz mevcut :)Her hayvandan bahsetmiyoruz hanımefendi kışın ortasında korunmaya ihtiyacı olan narin kedilerden bahsediyoruz. Dizinizde battaniye tık tık tık klavyeye bunları yazarken azıcık düşünün yine olur mu?
Bak bende köpeklerden ve kedilerden korkuyorum, ama onların beslenmesine engel Olmam olmamalıyız bunu anlatmak istiyorum da işteBinadan çıkarken kapının önüne geliyor ona kapıyı açmam için. Ben de kapıya yaklaşamıyorum. Sevimsiz yaratık demedim . Tatlı gelmiyor belki? Bebek sevmeyen insanlar da var? Aynı şey
Bizim apartman 4 katli. Son kat ve ben ogrenciydik sabah cikip aksam geliyorduk. 3.kat iste. Geriye bir zemin kat kaliyodu. O da kafasina gore acip kapatiyodu. Apartmana surekli girem cikan varsa sorun olmuyordur.Bizim de karşı apartmanda kedi besleniyor her girenle giriyor her çıkanla çıkıyor. Hiç de problem olmuyor :)
Eskiden çok korkuyordum şu an biraz alıştım sadece ama karşıma çıkınca çığlık atmam falan bitti . Sadece elimde değil ben se istiyorum alışmayı ama olmuyorNeden korkuyorsunuz önce bunu çözün gerekirse tedavi olun. Çünkü kediler her yerde ve böyle devam edecek. Sorun sizde yani bunu bilin önce. Korkuyor olabilirsiniz tabiki ama bunu aşmak için çaba gösteriyor musunuz?
Zararsız küçük hayvanlar onlar aç kalırlarsa ölürler bunu göz önünde bulundurarak bir daha düşünün.
Ve son olarak biraz daha sakin olun kedi besleyenlere karşı da yorum yapanlara karşı da . Hayat uzun karşınıza ne insanlar çıkacak o kediyi arar olursunuz o derece. Velhasıl kelam hayvanlari sevmeden olmaz kardeşim