Evi ben terk etme gereği duydum çünkü o türden ilişkiler içine girdiği insanları yaşadığımız yere kadar getirmiş.Açıkçası birinin peşine düşüp ev adresimizi bulup çocuklarıma zarar vermesinden korktum.Yaşadığımız yer herkesin bir birini tanıdığı küçük bir yer.Ankaraya annemin yanına gittim ama annem 5 çocukla istemedi.1 aylığına bir kapıcı dairesinde kalıp iş bulup çalışmaya başladım ama tam işler yoluna giriyor derken ev sahibi evden çıkmamızı istedi o yüzden tekrar eski yaşadığım yere geri dönmek zorunda kaldım.Delilleri mahkemeye verme kısmına gelince hem o iğrenç yazışmaları ve resimleri götürmeye utandım hem de ilerde çocuklarımın karşısına olumsuz şekilde çıkma ihtimali beni durdurdu.Tazmnat olayına gelince zaten sahip olduğu hiç bir mal varlığı yok.Üstelk kin güdüp bana ait olan ama yeşil kartımın kesilmesi korkusuyla abisinin üzerine yapılan arabayı vermeme ihtimalleri de var.Önce sigortalı bir iş bulmam lazım ki arabamı alabileyim.Aksi taktirde yeşil kartım iptal olursa tedavi masraflarımı karşılayamamBenim anlamadığım neden siz terk ettiniz?
Delilleri mahkemeye sunsanız eşiniz ağır kusurlu bulunurdu ve muhtemelen size hem tazminat hemde nafaka ödemesi gerekirdi.
Kendi defolup gitsin.