- 5 Ekim 2016
- 681
- 1.372
- Konu Sahibi Kalbimmavi
Bilmiyorum olabilir denerim
Aynı şey bizim sokakta da yaşandı, hayvan damdan inmek istemedi. Gece açık bıraktık apartman kapısını gitmiş kendisi. Bir deneyin, muhakkak o da huzursuzdur damda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum olabilir denerim
Gelmiyor kaçkez denedim yabani yaklasmıyor.
Sokağa bıraksın, yemek vermesin inanki hayvan barınağından daha iyidir. Barınakta, belki de bir kafeste aç suzuz ölüp gidecek. En azından sokakta çöp karıştırır ve özgür gezer. Tabi sahiplense daha güzel olur.Hayvan barınaklarına götürebilirsin, bakacak zamanın varsa çalışmıyorsan evinde bakabilirsin
Görmeniz lazım kadınlar açıyorlar ağızlarını yumuyorlar gözlerini bir terbiyesizce konuşma tarzları varki kadınlar duymuyorlar karşıdakını resmen otomatik tüfek gibiler...
Neyınden korkuyosun peki ?Bende kedileri sevmiyorum ve korkuyorum ama apartmanda biri surekli besleyip alistiriyor. Sabah okula giderken hep karsima cikiyor. Haklilar kimse sevmek zorunda degil korkan var. Mesela ben. Evinize alin cok seviyorsaniz orasi apartman barinak degil
Katılıyorum barınağa karşıyım zavallı hayvanlar orada ölüyor hastalıktan açlıktanHayvan barınağına falan lütfen götürme.
Oraları içler acısı .
Eve aalmıcaksan onu bınadan çıkar ve dışarı sal .
Bunun hesabini sanami vericem? Korkuyorum iste garip geliyor bana ayrica ilk kezmi gordun kediden korkani?Neyınden korkuyosun peki ?
Sevmeyebilirsiniz ama seven insanlara da karışma hakkınız yok, onlar da can hatta bir çok insandan çok daha iyiler...Korkmanıza da gerek yok zaten kediler insanların kendisini sevip sevmediğini çok iyi anlar.Bende kedileri sevmiyorum ve korkuyorum ama apartmanda biri surekli besleyip alistiriyor. Sabah okula giderken hep karsima cikiyor. Haklilar kimse sevmek zorunda degil korkan var. Mesela ben. Evinize alin cok seviyorsaniz orasi apartman barinak degil
Ne dediğinizi kendiniz de anlamadınız bence.Apartman boşluğunda hayvan mı beslenir. Vicdanlisiniz madem alın evinizde besleyin. Hem evime almam hem de apartman boşluğundan gitmesin ona orada yuva yapayım yemek vereyim çok yanlış. Hani soğuk kış gecelerinde alınır belki içeri insaniyet namına ama alıştırmayın. Beslemek istiyorsanız evinizde besleyin.
Acaba benim apartmanda mı oturuyorsun?Bende kedileri sevmiyorum ve korkuyorum ama apartmanda biri surekli besleyip alistiriyor. Sabah okula giderken hep karsima cikiyor. Haklilar kimse sevmek zorunda degil korkan var. Mesela ben. Evinize alin cok seviyorsaniz orasi apartman barinak degil
Ben korkuyorsam kimse apartmana alamaz evinde beslesinler. Zaten disari attirdim kediler. Ben ve kardesim korkuyoruz burasi apartman barinak degilSevmeyebilirsiniz ama seven insanlara da karışma hakkınız yok, onlar da can hatta bir çok insandan çok daha iyiler...Korkmanıza da gerek yok zaten kediler insanların kendisini sevip sevmediğini çok iyi anlar.
Siz kedileri disari attiriyorsunuz insafsizca, birileri de kiz kardesinizi okuldan kovuyor. Kedi besleyenlere cırladiginiz gibi gidip kardesinizin uni arkadaslarina da cırlasaydiniz ya. Burda bir konuda dediginiz gibi, " kimi kimin okulundan kovorsunuz, bos yapmayin hadi canim" deseydiniz ya. Kediden korkmanizi anlarim. Benim de arkadasim cok korkuyor. Cocukken bu konuda travma yasamis. Ama bu konuda yaklasiminiz cok yanlis. Ben istemiyorsam attiririm falan demek cok cirkin. Hadi apartmandan attiniz. Hic sokaga cikmiyor musunuz? Heryer kedi dolu. Cop konteynirlari kedi dolu. Cop atarken hic denk gelmiyor musunuz? Butun kedilerden kacamazsiniz ki. Ben de kopeklerden korkarim. Uzaktan icten ice severim ama yaklasamam. Hadi kopeklerin saldirma ve isirma tehlikesi var. Ama kedilerin oyle birsey yapma olasiligi da yok. Insanlara zarar vermiyorlar. Bu yuzden kedi korkunuz icin tedavi olmaniz daha dogru olur. Ben kovarim, ben sunu yaparim bunu yaparim demekle olmuyor.Ben korkuyorsam kimse apartmana alamaz evinde beslesinler. Zaten disari attirdim kediler. Ben ve kardesim korkuyoruz burasi apartman barinak degil