- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- Konu Sahibi Kalbimmavi
ben de evlenmeden önce apartmanda bir kedi ve bir yavrusu vardı. apartmandakiler başıma üşüştüler onlara yemek veriyorum diye, neymiş efendim apartman çiş kokuyormuş, çocukları çok korkuyormuş aşağı inemiyormuş hatta birisi evine girip çocuğunun yatağına işediğini iddia etti. bir başladım bağırmaya apartman boşluğunda"birincisi veletlerinize hayvan sevgisi aşılayın bu benim sorunum değil, korkmasınlar küçücük hayvanlardan. ikincisi apartmana işeyen anca sizin o korkak veletlerinizdir. ayrıca vicdanınız var mı bi sorgulayın ve bir daha bu kediler için benim kapıma gelmeyin. besleyeceğim de seveceğim de, kapıma gelenin canını sıkarım" diye. o gün bu gündür tek kelime edemiyorlar annem hâla besliyor minişlerimi, ayrıca başka bebişleri de oldu onları da büyüttü gele gide
sakın ne olur dışarı atmayın, zaten atsanız da geri gelecek alışmış bir kere. havalar soğuk hayvanlar aç. azcık çirkef olun ne olur ne var sanki yiyor mu bu hayvanlar o pislik insanları ya?
sakın ne olur dışarı atmayın, zaten atsanız da geri gelecek alışmış bir kere. havalar soğuk hayvanlar aç. azcık çirkef olun ne olur ne var sanki yiyor mu bu hayvanlar o pislik insanları ya?