Apartmanda kedi maması koymak artık bunaldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben kedilerden aşırı korkan biriyim. Apartmana yıllarca alışan bir kedi vardı. (Doğum yapıyordu) işe giderken okula giderken girdiğim krizlerle geçti. Neyse o kedi kısırlaştırıldı. Doğurduğu yavru büyüdü o alıştı. Ve karşı komşum kapısına yem koyuyor kedi hep bizim kattaydı kaç kere kavga ettim bana senden bıktım sanane diye kaç kere bağırdı . Kapısına işedi kedi, şimdi de girişe koyuyor kaç kere alıp apartmanın önüne koydum. Ona evinde besle dedim. O da bana ben de sizin kapınıza koyduğunuz bayat ekmeklerden rahatsız oluyorum dedi apartmanda olay çıkarttı( babam bayat ekmek toplayıp ıslatıp çatıda ki güvercinlere veriyor) neyse ben bu kediye alıştım ama şimdi yeni bir kedi gördüm içerde ki yemden yiyordu şok oldum hayvan barınağı gibi oldu. Bunu nereye şikayet edebilirim gerçekten bunaldım . Evinde besle dedim beslemek istemiyorum evimde diyor.
Sevmiyor olabilirsin en azindan Allahın yarattığı sessiz kullarından uzak durun sizi tacizmi ediyor kapinizami dayaniyor ne istiyorsunuz nedir bu canlarin sizin gibilerin elinden çektiği bakana da karismayin bir zahmet ne zarari var masumlarin

Şikayet edebileceğinizi düşünmüyorum pek mama veriyor diye yani hadi ettiniz diyelim komşuda sizi şikayet eder o zaman çatıda güvercin besliyorlar diye ortak alanda çatı da ortak alan sonuçta.
Bizim iznimiz var ve tapuda çatı sadece en üst katta oturan kişinin yani bizim :)

Sevmiyor olabilirsin en azindan Allahın yarattığı sessiz kullarından uzak durun sizi tacizmi ediyor kapinizami dayaniyor ne istiyorsunuz nedir bu canlarin sizin gibilerin elinden çektiği bakana da karismayin bir zahmet ne zarari var masumlarin
Evet kapıma geliyor her kapıyı açtığımda kapıda korkumdan ayakkabımı bile giyemiyorum

Benim dairemin kapısında kediler için mama kabım var ve hergün mama koyarım aç mı kalsın hayvan ? Ben koymasam kapıdaki çöp kovamızı deviriyor zaten veya kapıya gelip sabaha kadar ağlıyor . Yan komşu bununla ilgili birşey desin tartışırım direk biraz insaf ya biraz merhamet

Ona kedi evi yapıp binanın dış kapısına koymasını isteseydiniz, gerçekten bende korkuyorum ama hiç de sevimsiz değiller , gayette masum ve tatlılar
Ya konu tatlılık mı? Keşke biraz dikkat vererek okusanız

Benim dairemin kapısında kediler için mama kabım var ve hergün mama koyarım aç mı kalsın hayvan ? Ben koymasam kapıdaki çöp kovamızı deviriyor zaten veya kapıya gelip sabaha kadar ağlıyor . Yan komşu bununla ilgili birşey desin tartışırım direk biraz insaf ya biraz merhamet
Siz de düşüncesiz birisiniz orası ortak yaşam alanı apartman yani. Ve korkan insanlar var. Dışarda kaçabiliyoruz ama kapalı alanda bu mümkün değil

Siz haklısınız.
Bahçeye de mama koyulmamali, kemirgen zararlilar çoğalıyor.
Kedileri çok seviyorum ama sokak hayvani fikrine karşıyım kedi köpekten sokak hayvani diye bir sey olmaz.
Seven evinde beslesin
Bir tane de siz tutup besleyin evinizde.

Kolaydı bir kedinin tüm bakımını evde üstlenebilmek.

Ne yapsın hayvanseverler?

Evlerine alamadıkları kedilerin açlıktan donarak ölmesini mi izlesin?

Siz ve sizin fikirliler bir işe yaradığınız yok sadece eleştiri ve akıl vermekten ibaretsiniz.

Bu apartmanda 3 evimiz var. Bana burdan git beğenmiyorsan dedi. Utanmadan
Üç eviniz varsa söz hakkı sizindir. Polis çağırın kedileri tutuklasınlar. Mutlaka kedilere de dava açın.hadisiz kediler. Beleş ev bulmuşlar yayılmışlar. Kedi gibi ev tutup orda yaşasınlar. Bu ne canım

Korkmanızı anlayabilirim ama düzgünce ifade etseniz durumu hem komşunuza hem burada daha iyi olur. Fazlasıyla agresif davranıyorsunuz. Komşunuza olan hıncınızı buradaki üyelerden çıkarmayın, konu açtıysak her türlü yorum gelir.
Kaç kere annesine ve ablasıyla güzel dille konuştum anne ve ablası ona durumu anlatınca o direkt onane diye bağırıyor

Üç eviniz varsa söz hakkı sizindir. Polis çağırın kedileri tutuklasınlar. Mutlaka kedilere de dava açın.hadisiz kediler
Üç evi bana beğenmiyorsan git dedi. Neden gideyim? Burası benim evim. Ortak yaşam alanı da apartman ve herkes kafasına göre davranamaz

Ya seyy aslında o sizi şikayet etse canlıyı beslemeye engel olmaktan büyük ihtimal yüklü miktarda ceza alırsınız . Keşke sizi sikayet etse 🥰 keşke sizin gibi bencil insanlar zamanla dünya uzerinde kalmasa hayat bayram olsa
İnternette okuyun bakalım kim ceza alır😃

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X