Apartmanda kedi maması koymak artık bunaldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Korkmayi isteyen ben değilim

Kedinin fotoğraflarını çek, kediyi böyle hayvan sahiplenme sayfalarında paylaş, sahiplendir.

Apartmanın kapısını da sürekli kapalı tutun. Olmazsa bir kedi evi alın, apartmanın girişinin değil de yan tarafına kedi evini yerleştir,mamayı da orayı koy.

Yıllarca bu sorunu yaşamak bana saçma geldi. Birçok çözüm yolu var.

Hatta bir kedi evi alip/yapip, komsunuzun kapisini calip, bunu apartmandaki kedi icin yaptim, apartmanin bahçesine koyalim kediler orada kalsin diye teklif edebilirsiniz.
Derdi kendi olmuş ne evi alacak? Öneri olarak bunlara açık değil. Gözü görmüyor bile hanımefendinin

Siz haklısınız.
Bahçeye de mama koyulmamali, kemirgen zararlilar çoğalıyor.
Kedileri çok seviyorum ama sokak hayvani fikrine karşıyım kedi köpekten sokak hayvani diye bir sey olmaz.
Seven evinde beslesin
Bilmeden sallayın aksine tam tersi olur bizim mahallede bir tane kemirgen bulamazsın bizde bayıliyorduk sokakta hayvan olmasına la havle vela al hepsini sen evine o zaman olmasın sokakta

Kapalı ama zaten o alıyor içeri.

Ne güzel kafalar
Ya zarar vermediği sürece sokaktaki bir hayvandan neden rahatsız olayım ben? Ya da bu durduk yere rahatsız olanlar neden rahatsız olma gereği duyarlar ki? Benim tek rahatsız olduğum konu,aç ve bakımsız olmaları. Onları yara içinde,kemikleri sayılacak derece zayıf görmek beni çok üzüyor ve rahatsız ediyor. Hadi köpek saldırabiliyor ısırıyor falan ama ya kedi? Kediden neden rahatsız oluyorlar.

Haklısınız bence , napilir bilmiyorum.
Ben çok severim kediyi rahatsız da olmam böyle bı durumdan. Ama korkan bı arkadaşım vardı.anlayabiliyorum halinizi

Sokakta mı? hanımefendi elimde değil korkuyorum

Ay keşke ya ne güzel olurdu dimi

Derdi kendi olmuş ne evi alacak? Öneri olarak bunlara açık değil. Gözü görmüyor bile hanımefendinin
Bizim apartmanda da kedi vardi. Hayvan dogru duzgun disari cikamiyordu her yere pisliyordu. Her dairenin surekli temizlik yapmasi mumkun degil. Eger kedi kumu yoksa o hayvana eziyet apartmanda bakilmasi.
Ortak bir çözüm bulunabilir neden herkes surekli kavga edip, birbirine giriyor anlamiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…