• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Apartman da dairenizin kapı önüne ayakkabı yada terlik bırakırmısınız?

Apartman da dairenizin kapı önüne ayakkabı yada terlik bırakırmısınız?

• Ankete Katılan
    132
  • Anket Kapalı .
Eve 5 dakikalığına bile girmiş olsam ayakkabımı,terliğimi içeri alırım..kaydirigubbakcemile4
Çok alışmışım galiba...
Ama başkaları kendi kapısının önünde bırakırsa sallamam..
Onların da kendi alışkanlığı,bana ne..:umursamaz:

Sitede oturuyorum, ilk başlar bırakıyordum sonra baktım kimsenin kapısında ayakkabı yok ben de içeri almaya başladım. Aslında bana göre gereksiz ayrıntı bunlar, sadece uyum sağlamak amaçlı alıyorum. Misafirim geldiğinde ise dışarıda durur ayakkabılar. Ayakkabı ellemeyi pek sevmiyorum, onları düzenlemek, boyamak filan bana sıkıntı veren işler.

normalde sevmem de bazen dağıtıyorum kendimi.ilgilenesim olmuyo hiçbişeyle. ayakkabı, terlik, bot, sandalet, , , liste böyle uzar:)birkaç güne kapı önünü gören evde bir grup misafir var sanıyo.:):)

Kapı önüne hiç bir şey koymam.Koyana da uyuz olurum.

Kapı önüne hiç bir şey koymam.Koyana da uyuz olurum.

Bana uyuzsun o zaman:sinifsinif:Şeniz

Bizim apartmanımız aile apartmanı ve benim üst katım boş kimse yok.5 katlıyız.
Ben bir kaç çeşit bırakırım hatta 2-3 günde birde değişriim ki,kazayla gelende ev kalabalık sansın diye.YAzlık bölgede oturuyoruz,çok hırsız giriyor çevremizdeki evlere;genelde yazlık olarak kullanılanlara ama işte tedirgin oluyor insan..:gitme:

Kesinlikle bırakmam..:olmaz:

Apartman da dairenizin kapı önüne ayakkabı yada terlik bırakırmısınız?

artık apartmanda oturmuyoruz kendi evimze taşındık çok şükür
fakat apartmanda oturukende kapımın önüne koyardım ayakkablarımı terliklerimi
ayakkabılığa koyuyorduk olup bitiyordu

bir ayakkabı ve bot çaldırdıktan sonra
bırakmıyorum sadece bir çift terlik bulunur kapımda
oda bakkala filan giderken kullanmak için

bizim apartmanda kesinlikle konmaz,doğrusu da bu asla koymam,koyana da sinir olurum.

ben koyuyorum valla terliklerim var kapıda

Geçen yıl üst kata hırsız girince, polisin önerisiyle o zamandan beri bir çift terlik ve ayakkabı bırakıyorum...

bırakmam...sevmiyorum güvenli de gelmiyor açıkçası...

:roflol: kapıda ayakkabılığı olan tek bina biziz galiba :roflol:
Herkesin kapısının önünde ayakkabılığı var aynı modelden o yü<den derli toplu ve şık duruyor...çalınma ihtimaline karşıda binada güvenlik kamerası var...şanlıyız yani....

Alışkanlık olmuş hep içeriye alırım. kaydirigubbakcemile4

normalde hiç sevmem ama komşumuzun uyarısı üzerine evde oturan birisi olduğu izlenimi vermesi açısından eşimin ve kendimin birer çift ayakkabılarımızı koydum.boshayallersmile

içeri alıyorum hep ama bazen evde birileri olduğu izlenimini vermek için ayakkabı bırakıyorum.

Ayyy nefret ederim kapı önüne sıralanan ayakkabı terliklerden. Kesinlikle bırakmayız, unutma durumu dahi olmaz. Kapımın önünde sadece çok şık bir pas pas mermerimde nazar boncukları çıkartmaları ve kapımın kenarında gazetelik ve çiçeklik bulunur.

sadece 1 çift terlik var oda çok nadir

Back