apartman aidatları

o boş oda için yönetimle konuşun kiraya verilip ek gelir elde edilir hatta halk eğitimle bile anlaşılıp kurs bile açılır.

biliyorum cnm zaten msj da dedim.benim bu konuda yakındığım konu evde birşey bozulsa herşey yönetime ait yani ordan alıcaksın illaki bozulan bişeyi dışarda çarşıda baksan herhangi bir ürün yok.öyle olduğu içinde kafalarına göre fatura da çıkartabilirler gibime geliyor.

Biz daha önceki siteye 500 civarı veriyorduk ama sürekli bişeylerden mağdur olduk burada da 160 veriyoruz ama herşey yolunda. Yönetime bağlı verdiği paraya degil malesef

yok cnm apartman görevlisi haftada 2 gün temizlik görevlileri geliyor temizlik görevlesi alıyor çöpleri her sabah.site burası ama çardağımız falan var ama bunlara aidat haricinde ödeme yapıyoruz
Site içindeysen,her sabah çöpleri alan bir görevli de varsa,50 çok değil.eğer,50 nin haricinde apartman elektirk parası,her ay asansör bakım parası,yönetici parası ayrı alınıyorsa 50 ne için alınıyor diye sorabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…