• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Apartman da dairenizin kapı önüne ayakkabı yada terlik bırakırmısınız?

Apartman da dairenizin kapı önüne ayakkabı yada terlik bırakırmısınız?

• Ankete Katılan
    132
  • Anket Kapalı .
Tabii ki hayır.Koyanlara da sinir oluyorum.
Çok gereksiz...

aslaaaa.
çok çirkin bir görüntü oluyor hoşlanmıyorum

asla koymam koyana da sinir oluyorum karşı dairemdeki ayakkabılık koymuş eski terekten mutfak dolabından bozma çiğ bi mavi her kapıyı açtığımda sinirim zıplıyo. benim dairem hariç bütün katlarda var bu alışkanlık. hatta abartıp bebek arabaları su bidonları çöp kovaları falan bile koyuyolar allahın kroları demekten başka bişey diyemiyorum malesef

Bir de ayakkabılık koymazlar mı hasta oluyorum ne saygısızca
Sanki gecekondu kapısı gibi diziyorlar
çok sinirlenirimm kaydirigubbakcemile

sadece terlik oda konukomşuya :) giderken giyiyorum hemen
ayakkabı bırakma huyum yoktur bir kere yaptım öle bi yanlışlık kalk gidelim oldu 3 defa giydiğim converslerim :(((( sora kıllık olsun die çok eski conversleri koydum onlarıda almış yüzsüz :umursamaz:

Sadece ayakkabı bırakırım...

müstakil evin varsa olurda toplu bir binada bence bencillikten ,saygısızlıktan başka bir şey değil

öyle gördüğüm zaman hemen aklıma bu kesin köyden gelmedir diye aklımdan geçiyor
ve notunu vermiş oluyorum
:umursamaz::1closedeyes::sm_confused::mymeka:

müstakil evin varsa olurda toplu bir binada bence bencillikten ,saygısızlıktan başka bir şey değil

öyle gördüğüm zaman hemen aklıma bu kesin köyden gelmedir diye aklımdan geçiyor
ve notunu vermiş oluyorum
:umursamaz::1closedeyes::sm_confused::mymeka:

İnsanlar nerden gelirse gelmiş olsunlar gittiklere yere yada girdikleri ortama ayak uydurmak zorundadırlar.Ama malesef bizim insanımız bundan yoksun.Böyle gelmiş böyle gider şeklinde yaşıyorlar....:umursamaz:

Biz bi tane bırakıyoruz , babamın kıytırık bi ayakkabısını
Evde yoksak evde biri olduğunu sansınlar diye..
Kapı önüne ayakkabıları bırakananlara acayip kılım
Bknz karşı komşumuz , ayakkabıları bizim kapının önüne kadar gelir
O derece görgüsüzlerdir..
Alır atarım , kötü bir görüntü , ama insanlar görgü nedir bilmedikleri için halen bu tür davranışları sergiliyorlar..

Son düzenleme:
Ben birakmayi sevmyiorum, yarim var evde, oraya cikartiriz...bizim apartmanda birakanölar var, düzensizlik oluyor sevmem

Bende ne terlik ne de ayakkabı bırakmıyorum bırakılmasını da sevmiyorum gıcık oluyorum....

Ben hiçbirşey bırakmam kapıda ama bırakana da çok uyuz olmam. Herkesin alışkanlığı farklı. Olabilir. Tabi dizi dizi bütün ailenin bitin ayakkabı koleksiyonunu sergileyenler rahatsız edici.

sadece terlik war ayakkabı bıraksak 2 dk da araklarlar o yüzden bırakmıyoruz alsanaalsanasmile

terlik ayakkabı hiçbirşey bırakmam. misafirlerime bile içeri de çıkarttırırım.kapının önünde sadece paspasımız vardır

kapıda bırakılmasını istemem.. hemen içerde girişte durmasının benim için bir sakıncası yokken misafir için neden olur ki? hem içerisi daha güvenli dimi :roflol:

Kapı önüne hiç bir şey koymam.Koyana da uyuz olurum.

İşten gelince ayakkabılarımız bir müddet kapıda durur sonra içeri alırım

Back