• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Apartman da dairenizin kapı önüne ayakkabı yada terlik bırakırmısınız?

Apartman da dairenizin kapı önüne ayakkabı yada terlik bırakırmısınız?

• Ankete Katılan
    132
  • Anket Kapalı .
tam aradığım konu bugün çok sinirlendim içimi dökmem lazım.benim kapımın önünde sadece şık bi paspasım var kapıdada kapı süsüm var dışardan bakınca hoş görünmesi hoşuma gidiyo.kapı önüne terlik bile bırakmıyorum ama paspası ilk koyduğum gün kapıcı hanım 'paspası kaldırsan koymak yasak temizliği zor oluyo' dedi çok sinir oldum ne zararı var dedim onun uyarısına dikkate almadım.bikaç defa söledi gene takmadım bugünde yönetici evi aradı yok kapının önünde paspas varmış onu kaldırın temizlik zor oluyo. aynen kapıcının laflarını dediii ayyyy çok sinir oldumm kapıcı hanımın kaprisi yüzünden paspasımdan olucam yani sanki çok zor nesi zorluk çıkarıyosa ? komşuların hepsi ayakkabılarını bırakıyo kapıcı temizlik yaparken onları güzel kaldırabiliyo o ayakkabılar zorluk çıkarmıyoda paspasım çıkarıyooo böyle saçmalık görmedimmm.böyle kaprisli kapıcı sorunu başka yaşayan varmı merak ediyorum doğrusu...

bişeylerin olmasından nefret ederim ve aynı hassasiyeti komşularımdan da beklerim:oklava:

Bizim kapının önünde duran nazar boncuklarını bile çalmışlardı
O kadar görgüsüzdür bizim apartman sakinleri

bırakırızz
ayakkabılık bile var dısarda
apartmanımız zaten 4 katlı içeri alma ihtiyacını duymadık

sadece terliklerimiz kapıda kalıyor ve eşimin işe giderken giyeceği ayakkabısı

ben sadece terlik bulunduruyorum oda evde olmasamda evde olduğum izlenimi vermek için

bende eşimin geç geleceği zaman yada şehir dışında olduğu zaman eski bi ayakkabısını koyarım kapı önüne..kendimi güvende hissediyorum ozaman zemuszemus

Kapı önüne hiç bir şey koymam.Koyana da uyuz olurum.

Kesinlikle hiç hoş birşey değil.Ben senin ayakkabını görmek zorundamıyım.. alsanaalsanasmile

Kesinlikle hiçbir şey koymam. Koyanlara da çok kızarım.:kızgın:

Sadece bir tane annemin terliği var kapıda.

Komşulara giderken, yakın markete giderken,
bahçede oturmaya inerken kullanıyor.

Onun dışında içeri alırız direk.

Back